@ Marin Laurentiu
hai sa i-ti spun un lucru , in sedinta de la sinaia , sa acordat un termen tocmai in ideea ca este posibil ca vreun club din liga doreste sa participe la organizarea in viziunea apcr a cn. ( pe langa faptul ca putea sa participe orice club care dorea acest lucru ) a trecut acest termen si in afara de califar vs. acvila nimeni nu a zis nimic , au urmat reactiile ( pe care eu le consider normale ) si sa mai acordat un nou termen , din nou nimic nou , a trecut si a aparut si reactia clubului c.z. dupa care a venit si reactia clubului pelicanul doar dupa interventia presedintelui ligii la agvps si ce ma surprinde pe mine , aceste reactii apar inainte de a primi un raspuns oficial partea apcr la 'propunerile' ligi , si mai important inainte de raspunsul agvps . pai daca agvps decide sa acorde organizarea cn. ligi , ce rost are postarea ta
si voi si noi avem acelasi scop , din pacate vedem scopul din unghiuri diferite si de aici toate aceste probleme , in urma carora din pacate cineva v-a pierde
CI REPREZINTA VOTUL SI VOINTA TUTUROR MEMBRILOR CLUBULUI PELICANUL.
asta ai scris , din asta reiese ca votul si vointa clubului pelicanul trebuie sa fie mai presus de votul si vointa a 13 cluburi care au format apcr , care a invitat pe toata lumea sa i se alature , si care ar trebui sa i-si schimbe optica din cauza ca cineva care nu a dorit sa participe la nici o discutie apare la final si zice ca nu e bine .
daca erai in locul nostru , vedeai lucrurile la fel
NU SE VOR AFILIA LA APCR.
asta e , aici i-ti dau dreptate , nici eu nu ma voi afilia vreodata la liga , chiar daca liga va primi dreptul de organizare a cn. , cand nu crezi intr-un proiect nu crezi pana la capat , si m-i se pare o atitudine de onoare sa nu participi la un proiect in care nu crezi
(cand se va infiinta FEDERATIA , si nu mai e chiar asa de departe ,atunci stam altfel de vb...dar pana atunci.)
iar ai dreptate , desi se vede o dorinta de revansa , printre randuri , dar pana atunci , suntem tot noi
...baska sa mai platesc si "TAXA DE SMECHERIE"
aici mi se pare plagiat

daca vrei i-ti dau un link in care poti sa vezi live pe cineva care a folosit termenul inaintea ta
Campionatul National,dar sa nu ma OBLIGE sa ma afiliez la ac asociatie.mai bine nu mai particip niciodata...
nici eu nu as participa la un cn organizat de liga sub nici o forma , nici nu vreau sa ma gandesc la constrangeri , iar o atitudine pozitiva din partea ta .
postarea de mai sus vine ca reactie la atitudinea ,cel putin ostila,a d-nului admin vis-a-vis de un comunicat oficial al clubului.atat.
desi mi-am creat un cont pe site-ul ligi nu am postat nici o data acolo , constient de faptul ca orice reactie , nu avea sorti de izbanda atata timp cat este contrar intereselor ligi , lucru absolut normal pana la urma
si afla ca acel comunicat nu este parerea lui oana victor
si afla ca acest comunicat este parerea clubului nostru ( suna urat , dar asta este exprimarea ta )
fie ca proiectul cel mai bun sa castige , si te asigur ca nu voi deranja liga cu nici o postare , chiar daca organizeaza cn. 20 de ani de acum in colo.( sper sa mai apuc

)
am facut un rezumat al lucrurilor postate de tine , daca mi-a scapat ceva