parere membru pelicanul despre APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Marinita
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: parere membru pelicanul despre APCR

Mesaj de Dan Marinita »

se cam potriveste cu unele situatii :D :lol: :lol:
Fişiere ataşate
securedownload.jpg
(23.12 KiB) Descărcat de 556 ori
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie: Dreptul de trimite concurenti la o competitie organizata de CIPS ,i-l are ca membru afiliat AGVPS-Romania ,si nicidecum O Asociatie Privata .
Clubul Pelicanul doreste afilierea la AGVPS [organizatie de interes public din Romania ]
Clubul Pelicanul nu doreste afilierea la o asociatie privata.
pentru a mia oara,

AGVPS (asociatie de interes public) deleaga APCR (asociatie privata de cluburi) sa se ocupe de CN si CM.

clubul pelicanul poate sa doreasca aflierea la AGVPS. din pacate aceasta afiliere nu se poate realiza deoarece statutul AGVPS nu pomeneste nimic de cluburi sportive, ci numai de asociatii.

prin urmare, singura cale pentru clubul pelicanul (sau altele) sa intre in aceasta competitie, cu drepturi si obligatii egale cu celelalte cluburi membre, este APCR.
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Domnilor , incerc sa explic ce inseamna delegarea asta si de ce asociatiile trebuie sa devina membre ale APCR ( sau poftim Liga in cazul alegerii inverse de catre AGVPS ) .

1. AGVPS este detinatoarea dreptului de reprezentare internationala . Asta e clar si aici nu avem nimic de discutat .
2. Pentru exericitarea acestui drept , AGVPS alege o asociatie de persoane juridice sa se ocupe de organizarea si desfasurarea selectiilor - in baza unor cerinte ( sau ale unui caiet de sarcini - mai clar ) . Poate primi 2-3 propuneri complete ( conditii de inscriere , perioade , arbitraj , etc ) in acest sens din partea oricaror entitati existente pe "piata" ( cum a fost anul acesta APCR vs Liga ) .
3. AGVPS judeca cui sa acorde drepturile , in baza unor criterii de performanta , moralitate , deschidere , reprezentativitate numerica si geografica , samd , samd - practic dinsii isi stabilesc criteriile de judecata si de alegere, functie de interesul AGVPS legat de aceasta competitie .
4. rezulta un castigator cu care se incheie un protocol de colaborare ( vezi cazul APCR )

Independenta asta , pe care Pelicanul o vrea afirmata , nu este posibila in nici un fel de scenariu . Fie Pelicanul , mai ales ca au si luciu de apa , isi schimba statutul , isi angajeaza un director de specialitate si se afilieza ca asociatie de pescuit privata la AGVPS , fie ramine club sportiv si se afiliaza la APCR . Undeva trebuie sa fie afiliata , tocmai pentru a se supune unei puteri disciplinare in competitie . Asta cu dreptul la libera asociere , suna bombastic si da bine la contestatii ! Este un drept perfect valabil , dar nu in competitiile sportive , de orice fel . Cineva trebuie sa te si traga la raspundere , daca iti bati joc de competitie .

Vreau sa spun ca principiul este valabil , pentru orice formatiune ar organiza selectiile nationale .

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Cum este respectat dreptul la libera asociare in cazul :

- Baroului Bucuresti ( pentru avocati )
- Colegiul Medicilor
- Uniunea Notarilor Publici
- Uniunea arhitectilor
- samd

Iar aici vorbim de un drept constitutional la munca , care nu poate fi exercitat legal , fara asocierea in aceste formatiuni profesionale cu cotizatiile de rigoare .

