pt andrei vladeanu

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: pt andrei vladeanu

Mesaj de oanavictor »

Ce scop i-l indeamna pe ''postas''sa mute discutia pe Crapmania :idea: :idea: :idea: :idea:
Cumva ...........traficul :!: :!: :idea: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

@andrei...
nu am de ce..pentru ca piticu nu a iesit si nici nu va iesi niciodata in fata..nu ca nu poate cum grosolan insinuezi tu, ci pentru ca dorinta de a conduce nu sta pe primul loc ...ca la altii.

@vladut...
Stai tu linistit si mananca din bile...eu am din ce manca de pe vremea cand faceam desene animate.

@voana

Trafic??? Care trafic???...ce-i mai place lu av...:) ..in plus acolo nu pot sari in ajutor clonele deh

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

PvTv scrie:@andrei...
nu am de ce..pentru ca piticu nu a iesit si nici nu va iesi niciodata in fata..nu ca nu poate cum grosolan insinuezi tu, ci pentru ca dorinta de a conduce nu sta pe primul loc ...ca la altii.
insinuarea este - prin definitie - o aluzie.
eu nu am insinuat nimic, am spus verde-n fata. nu stiu care sunt dorintele primordiale ale piticului, insa faptul ca nu este (si) el vioara intai ii produce frustrari.

ps oricum in acest sens te-ai oferit si tu sa il ajuti, prin contractul cu avp, pentru ca, nu-i asa? sa iasa de sub "umbra" lui vladeanu (senzor). gresesc?
The One Team

BASESCU

Mesaj de BASESCU »

traficul este foarte lejer datorita crizei economice .traficul pe apcr.eu nu poate creste pentru ca a fost creat doar pentru a putea fi aduse laude fratilor dinamita care nu suporta niciodata nimic daca unul nu se afla in centrul atentiei .ai uitat anul trecut cand nu a fost capabil sa prinda un peste la darvari ce belite iti tragea ? celalalt a renuntat la functia care o avea si a abandonat lotul national ! nu se observa ca toate sccandalurile sunt provocate de ei si dupa aceea se retrag lasand pe altii sa se certe ? crapmania a fost democratica mereu si fiecare a putut spune aproape toate nazdraveniile ! acum trebuie sa le pui parte pentru ca va bate la poarta ligii cu intentia de a distruge ce a inceput sa se cladeasca ! nu sunt multumiti ca nu au putut acapara apcr dupa ce au pozat atat timp in baieti dezinteresati de functiile de conducere !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@pv

Te rog sa nu fi obraznic. Ptr unul care s-a apucat de pescuit (daca s-a apucat !) de 1 an ai cam mult tupeu sa-ti dai cu parerea despre pescuit si pescari. Stai in banca ta si vezi-ti de afaceri. Ca sa nu mai vorbim de respect ....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

bobocel

Mesaj de bobocel »

@viorel dulamita
De ce mi-as cere scuze?
Nu vezi ca se leaga de oricine este noua sau pune o intrebare sau greseste 2 taste la calculator??
:oops:
Eu cand eram la primele postari pe acest forum, am pus doua intrebari mai grele, nu s-a trezit nici unul sa imi raspunda si repede au sarit cu caterinca si cu injurile asa ca..

@streess
Bine, imi cer scuze pentru ca nu vreau scandal si cearta.
dar asta nu inseamna ca aveti voie sa va bateti joc de oricine dupa bunul plac, numai ca aveti voi chef de caterinca!!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

bobocel, ce s-a intamplat?
The One Team

Naepamfil

Mesaj de Naepamfil »

bine vam gasit preteni. am lipsit un pic si ce vad ? cacatii ..... in loc sa puta. oanavictor ce faci? mai traiesti? credeam ca teai dat la fund dupa lovitura din franta, da nu tu tot tare in clot. si iepurele vad ca nu mai roade morcov de la vladeanu din mina acu e cotolan sa da pescar si vice. stai in banca ta terminatule ca aia teau luat dupa ei prin serbia, ai baut bere tot concursu si teai facut si tu cu o medalie. astia unde te ia ca nici la timplarie nu te pricepi. apropo timplaru ala mic ce vrea? sa fie sef? unde? ca nici timplaria lui nu stie sa o conduca, apropo vezi ca e unii care pling si acu dupa 5 ani ca lea dat plasa si sa naruit mobila. ce sa faca asta la conducere cind el a fost condus toata viata, acasa de fracsu, la pescuit da baiati destepti ca alfel era terminat. un an la lasat aia din brate si a stat acasa si nu a mai pupat CM. dupa aia ia lins pa popou sa merga si el. apcrul si senzoru va facut pescari si va pus medali de git bai soarecilor. da vad ca a mai aparut un victor, nu oana, asta de unde sa mai inventat? cine e? cu ce se ocupa? hai ca mam enervat da am sa revin cu o analiza mai larga. vad ca sau intimplat multe si multi nusi mai cunoaste lungu nasului.

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

Vladut Mateianu scrie:@pv

Te rog sa nu fi obraznic. Ptr unul care s-a apucat de pescuit (daca s-a apucat !) de 1 an ai cam mult tupeu sa-ti dai cu parerea despre pescuit si pescari. Stai in banca ta si vezi-ti de afaceri. Ca sa nu mai vorbim de respect ....
iarta-ma vladute ca sunt chiar asa un terminat si vreau sa ma ridic la piciorul gurului ...plecaciuni Maria Ta, imi pare rau ca nu ma invart si eu in jurul soarelui cand vrea el.

apropos..in afara de tine si de 3 sosii, facute dupa chipul si asemanarea stiu eu cui ..cam pentru cine nu am respect?..

in ultimul rand daca vreti sa mai discutam va rog sa discutati pe fata nu sa jigniti prin intermediul unor nicknameuri...

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

av-ule ia masuri ca se inchide scanadalu dupa aia si nu mai merge cu 50 de eur pe banner...pls

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”