parere membru pelicanul despre APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
marin laurentiu
Puncte: 0

Re: parere membru pelicanul despre APCR

Mesaj de marin laurentiu »

andrei vladeanu scrie:
marin laurentiu scrie: inca odata santeti in eroare...Clubul Pelicanul,NU a contestat nici un moment proiectul APCR

ba da, laurentiu. pelicanul semneaza memoriul depus la agvps in care se spune ca sistemul de 8+1 este discriminatoriu, iar organizarea este defectuasa prin impunerea de regulamente restrictive, altele decat cele cips-fips.

ok
atunci reformulez...
Clubul Pelicanul ,initial ,nu a contestat "proiectul" propus de APCR, contestatia venind in urma refuzului celor care detineau protocolul de organizare de a accepta o alta denumire ,oricare in afara de APCR, ptr noua asociatie care urma a fi infiintata...apoi odata cu infiintarea LIGII,in urma votului a multor pescari care nu aveau posibilitatea de a alcatui un lot de 8+1 sau pur si simplu nu doreau acest sistem s-a ajuns la concluzia ca acest sistem de 8+1 este discriminatoriu iar impunerea acestui sistem e o regula restrictiva...cam asta se intampla cand se voteaza....hotareste majoritatea... :wink:
personal,cel putin pana la aparitita unei FEDERATII, mi se pare nejustificata obligativitatea ca un pescar sa faca parte dintr-un club,clubul dintr-o asociatie si asociatia din alta asociatie dar de interes national DOAR ptr a avea ocazia sa-si apere sansa la un Campionat National...dar asta e o alta mancare de peste si nu are legatura cu actuala organizare...e doar o parere personala...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

marin laurentiu scrie:
andrei vladeanu scrie:
marin laurentiu scrie: inca odata santeti in eroare...Clubul Pelicanul,NU a contestat nici un moment proiectul APCR

ba da, laurentiu. pelicanul semneaza memoriul depus la agvps in care se spune ca sistemul de 8+1 este discriminatoriu, iar organizarea este defectuasa prin impunerea de regulamente restrictive, altele decat cele cips-fips.

ok
atunci reformulez...
Clubul Pelicanul ,initial ,nu a contestat "proiectul" propus de APCR, contestatia venind in urma refuzului celor care detineau protocolul de organizare de a accepta o alta denumire ,oricare in afara de APCR, ptr noua asociatie care urma a fi infiintata...apoi odata cu infiintarea LIGII,in urma votului a multor pescari care nu aveau posibilitatea de a alcatui un lot de 8+1 sau pur si simplu nu doreau acest sistem s-a ajuns la concluzia ca acest sistem de 8+1 este discriminatoriu iar impunerea acestui sistem e o regula restrictiva...cam asta se intampla cand se voteaza....hotareste majoritatea... :wink:
personal,cel putin pana la aparitita unei FEDERATII, mi se pare nejustificata obligativitatea ca un pescar sa faca parte dintr-un club,clubul dintr-o asociatie si asociatia din alta asociatie dar de interes national DOAR ptr a avea ocazia sa-si apere sansa la un Campionat National...dar asta e o alta mancare de peste si nu are legatura cu actuala organizare...e doar o parere personala...

sa inteleg ca tot ce sa facut pana acum de catre apcr , este ori prost conceput , discriminatoriu si cu unele lucruri chiar nu puteti fi de acord , oare chiar nu e nimic bun din toate :roll:
<°))))))><
><((((((°>

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

CLAUDIU COZMA scrie:
sa inteleg ca tot ce sa facut pana acum de catre apcr , este ori prost conceput , discriminatoriu si cu unele lucruri chiar nu puteti fi de acord , oare chiar nu e nimic bun din toate :roll:

e o afirmatie sau o intrebare? :mrgreen: :D
daca e o intrebare,o sa incerc sa raspund scurt ptr ca sant f obosit si sincer nici nu stiu cum sa va raspund sa nu cumva sa gafez si sa va jignesc involuntar...ptr ca ar fi ultimul lucru pe care mi-l doresc...

