andrei vladeanu scrie: ...acolo gazda era vali vesa, pe care l-am implorat in cateva randuri ori sa bage 4 echipe pe balta, ori sa primeasca soimul.
raspunsul lui vesa a fost implacabil - ANDREI, EU NU-I PRIMESC. ASA VOR CLUBURILE. daca vin aici cei de la soimul eu strang si plec. nu organizez.
continuarea e deja cunoscuta...
Hai sa lamurim problema asta ca vad ca prea se face caz de “organizatorul” de la Sacel.
In momentul cand pe balta s-au prezentat 4 loturi in loc de 3, aveam 4 optiuni:
1. sa intre toate cele 4 loturi
2. sa refuz AVPS Soimul
3. sa refuz organizarea mansei pana la solutionarea litigiului
4. sa respect hotararea AGVPS
Sincer, nu mi-a fost usor, am vorbit la telefon cu Andrei Vladeanu, Sorin Rudeanu, Catalin Prichici, Alin Rusu, Claudiu Cozma…
Unu spunea “fa asa”, altul “fa altfel” sau “faci cum crezi”…
Asa ca am luat la analizat optiunile si am inceput sa le elimin una cate una:
1. pe sectorul A nu se puteau face 4 standuri. Sa fac 4 standuri cu distanta de 15 metrii intre ele insemna sa-mi bat joc de pescari. Plus ca dezechilibram clar sectorul C, standul C4 ar fi fost castigator detasat, intr-un golf cu stuf in fata si in dreapta, plin de peste
2. daca refuzam intrarea AVPS Soimul eram in rahat ca organizator datorita Hotararii AGVPS
3. daca refuzam organizarea mansei eram iar in rahat deoarece litigiul era rezolvat, tot prin aceiasi Hotarare
Asa ca a ramas doar optiunea a patra, pe care am discutat-o cu managerii cluburilor prezente si cu care au fost deacord.
De ce eram in rahat daca nu primeam Soimul ??? Pentru ca ei aveau o Hotarare a AGVPS in care se spunea:
PROCES - VERBAL
din data de 28.05.2010
Subcomisia de Pescuit la Crap din cadrul Comisiei Centrale de Pescuit Sportiv şi
Competiţii de pe lângă Consiliul AGVPS privind soluţionarea contestaţiei AVPS Şoimul
nr. 100/17.05.2010, depusă la AGVPS cu nr. 474/17.05.2010,
adresată Comisie Centrale de Pescuit Sportiv şi Competiţii
La şedinţa extraordinară a participat:
Preşedinte : Teodor Bentu
Secretar : Mugurel Ionescu
Şef Subcomisia de Crap : Andrei Vlădeanu
…
Comisia de soluţionare a contestaţia DECIDE
1. În mod cu totul excepţional …
2. Pentru a nu perturba forma de organizare şi desfăşurare a etapelor se decide ca:
- Echipa din manşa I care a obţinut cel mai bun rezultat din cele 3 grupe, Asociaţia Planet Carp, cu 4 puncte, va fi promovată în mod direct în etapa a III-a şi, pe locul rămas liber, va concura echipa AVPS Şoimul.
- Etapa a III se va desfăşura …
- În etapa a III-a, …
3. Prezenta decizie …
4. Preşedintele APCR se va îngriji de punere în aplicare a deciziei şi de informare a organizatorilor de concursuri din etapele Campionatului Naţional de Pescuit la Crap ediţia 2010.
Unquote
Iar eu nu aveam nimic scris de la APCR.
Asa ca ne place sau nu, asta e sistemul din 2010, APCR organizeaza CN pe nervii, timpul si cheltuiala membrilor sai, in schimb AGVPS ia hotararile…
La buna vedere,