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Si pentru a fi mult mai clar , cu dreptul asta la libera asociare - mai fac o precizare . Pentru a pescuii nu este obligatoriu sa te asociezi , cu toate ca si aici s-a practicat la un moment dat si poate se mai practica eliberarea permiselor de pescuit prin asocierea pescarului la o asociatie care este imputernicita de ANPA sa vinda permise . Poate se mai practica ..... cred ca dl. Oana stie mai bine . Oricum asta se cheama PESCUIT RECREATIV .....
Ca sa PESCUIESTI SPORTIV , trebuie sa te asociezi entitatii juridice care organizeaza cadrul juridic al respectivei competitii , cu drepturi si obligatii sportive . Cred ca acum e suficient de clar . Iar dreptul la libera alegere a asocierii este respectat , atit timp cit exista 2 variante legale - APCR sau AGVPS .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Conform discutiilor purtate intre domnul Bentu [imputernicit AGVPS] si domnul Iorgos [presedinte liga de crap ] sa obtinut marirea termenului de inscriere la competitie fara nici un fel de obligatii din partea cluburilor sau asociatiilor doritoare sa participe la campionatul national ,competitie care se desfasoara sub patronajul AGVPS .
Clubul Pelicanul doreste inscrierea in aceasta competitie .
Va rog un numar de cont bancar unde sa se vireze taxa de inscriere .
Va multumesc in numele pescarilor Clubului Pelicanul .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Cautati la http://www.agvps.ro - numarul lor de cont . Pesemne ca la asta se refera postarea dvs , raportat la cele 2 persoane mentionate .
Cautati la conditii de inscriere a unei asociatii de pescari recreativi , la AGVPS , si vedeti ce aveti de facut , pentru din ceea ce stiu pesemne ca timpul Dvs fizic e depasit pentru 2010 , pentru ca cerintele sunt aspre .... , asa cum trebuie sa fie la o institutie de interes public national . Cred ca aici , pe acest topic , postati gresit si nu va putem ajuta , cu toata amabilitatea de care ne dorim sa dam dovada .
Noi va putem ajuta cu documentele necesare inscrierii in APCR , asa cum de ceva vreme v-am tot invitat si ne-ati refuzat public , repetat .
Adresa de e-mail a presedintelui APCR este presedinte.apcr@gmail.com - si il cheama Costel Stanila . Va sta la dispozitie cu orice detalii si va poate consilia in adunarea documentatiei necesare , pentru Campionatul national 2011 .

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

CLAUDIU COZMA scrie:@ Marin Laurentiu

hai sa i-ti spun un lucru , in sedinta de la sinaia , sa acordat un termen tocmai in ideea ca este posibil ca vreun club din liga doreste sa participe la organizarea in viziunea apcr a cn. ( pe langa faptul ca putea sa participe orice club care dorea acest lucru ) a trecut acest termen si in afara de califar vs. acvila nimeni nu a zis nimic , au urmat reactiile ( pe care eu le consider normale ) si sa mai acordat un nou termen , din nou nimic nou , a trecut si a aparut si reactia clubului c.z. dupa care a venit si reactia clubului pelicanul doar dupa interventia presedintelui ligii la agvps si ce ma surprinde pe mine , aceste reactii apar inainte de a primi un raspuns oficial partea apcr la 'propunerile' ligi , si mai important inainte de raspunsul agvps . pai daca agvps decide sa acorde organizarea cn. ligi , ce rost are postarea ta :roll:
si voi si noi avem acelasi scop , din pacate vedem scopul din unghiuri diferite si de aici toate aceste probleme , in urma carora din pacate cineva v-a pierde :roll:

CI REPREZINTA VOTUL SI VOINTA TUTUROR MEMBRILOR CLUBULUI PELICANUL.

asta ai scris , din asta reiese ca votul si vointa clubului pelicanul trebuie sa fie mai presus de votul si vointa a 13 cluburi care au format apcr , care a invitat pe toata lumea sa i se alature , si care ar trebui sa i-si schimbe optica din cauza ca cineva care nu a dorit sa participe la nici o discutie apare la final si zice ca nu e bine .
daca erai in locul nostru , vedeai lucrurile la fel :?:
am vrut sa subliniez faptul ca nu este o opinie personala a d-nului victor oana,in cazul in care cineva mai are de platit niste polite personale,ci vointa unui grup de pescari care nu-si doresc sa fie mai presus decat... nimeni,in afara pistelor de concurs ,desigur... :D...cat despre cealalta problema:"daca erai in locul nostru , vedeai lucrurile la fel :?:" iti pot spune ca NU,NU vedeam lucrurile la fel.atata timp cat sant membru al unei asociatii si am desemnat prin vot un consiliu de administratie,vicepresedinti si presedinte as fi considerat ca e treaba lor sa" vada lucrurile" cum considera dansii, ca d-asta i-am votat :wink: :D
NU SE VOR AFILIA LA APCR.

asta e , aici i-ti dau dreptate , nici eu nu ma voi afilia vreodata la liga , chiar daca liga va primi dreptul de organizare a cn. , cand nu crezi intr-un proiect nu crezi pana la capat , si m-i se pare o atitudine de onoare sa nu participi la un proiect in care nu crezi :wink:
nu puteti sa-mi dati dreptate,ptr ca nu santeti d-voastra cel care imparte dreptate si astfel sa-mi dati si mie :wink: ,in cel mai bun caz puteti fi de acord cu mine :D ...am glumit,sper sa fie luata ca atare :D....serios vorbind,asa cum bine spuneti este vb despre optiunea fiecaruia...

