pt andrei vladeanu

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
viorel dulamita
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: pt andrei vladeanu

Mesaj de viorel dulamita »

@Bobocel
Daca nesimtirea ar durea, tu ai fi "bolnav" 24 de ore din 24 :twisted: .
Sper ca de data aceasta...intelegi sa-ti ceri scuze :evil: ....pentru ca altfel :mrgreen: .

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Ce scria "presedintele" APCR pe vremea cand nu existau complexele "statutare" ...

<<CS Senzor anunta retragerea oficiala din CN 2010 si asteapta cu real interes anul competitional 2011, atunci cand „APCR va reprezenta asociatia care va polariza activitatea competitionala de pescuit la crap sub egida AGVP”, asa cum a asigurat presedintele Selaru...
Clubul Senzor nu poate fi de acord cu explicatia “anumiti pescari au iesit de sub influenta negativa a unor lideri de cluburi care au refuzat afilierea la APCR si au abandonat asociatia condusa de un presedinte care lua hotarari fara vointa lor, iar astfel au devenit membri AVPS Acvila, asociatie puternica si serioasa.”, data de domnul Teodor Bentu, sef comisia de competitii AGVPS.
Presedinte CS Senzor
Andrei Vladeanu>>

evident domnu' "presedinte" uita sa mentioneze ca el nu avea oricum lot si pt el ar fi reprezentat o cheltuiala inutila aceasta participare la CN. DAR, nu-i asa, pe vremea aceea nu exista vreun statut care sa-l deranjeze pe dl brand AV! Daca AV nu e de acord cu "explicatia" ... el dat demisia! ca el poate. altii nu pot, ca ei nu inteleg statutul! pe vremea aceea APCR "polariza" activitatea competitonala. acum nu mai polarizeaza nimic! acum are complexe statutare! adica, ca sa-l citez pe un "convins" membru apcr: in statutul APCR scrie clar ca ne supunem AGVPS-ului, este statut semnat si stampilat de toate cluburile APCR... cum vine asta, e greu de inteles! pe vremea retragerii senzor apcr nu se supunea agvps. se supune acum, cand cluburile scot bani din buzunar sa organizeze manse pe cheltuiala proprie.

ah, am uitat, SENZOR NU MAI ORGANIZEAZA MANSA FINALA PE MV2!!! O organizeza apcr!!! DE CE? Pai ce ... brandu e prost sa scoata bani din buzunar ca celelalte cluburi, care se supun agvps, si au organizat sau vor organiza manse pe cheltuiala proprie??? NUUUU, domnu' "presedinte" e istet!!! el tine prelegeri pe teme statutare iar fraierii isi rup gatul ca nu e linia standului aliniata cu marte!! pai e frumos, domn' "presedinte", tu ai chef sa faci fronda cu agvps, o faci, 11 presedinti spun ca e incorecta decizia agvps, ei au probleme statutare, nu e buna opinia lor!!! brandu' AV nu mai are chef sa organizeze mansa pe cheltuiala proprie, n-o mai face, alte opt cluburi, dintre care unele deja descalificate, se duc frate si muncesc, platesc, fac mansa!!! pt ca ele, cluburile, au complexe statutare, tu, andrei vladeanu, n-ai!!! tie, cum iti pica, asa e bine!

ahhh, domnu' "presedinte", recocotat pe functie, dupa ce lasase in dec 2009 apcreu izbit cu capu'n gard, a promis cluburilor pace si liniste la ultimul AG, ba mai mult, a promis ca le da banii inapoi cluburilor membre, ca sa fie domne' diferenta intre afiliati si ne-afiliati. le dai, domnu' "presedinte" banii inapoi? sau dai din umeri cum ai dat anul trecut dupa ce ai numit cu de le sine putere CN "Turneul AVP" iar la final i-ai lasat pe toti cu ochii in soare??? Tu te tii de promisiuni sau doar te joci cu oamenii?
ceea ce ma mira este ca sunt oameni, corecti, cu bune intentii, care desi stiu ca tu "glumesti" inca te mai cred si te voteaza.

si avand in vedere ca probabil disputa asta intre un vicepresedinte si un foarte smecher presedinte nu poate duce la nimic bun, iti mai spun doar atat, de data asta, cand o sa cazi, o sa se auda mai tare ca la hiroshima, iar alaturi or sa-ti mai stea cainii satului, ca poate doar aia te-or mai crede pe cuvant!!! domn' "presedinte" ...
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

George-Alexandru scrie:
Vladut Mateianu scrie:
George-Alexandru scrie:Stai linistit Mircea ca nu esti singurul care si-a dat seama ca apcr-ul nu suntem noi cei care am facut posibil si am pus in miscare cu sacrificii enorme acest CN.Cu totii am fost buni la inceput pt a forma o majoritate.....................Prefer sa ma opresc aici si cu siguranta este pt prima si ultima oara cand mai cred in Mos Craciun.
Asta este cea mai mare prostie pe care ai putut-o scrie.... Se vede ca esti influentat, nu cred ca este gandirea ta...Sau daca este, inseamna ca avem o problema ! :oops:

PS Si putin respect ptr. ...Mos Craciun.... :wink:

Prostia pe care am scriso mi-o asum....Nu sunt influentat si chiar avem o problema care e prea tarziu pt a mai putea fi rezovata.

