parere membru pelicanul despre APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
marin laurentiu
Puncte: 0

Re: trecututl cladeste viitorul...

Mesaj de marin laurentiu »

Vladut Mateianu scrie:
marin laurentiu scrie:.........CI REPREZINTA VOTUL SI VOINTA TUTUROR MEMBRILOR CLUBULUI PELICANUL.
toti au votat ca sant de acord cu conditiile de participare,dar NU SE VOR AFILIA LA APCR.........nici mateianu si nici tot APCR-ul din lume nu ma poate obliga sa ma afiliez la aceasta asociatie...baska sa mai platesc si "TAXA DE SMECHERIE"
Nu cred ca mai este cazul de comentarii. Cu asemenea postari este clar cum considera domnii din pelicanul prestanta APCR-ului........... :oops:

Dar, repet, este dreptul lor.

asta e viata vladutz...cine se arde cu ciorba sufla si-n iaurt :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Re: trecututl cladeste viitorul...

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

nu,si nici nu am afirmat asa ceva...
postarea de mai sus vine ca reactie la atitudinea ,cel putin ostila,a d-nului admin vis-a-vis de un comunicat oficial al clubului.atat.[/quote]

pai , atunci nu i-ti inteleg atitudinea , sau construit doua structuri tocmai din cauza divergentelor de pareri , nu i-ti cere nimeni sa fii de acord cu noi , dar cred ca daca aparea cineva pe liga si decreta ca apcr a hotarat ceva care privea liga direct , nu era primit cu flori :wink:

si la urma , urmei astazi am vazut prima reactie oficiala a clubului pelicanul , dupa doua luni de cand se discuta de cn.
<°))))))><
><((((((°>

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: parere membru pelicanul despre APCR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Reactie care contine in mare parte jigniri si acuzatii la adresa APCR-ului si chiar ...AGVPS-ului !!!!!!!! :roll: :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

@ Marin Laurentiu

hai sa i-ti spun un lucru , in sedinta de la sinaia , sa acordat un termen tocmai in ideea ca este posibil ca vreun club din liga doreste sa participe la organizarea in viziunea apcr a cn. ( pe langa faptul ca putea sa participe orice club care dorea acest lucru ) a trecut acest termen si in afara de califar vs. acvila nimeni nu a zis nimic , au urmat reactiile ( pe care eu le consider normale ) si sa mai acordat un nou termen , din nou nimic nou , a trecut si a aparut si reactia clubului c.z. dupa care a venit si reactia clubului pelicanul doar dupa interventia presedintelui ligii la agvps si ce ma surprinde pe mine , aceste reactii apar inainte de a primi un raspuns oficial partea apcr la 'propunerile' ligi , si mai important inainte de raspunsul agvps . pai daca agvps decide sa acorde organizarea cn. ligi , ce rost are postarea ta :roll:
si voi si noi avem acelasi scop , din pacate vedem scopul din unghiuri diferite si de aici toate aceste probleme , in urma carora din pacate cineva v-a pierde :roll:

CI REPREZINTA VOTUL SI VOINTA TUTUROR MEMBRILOR CLUBULUI PELICANUL.

asta ai scris , din asta reiese ca votul si vointa clubului pelicanul trebuie sa fie mai presus de votul si vointa a 13 cluburi care au format apcr , care a invitat pe toata lumea sa i se alature , si care ar trebui sa i-si schimbe optica din cauza ca cineva care nu a dorit sa participe la nici o discutie apare la final si zice ca nu e bine .
daca erai in locul nostru , vedeai lucrurile la fel :?:

NU SE VOR AFILIA LA APCR.

asta e , aici i-ti dau dreptate , nici eu nu ma voi afilia vreodata la liga , chiar daca liga va primi dreptul de organizare a cn. , cand nu crezi intr-un proiect nu crezi pana la capat , si m-i se pare o atitudine de onoare sa nu participi la un proiect in care nu crezi :wink:

(cand se va infiinta FEDERATIA , si nu mai e chiar asa de departe ,atunci stam altfel de vb...dar pana atunci.)

iar ai dreptate , desi se vede o dorinta de revansa , printre randuri , dar pana atunci , suntem tot noi :idea:

...baska sa mai platesc si "TAXA DE SMECHERIE"

aici mi se pare plagiat :D daca vrei i-ti dau un link in care poti sa vezi live pe cineva care a folosit termenul inaintea ta :D

Campionatul National,dar sa nu ma OBLIGE sa ma afiliez la ac asociatie.mai bine nu mai particip niciodata...

nici eu nu as participa la un cn organizat de liga sub nici o forma , nici nu vreau sa ma gandesc la constrangeri , iar o atitudine pozitiva din partea ta .

