Moderator: gor965
Dar daca acea tara s-ar numi Anglia,Franta ,Italia ......ce crezi ....... participaandrei vladeanu scrie:
asa e, madalin, acesta era subiectul topicului.
dar postarea lui oana victor a fost ceva de genul
Mauritania vrea sa participe la Campionatul Mondial, pentru ca este o tara formata in primul rand din pescari, respecta toate regulamentele CIPS-FIPS, plateste taxa, etc, dar nu doreste sa se afllieze la CIPS.
Pe ce considerent Clubul Pelicanul este comparat cu Pelicania sau Mauritania [tara saraca si slab dezvoltata ]iar Vladenia si Mateiania cu imperiul Austro-Ungar sau U.K!!!!!!!
nu stiu daca un asemenea mesaj imaginar al Mauritaniei s-ar vrea sau nu un afront adus CIPS-ului. eu zic ca da.
De cand este Vladenia si Mateiania [APCR] pe picior de egalitate cu CIPS-FIPS !!!!!!![PUTINA DECENTA PLEASE ]
un lucru e insa cert, aceasta tara nu o sa participe la CM niciodata in conditiile, repet absolut imaginare, de mai sus.
nu, nu partcipa, decat daca se afiliaza la CIPS. bingo!oanavictor scrie: Dar daca acea tara s-ar numi Anglia,Franta ,Italia ......ce crezi ....... participa![]()
a facut-o, dane, prin presedintele selaru. pozitia nu a convenit ligii, iar la momentul respectivDan Marinescu scrie:
Si un punct de vedere personal... sunt convins ca o mare parte a acestor discutii contradictorii nu ar fi avut loc si nici sens daca AGVPS ar fi comunicat oficial care este pozitia lor fata de organizarea CN 2010 (cine organizeaza, dupa ce regulament, daca e obligatorie afilierea si unde, samd), n-am vazut pe undeva sa fi facut-o.
Vladut Mateianu scrie:Doresc sa am pensie de la statul roman, dar nu sunt de acord sa muncesc nici macar o zi, nu am incredere in faptul ca munca este benefica......
Rog statul roman sa imi dea un cont de unde pot sa-mi ridic pensia.