Daca nesimtirea ar durea, tu ai fi "bolnav" 24 de ore din 24

Sper ca de data aceasta...intelegi sa-ti ceri scuze

Moderator: gor965
George-Alexandru scrie:Vladut Mateianu scrie:Asta este cea mai mare prostie pe care ai putut-o scrie.... Se vede ca esti influentat, nu cred ca este gandirea ta...Sau daca este, inseamna ca avem o problema !George-Alexandru scrie:Stai linistit Mircea ca nu esti singurul care si-a dat seama ca apcr-ul nu suntem noi cei care am facut posibil si am pus in miscare cu sacrificii enorme acest CN.Cu totii am fost buni la inceput pt a forma o majoritate.....................Prefer sa ma opresc aici si cu siguranta este pt prima si ultima oara cand mai cred in Mos Craciun.![]()
PS Si putin respect ptr. ...Mos Craciun....
Prostia pe care am scriso mi-o asum....Nu sunt influentat si chiar avem o problema care e prea tarziu pt a mai putea fi rezovata.
O seara placuta.
da. am retras echipa din campionat nu am militat sa NU PRIMIM acvila. a fost o forma de protest pe care v-am invitat sa o faceti si voi acum - sa nu intrati in concurs.mirceaef scrie:Ce scria "presedintele" APCR pe vremea cand nu existau complexele "statutare" ...
<<CS Senzor anunta retragerea oficiala din CN 2010 si asteapta cu real interes anul competitional 2011, atunci cand „APCR va reprezenta asociatia care va polariza activitatea competitionala de pescuit la crap sub egida AGVP”, asa cum a asigurat presedintele Selaru...
Clubul Senzor nu poate fi de acord cu explicatia “anumiti pescari au iesit de sub influenta negativa a unor lideri de cluburi care au refuzat afilierea la APCR si au abandonat asociatia condusa de un presedinte care lua hotarari fara vointa lor, iar astfel au devenit membri AVPS Acvila, asociatie puternica si serioasa.”, data de domnul Teodor Bentu, sef comisia de competitii AGVPS.
Presedinte CS Senzor
Andrei Vladeanu>>...
aveam lot, in mod special am tinut sa organizez, imediat dupa anuntarea retragerii, concursul 25.000 pentru ca sa evit astfel de discutii.mirceaef scrie: evident domnu' "presedinte" uita sa mentioneze ca el nu avea oricum lot si pt el ar fi reprezentat o cheltuiala inutila aceasta participare la CN. ...
e foarte simplu de inteles. si pe vremea retragerii senzor apcr se supunea agvps. iar protestul meu la o decizie a carei explicatie am gasit-o aberanta si periculoasa a fost RETRAGEREA. nu NEPRIMIREA acvilei in concurs.mirceaef scrie:DAR, nu-i asa, pe vremea aceea nu exista vreun statut care sa-l deranjeze pe dl brand AV! Daca AV nu e de acord cu "explicatia" ... el dat demisia! ca el poate. altii nu pot, ca ei nu inteleg statutul! pe vremea aceea APCR "polariza" activitatea competitonala. acum nu mai polarizeaza nimic! acum are complexe statutare! adica, ca sa-l citez pe un "convins" membru apcr: in statutul APCR scrie clar ca ne supunem AGVPS-ului, este statut semnat si stampilat de toate cluburile APCR... cum vine asta, e greu de inteles! pe vremea retragerii senzor apcr nu se supunea agvps. se supune acum, cand cluburile scot bani din buzunar sa organizeze manse pe cheltuiala proprie. ...
considerentul schimbarii organizatorului finalei a fost altul. asa cum am declarat si la ultima sedinta apcr clubul senzor se afla in procedura de inchidere. pe de alta parte, daca hodorog a reusit sa organizeze o etapa (prima) in PROFIT, crezi ca ar fi fost o problema pt mine si senzor sa nu pierd bani la organizarea finalei? eu zic ca nu. in conditiile actuale voi depune exact aceeasi munca, insa profitul va fi al vostru, al cluburilor. pardon, al lor.mirceaef scrie: ah, am uitat, SENZOR NU MAI ORGANIZEAZA MANSA FINALA PE MV2!!! O organizeza apcr!!! DE CE? Pai ce ... brandu e prost sa scoata bani din buzunar ca celelalte cluburi, care se supun agvps, si au organizat sau vor organiza manse pe cheltuiala proprie???...
nu tin nicio prelegere. zic doar, ca in calitate de presedinte nu incalc statutul asociatiei care m-a numit in fruntea ei. atat.mirceaef scrie: NUUUU, domnu' "presedinte" e istet!!! el tine prelegeri pe teme statutare iar fraierii isi rup gatul ca nu e linia standului aliniata cu marte!! pai e frumos, domn' "presedinte", tu ai chef sa faci fronda cu agvps, o faci, 11 presedinti spun ca e incorecta decizia agvps, ei au probleme statutare, nu e buna opinia lor!!! brandu' AV nu mai are chef sa organizeze mansa pe cheltuiala proprie, n-o mai face, alte opt cluburi, dintre care unele deja descalificate, se duc frate si muncesc, platesc, fac mansa!!! pt ca ele, cluburile, au complexe statutare, tu, andrei vladeanu, n-ai!!! tie, cum iti pica, asa e bine!...
1. nu sunt recocotat. am intervenit in momentul capitularii lui costel stanila (la care ati contribuit si voi serios), atunci cand totul parea sa se duca de rapa.mirceaef scrie:ahhh, domnu' "presedinte", recocotat pe functie, dupa ce lasase in dec 2009 apcreu izbit cu capu'n gard, a promis cluburilor pace si liniste la ultimul AG, ba mai mult, a promis ca le da banii inapoi cluburilor membre, ca sa fie domne' diferenta intre afiliati si ne-afiliati. le dai, domnu' "presedinte" banii inapoi? sau dai din umeri cum ai dat anul trecut dupa ce ai numit cu de le sine putere CN "Turneul AVP" iar la final i-ai lasat pe toti cu ochii in soare??? Tu te tii de promisiuni sau doar te joci cu oamenii?
ceea ce ma mira este ca sunt oameni, corecti, cu bune intentii, care desi stiu ca tu "glumesti" inca te mai cred si te voteaza....
[/quote]mirceaef scrie:si avand in vedere ca probabil disputa asta intre un vicepresedinte si un foarte smecher presedinte nu poate duce la nimic bun, iti mai spun doar atat, de data asta, cand o sa cazi, o sa se auda mai tare ca la hiroshima, iar alaturi or sa-ti mai stea cainii satului, ca poate doar aia te-or mai crede pe cuvant!!! domn' "presedinte" ...
gepetto, asta invata-l pe pinochio!PvTv scrie:Cel mai convenabil lucru in viata e sa-ti insusesti meritele altuia..si sa dai vina pe altul pentru esecurile tale.
Pai asta faci tu acum, mananci in urma rezultatelor obtinute de Piticu .....PvTv scrie:Cel mai convenabil lucru in viata e sa-ti insusesti meritele altuia.....