postarea de mai sus vine ca reactie la atitudinea ,cel putin ostila,a d-nului admin vis-a-vis de un comunicat oficial al clubului.atat.

desi mi-am creat un cont pe site-ul ligi nu am postat nici o data acolo , constient de faptul ca orice reactie , nu avea sorti de izbanda atata timp cat este contrar intereselor ligi , lucru absolut normal pana la urma :!:

si afla ca acel comunicat nu este parerea lui oana victor

si afla ca acest comunicat este parerea clubului nostru ( suna urat , dar asta este exprimarea ta )

fie ca proiectul cel mai bun sa castige , si te asigur ca nu voi deranja liga cu nici o postare , chiar daca organizeaza cn. 20 de ani de acum in colo.( sper sa mai apuc :D )

am facut un rezumat al lucrurilor postate de tine , daca mi-a scapat ceva :?:
<°))))))><
><((((((°>

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

CIPS este o asociatie care primeste la competititiile organizate de ea numai membri afiliati.
daca o tara - sa spunem Pelicania :D - ar vrea sa vina la CM dar nu ar suporta constrangerea asocierii, ci doar statutul de republica indepententa - din pacate nu ar putea-o face.

ps anual, asociatiile din tarile membre platesc o taxa.
The One Team

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Ma frate este clar ca buna ziua ,cum pot sa joc la campionatul mondial de fotbal daca nu sunt afiliat la FIFA,nu merge,nu ne primeste nimeni.

Si plus de asta eu nu inteleg ce rol au aceste inscrieri atita timp cit timpul lor a trecut si etapele bat la usa,noi cluburile participante,care ne-am incadrat in termeni ceruti de APCR,ne-am depus documentatia la timp.............., ce sa facem, sa ne asteptam in timpul campionatului national sa apara si alte cluburi care incerca cu tot felul de BLATURI sa evite o legea pe care 12 cluburi au hotarat sa o respecte.

Unde ati fost atunci cind termenul de inscriere era valabil?
Unde ati fost cind acest termen a fost prelungit cu bunavointa si intelegerea de care a dat dovada cele 12 cluburi inscrise?

Si din pacate intrebarile pot continua.......................................

Dupa parerea mea puteti sa incercati cit vreti ,noi nu vom fi de acord cu asa ceva niciodata,pt ca in aceste conditi nu mai vorbim de democratie.
Cum ar fi sa ne prezentam la linia de start a unei etape 6 cluburi si sa observam ca pe parcursul acelei etape au mai intrat in joc N......cluburi,asta este democratie cu blaturi care nici in romania din nefericire nu mai merg.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Ca urmare a intalnirii dintre domnul Bentu [reprezentant AGVPS ] si domnul Iorgos [presedinte Liga de crap] in cadrul careia domnul Bentu a garantat prelungirea perioadei de inscriere a cluburilor la Campionatul National

Iar acest Domn Bentu daca vrea sa isi bata joc si sa aplice acesta regula DEMOCRATIA CU JAPCA nu are de cit ,pt ca noi ce 110 pescari care am colindat tara ca sa reusim sa respecta acest program competitional nu io vom impartasi.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:CIPS este o asociatie care primeste la competititiile organizate de ea numai membri afiliati.
daca o tara - sa spunem Pelicania :D - ar vrea sa vina la CM dar nu ar suporta constrangerea asocierii, ci doar statutul de republica indepententa - din pacate nu ar putea-o face.

ps anual, asociatiile din tarile membre platesc o taxa.
Dreptul de trimite concurenti la o competitie organizata de CIPS ,i-l are ca membru afiliat AGVPS-Romania ,si nicidecum O Asociatie Privata .
Clubul Pelicanul doreste afilierea la AGVPS [organizatie de interes public din Romania ]
Clubul Pelicanul nu doreste afilierea la o asociatie privata.
Clubul Pelicanul este de acord sa plateasca o taxa de afiliere catre AGVPS ,NICIDECUM UNEI ASOCIATII CARE IN ANUL 2009 A FURAT 2500 EURO DIN BANII PESCARILOR .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cat tupeu ! :oops: HOTUL striga HOTII !!!!!!!

PS Daca vrei sa mai postezi pe acest site, care apartine unui club membru APCR, te-as ruga sa nu mai aduci acuzatii APCR-ului........... Altfel, ne despartim.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

nastratin hogea

Mesaj de nastratin hogea »

Bre nea Dorele eu nu inteleg ce vreti voi de fapt. Ba unul dintre membri Pelican sustine ca Avps se va desfinta in curand, ba matale susti ca te afiliezi la ei ! Voi sigur stiti ce vreti ? Sau......
Metallica per sempre !
www.666devil.com

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”