(cand se va infiinta FEDERATIA , si nu mai e chiar asa de departe ,atunci stam altfel de vb...dar pana atunci.)

iar ai dreptate , desi se vede o dorinta de revansa , printre randuri , dar pana atunci , suntem tot noi :idea:
nu e vb despre nici o revansa....am vrut sa spun ca eu, "ca asociatie", as fi de acord sa ma afiliez unei federatii dar nicidecum unei alte...asociatii :wink:
...baska sa mai platesc si "TAXA DE SMECHERIE"

aici mi se pare plagiat :D daca vrei i-ti dau un link in care poti sa vezi live pe cineva care a folosit termenul inaintea ta :D

cunosc autorul si am mare respect :wink: ,dar nu e inregistrata la osim asa ca nu e ...plagiat :D :D :D
Campionatul National,dar sa nu ma OBLIGE sa ma afiliez la ac asociatie.mai bine nu mai particip niciodata...

nici eu nu as participa la un cn organizat de liga sub nici o forma , nici nu vreau sa ma gandesc la constrangeri , iar o atitudine pozitiva din partea ta .
:wink:
postarea de mai sus vine ca reactie la atitudinea ,cel putin ostila,a d-nului admin vis-a-vis de un comunicat oficial al clubului.atat.

desi mi-am creat un cont pe site-ul ligi nu am postat nici o data acolo , constient de faptul ca orice reactie , nu avea sorti de izbanda atata timp cat este contrar intereselor ligi , lucru absolut normal pana la urma :!:

acest comunicat a fost postat de presedintele clubului Pelicanul,persoana cea mai in masura sa faca acest lucru,iar daca urmariti raspunsurile d-nilor vladeanu andrei si val pangica o sa descoperiti un mod diplomatic,obiectiv si la subiect si totodata cu un umor destul de fin,cu alte cuvinte o atitudine total diferita de cea...de curtea scolii,unde, in momentul in care era mingea ta ,erai si capitan de echipa si arbitru si indiferent de scor trebuia sa ramai "la masa" :D :D :D
si afla ca acel comunicat nu este parerea lui oana victor

si afla ca acest comunicat este parerea clubului nostru ( suna urat , dar asta este exprimarea ta )

fie ca proiectul cel mai bun sa castige , si te asigur ca nu voi deranja liga cu nici o postare , chiar daca organizeaza cn. 20 de ani de acum in colo.( sper sa mai apuc :D )
inca odata santeti in eroare...Clubul Pelicanul,NU a contestat nici un moment proiectul APCR,singura problema a fost denumirea acestui..."proiect", care nu s-a vrut a fi confundata cu denumirea si trecutul altei asociatii :wink:
am facut un rezumat al lucrurilor postate de tine , daca mi-a scapat ceva :?:
in mare parte nimic deosebit :mrgreen:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

andrei vladeanu scrie:

prin urmare, singura cale pentru clubul pelicanul (sau altele) sa intre in aceasta competitie, cu drepturi si obligatii egale cu celelalte cluburi membre, este APCR.
fara APCR ,acceptam si drepturi inegale....pescuim doar cu o singura lanseta :D :D :D
offf mai am un pic si raman fara servici si mie imi arde de caterinca...dar daca vad si partea pozitiva a lucrurilor,inseaman ca am mai mult timp de stat pe forum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D ,pana vine primavara....
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Te-as sfatui, ca in curtea scolii, sa te duci sa te joci cu cei de varsta ta..... la voi in curte. Nu de alta, dar de acum il las si pe stapanul tau sa posteze ce ii trece prin cap, nu o sa mai aiba nevoie de "portavoce"..... :wink:

PS Devine penibil cu minciunile aruncate, mai ales ca acum vorbeste civilizat cu "domnul Bentu" in timp ce anii trecuti il ameninta cu puscaria si il facea cu ou si cu otet.... Tipic partenerilor lui din liga, care toti acum pupa unde au scuipat.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”