parere membru pelicanul despre APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: parere membru pelicanul despre APCR

Mesaj de EX-UL »

@Victor Oana

incercati sa aflati raspunsurile pe http://www.apcr.eu - site-ul oficial al APCR .
Ultima oară modificat Mar Feb 23, 2010 9:36 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,poate doar daca esti veteran de razboi, revolutionar sau .................primesti ceva dar nu poti participa la actiunile clasei muncitoare.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ membrii Pelicanul

Parca sunteti in bancul cu vanatorul si cu ursul in care stimabilul purtator de pusca tot este prins prin padure si pedepsit in fel si chip de Mos Martin, concluzia fiind ca ori este lipsit de logica ( ca tot este mentionata pe aici ), ori agreaza cum io trage ursul. Cum voi sunteti baieti inteligenti, inseamna ca va place cum mormaie Mos Vladut :D pe Crapmania. Pentru discutii legate de CN exista acum http://www.apcr.eu unde conducerea APCR va sta la dispozitie pentru orice discutie civilizata. Iar in alta ordine de idei, eu personal chiar imi doresc sa lasam deoparte aspectele neplacute ale acestei ierni si sa ne vedem cu bine acolo unde ne dorim cu totii : pe balta.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

problema e de forma, nu de fond
crezi ca daca baietii de la pelicanul intra pe apcr.eu si sustin ca vor la cn dar nu vor in apcr e mai bine?
rudeanu, daca ai vrea sa investesti intr-un club de fotbal, dar antipatia fata de mitica dragomir te-ar retine, ar trebui - dupa logica ta - sa postezi treaba asta pe site-ul ligii de fotbal? sa spui ca tu ai intra in campionat dar nu vrei sa te asociezi la liga lu mitica???
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

spun raspicat alt lucru
daca baietii de la pelicanul ar intentiona sa intre in apcr (valabil si pt carp zone si - eventual alt club) chiar si acum in al 13-lea ceas, eu as face tot ce este omeneste posibil (pana la amenintarea cu autoflagelarea pe malul lacului floreasca :D ) sa includem in cn 2010 si aceste doua cluburi. m-as ruga personal de ceilalti 11 membri sa arate intelegere.
atitudini de genul acvila, sau pelicanul (de acord cu tot, mai putin apcr) nu fac altceva decat sa inraiasca si sa ridice bariere intre cele 12 cluburi si voi. chiar nu intelegeti, mai baieti?

vreti cn haideti legal la cn! vreti panarama si circ marca cimitirulelefantilor.ro? incercati si la tulcea....

ps fiti baieti inteligenti.
The One Team

Dan Marinescu

Mesaj de Dan Marinescu »

de oana victor » Dum Feb 21, 2010 10:08 pm

In urma discutiei dintre domnul Bentu [reprezentant AGVPS] si domnul Iorgos[presedinte Liga de Crap ]in care reprezentantul ligii a obtinut prelungirea termenului de de inscriere la campionatul national ,Clubul Pelicanul intrunit in adunare de urgenta a hotarat in unanimitate participarea la aceasta competitie .
Clubul Pelicanul este de acord cu regulamentul stabilit .
Clubul Pelicanul este de acord cu sistemul competitiei .
Clubul Pelicanul este de acord cu sistemul de arbitraj .
Clubul Pelicanul este de acord cu lacurile stabilite pentru desfasurarea competitiei .
Clubul Pelicanul este de acord cu taxa de participare .
Clubul Pelicanul doreste un numar de cont in care sa depuna taxa de participare .
Clubul Pelicanul NU DORESTE AFILIEREA LA APCR .

Lotul Clubului Pelicanul pentru aceasta competitie

1 EDUARD GRIGORE
2 DAN MARINESCU
3 IRINEL BUNICA
4 MARIN LAURENTIU
5 DANIEL DUMITRESCU
6 BEBE MOISE
7 MARIUS BORS
8 COSTICA EMILIAN
9 DINU SORIN
10 BARNEA MADALIN

Subscriu si eu la cele aratate mai sus de Presedintele clubului “Pelicanul”.

Si un punct de vedere personal... sunt convins ca o mare parte a acestor discutii contradictorii nu ar fi avut loc si nici sens daca AGVPS ar fi comunicat oficial care este pozitia lor fata de organizarea CN 2010 (cine organizeaza, dupa ce regulament, daca e obligatorie afilierea si unde, samd), n-am vazut pe undeva sa fi facut-o.
Dan Marinescu

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
asa e, madalin, acesta era subiectul topicului.
dar postarea lui oana victor a fost ceva de genul

Mauritania vrea sa participe la Campionatul Mondial, pentru ca este o tara formata in primul rand din pescari, respecta toate regulamentele CIPS-FIPS, plateste taxa, etc, dar nu doreste sa se afllieze la CIPS.

Pe ce considerent Clubul Pelicanul este comparat cu Pelicania sau Mauritania [tara saraca si slab dezvoltata ]iar Vladenia si Mateiania cu imperiul Austro-Ungar sau U.K!!!!!!!

nu stiu daca un asemenea mesaj imaginar al Mauritaniei s-ar vrea sau nu un afront adus CIPS-ului. eu zic ca da.

De cand este Vladenia si Mateiania [APCR] pe picior de egalitate cu CIPS-FIPS !!!!!!![PUTINA DECENTA PLEASE ]

un lucru e insa cert, aceasta tara nu o sa participe la CM niciodata in conditiile, repet absolut imaginare, de mai sus.
Dar daca acea tara s-ar numi Anglia,Franta ,Italia ......ce crezi ....... participa :!: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie: Dar daca acea tara s-ar numi Anglia,Franta ,Italia ......ce crezi ....... participa :!: :!:
nu, nu partcipa, decat daca se afiliaza la CIPS. bingo!

scuze, a fost doar un exemplu, nu m-am gandit la o tara mica sau mare, ci doar la una nemembra cips.
pe viitor am sa folosesc india. e bine? :wink:
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Dan Marinescu scrie:
Si un punct de vedere personal... sunt convins ca o mare parte a acestor discutii contradictorii nu ar fi avut loc si nici sens daca AGVPS ar fi comunicat oficial care este pozitia lor fata de organizarea CN 2010 (cine organizeaza, dupa ce regulament, daca e obligatorie afilierea si unde, samd), n-am vazut pe undeva sa fi facut-o.
a facut-o, dane, prin presedintele selaru. pozitia nu a convenit ligii, iar la momentul respectiv
s-a spus ca filmultetul e falsificat
The One Team

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

Vladut Mateianu scrie:Doresc sa am pensie de la statul roman, dar nu sunt de acord sa muncesc nici macar o zi, nu am incredere in faptul ca munca este benefica......
Rog statul roman sa imi dea un cont de unde pot sa-mi ridic pensia.
:D:D:D:D Cred ca exista si posibilitatea asta dar trebuie sa platesti ceva statului :D
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”