daca vreti un raspuns de la unul din membrii Clubului Pelicanul,nu trebuie decat sa cititi mai atent postarile din acest topic(si nu numai)si sa faceti apel la logica rationala si nu la logica sentimentala...dintotdeauna m-a fascinat logica....
daca vreti un raspuns de la Liga,in acest caz ar fi cel mai indicat sa va adresati presedintelui acesteia...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

pai am vrut sa para o afirmatie intrebatoare :mrgreen: :D
tocmai pentru ca am citit postarile si v-am inteles pozitia , vroiam sa stiu daca in opinia dv. apcr a resit sa faca ceva care sa va fie pe plac , mi-am permis sa va adresez aceasta intrebare direct , in virtutea faptului ca am mai facut conversatie intre noi pe aici si in virtutea logicii rationale , sunt convins ca aveti aceasi pozitie cu totii .
suntem totusi pe un forum , care are rolul de comunicare intre membri , atata timp cat se desfasoara decent , si datorita faptului ca postati in acest topic , am vrut sa socializam un pic , habar nu aveam ca pentru o intrebare simpla trebuie sa ma adresez presedintelui ligii , dar oricum am prins ideea si nu o sa va mai deranjez cu alte intrebari .
<°))))))><
><((((((°>

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

marin laurentiu scrie:
andrei vladeanu scrie:

ok
atunci reformulez...

ma tem ca o sa trebuiasca sa reformulezi din nou.
spui ca voi ati fi dorit infiintarea unei asociatii oricare alta in afara de apcr. daca acest lucru s-ar fi implinit, iar toate cluburile s-ar fi unit intr-o asociatie oricare alta , nu ar mai fi devenit nejustificata obligativitatea ca un pescar sa faca faca parte....bla, bla?
sau va imaginati ca ca asociatiaoricarealtainafaradeapcr.ro ar fi facut campionatul, iar de inscris s-ar fi inscris orice club, liber de povara obligativitatii asocierii, direct la agvps?
mai bine nu mai reformula. las-o asa.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Madalin Barnea scrie:Acum depinde cum intelege fiecare SUBIECTUL!

Subiectul topicului initial era de fapt o hotarare a membrilor clubului Pelicanul in vederea participarii la CN organizat de APCR, dar fara a se afilia la APCR.
Nu s-a vrut a fi un afront adus APCR-ului, deoarece nu prea stiu multi "pelicani" care sa faca o pasiune din polemicile pe forumuri si de aceea cred ca nu trebuia sters mesajul
lui Victor Oana.

Pentru membrii clubului Pelicanul, SUBIECTUL era cu siguranta participarea la
CN = PESCUIT, pentru ca "suntem in primul rand pescari", dar cu siguranta din ce am vazut si citit de ceva timp, multi care scriu pe forum au ca SUBIECT principal scrisul si nu pescuitul si cred ca si-au ratat vocatia. :D :D
asa e, madalin, acesta era subiectul topicului.
dar postarea lui oana victor a fost ceva de genul

Mauritania vrea sa participe la Campionatul Mondial, pentru ca este o tara formata in primul rand din pescari, respecta toate regulamentele CIPS-FIPS, plateste taxa, etc, dar nu doreste sa se afllieze la CIPS.

nu stiu daca un asemenea mesaj imaginar al Mauritaniei s-ar vrea sau nu un afront adus CIPS-ului. eu zic ca da.
un lucru e insa cert, aceasta tara nu o sa participe la CM niciodata in conditiile, repet absolut imaginare, de mai sus.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@madalin
Daca postai tu sau alt coleg de-al tau, era ok. Dar victor oana nu are ce sa posteze pe acest subiect.
Voi apreciati minciuna si dezinformarea promovate de el ? Ai vazut ce a anuntat oficial , iar aseara scria pe cimitirelefant.ro ca in functie de hotararea agvps-ului VA HOTARA daca se mai face sau nu concursul ligii.... :oops: Jalnic....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:@madalin

Voi apreciati minciuna si dezinformarea promovate de el ? Ai vazut ce a anuntat oficial , iar aseara scria pe cimitirelefant.ro ca in functie de hotararea agvps-ului VA HOTARA daca se mai face sau nu concursul ligii.... :oops: Jalnic....
Este foarte normal ca in functie de raspunsul agvps ,sa se ia o hotarare privind dorinta pescarilor membrii ai Clubului Pelicanul de a pescui .
Oare a-ti fi mai multumiti daca un club de marimea Clubului Pelicanul cu 60 membrii care au cotizatia platita la zi sa fie prejudiciati de dreptul lor de a pescui intr-o competitie oficiala [alta decat un concurs privat ] !!!!!!!!
Cine credeti ca va da dreptul de a ingradi participarea Clubului Pelicanul la competitie ?
Va rog un numar de cont unde se poate achita taxa de inscriere la campionatul national organizat de apcr impreuna cu cele 12 cluburi si asociatii .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Doresc sa am pensie de la statul roman, dar nu sunt de acord sa muncesc nici macar o zi, nu am incredere in faptul ca munca este benefica......
Rog statul roman sa imi dea un cont de unde pot sa-mi ridic pensia.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”