O seara placuta.
:D :D :D :D :D :D :D :D :wink:
Victoras Petcu

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

mirceaef scrie:Ce scria "presedintele" APCR pe vremea cand nu existau complexele "statutare" ...

<<CS Senzor anunta retragerea oficiala din CN 2010 si asteapta cu real interes anul competitional 2011, atunci cand „APCR va reprezenta asociatia care va polariza activitatea competitionala de pescuit la crap sub egida AGVP”, asa cum a asigurat presedintele Selaru...
Clubul Senzor nu poate fi de acord cu explicatia “anumiti pescari au iesit de sub influenta negativa a unor lideri de cluburi care au refuzat afilierea la APCR si au abandonat asociatia condusa de un presedinte care lua hotarari fara vointa lor, iar astfel au devenit membri AVPS Acvila, asociatie puternica si serioasa.”, data de domnul Teodor Bentu, sef comisia de competitii AGVPS.
Presedinte CS Senzor
Andrei Vladeanu>>...
da. am retras echipa din campionat nu am militat sa NU PRIMIM acvila. a fost o forma de protest pe care v-am invitat sa o faceti si voi acum - sa nu intrati in concurs.
mirceaef scrie: evident domnu' "presedinte" uita sa mentioneze ca el nu avea oricum lot si pt el ar fi reprezentat o cheltuiala inutila aceasta participare la CN. ...
aveam lot, in mod special am tinut sa organizez, imediat dupa anuntarea retragerii, concursul 25.000 pentru ca sa evit astfel de discutii.
mirceaef scrie:DAR, nu-i asa, pe vremea aceea nu exista vreun statut care sa-l deranjeze pe dl brand AV! Daca AV nu e de acord cu "explicatia" ... el dat demisia! ca el poate. altii nu pot, ca ei nu inteleg statutul! pe vremea aceea APCR "polariza" activitatea competitonala. acum nu mai polarizeaza nimic! acum are complexe statutare! adica, ca sa-l citez pe un "convins" membru apcr: in statutul APCR scrie clar ca ne supunem AGVPS-ului, este statut semnat si stampilat de toate cluburile APCR... cum vine asta, e greu de inteles! pe vremea retragerii senzor apcr nu se supunea agvps. se supune acum, cand cluburile scot bani din buzunar sa organizeze manse pe cheltuiala proprie. ...
e foarte simplu de inteles. si pe vremea retragerii senzor apcr se supunea agvps. iar protestul meu la o decizie a carei explicatie am gasit-o aberanta si periculoasa a fost RETRAGEREA. nu NEPRIMIREA acvilei in concurs.
mirceaef scrie: ah, am uitat, SENZOR NU MAI ORGANIZEAZA MANSA FINALA PE MV2!!! O organizeza apcr!!! DE CE? Pai ce ... brandu e prost sa scoata bani din buzunar ca celelalte cluburi, care se supun agvps, si au organizat sau vor organiza manse pe cheltuiala proprie???...
considerentul schimbarii organizatorului finalei a fost altul. asa cum am declarat si la ultima sedinta apcr clubul senzor se afla in procedura de inchidere. pe de alta parte, daca hodorog a reusit sa organizeze o etapa (prima) in PROFIT, crezi ca ar fi fost o problema pt mine si senzor sa nu pierd bani la organizarea finalei? eu zic ca nu. in conditiile actuale voi depune exact aceeasi munca, insa profitul va fi al vostru, al cluburilor. pardon, al lor.
mirceaef scrie: NUUUU, domnu' "presedinte" e istet!!! el tine prelegeri pe teme statutare iar fraierii isi rup gatul ca nu e linia standului aliniata cu marte!! pai e frumos, domn' "presedinte", tu ai chef sa faci fronda cu agvps, o faci, 11 presedinti spun ca e incorecta decizia agvps, ei au probleme statutare, nu e buna opinia lor!!! brandu' AV nu mai are chef sa organizeze mansa pe cheltuiala proprie, n-o mai face, alte opt cluburi, dintre care unele deja descalificate, se duc frate si muncesc, platesc, fac mansa!!! pt ca ele, cluburile, au complexe statutare, tu, andrei vladeanu, n-ai!!! tie, cum iti pica, asa e bine!...
nu tin nicio prelegere. zic doar, ca in calitate de presedinte nu incalc statutul asociatiei care m-a numit in fruntea ei. atat.

mirceaef scrie:ahhh, domnu' "presedinte", recocotat pe functie, dupa ce lasase in dec 2009 apcreu izbit cu capu'n gard, a promis cluburilor pace si liniste la ultimul AG, ba mai mult, a promis ca le da banii inapoi cluburilor membre, ca sa fie domne' diferenta intre afiliati si ne-afiliati. le dai, domnu' "presedinte" banii inapoi? sau dai din umeri cum ai dat anul trecut dupa ce ai numit cu de le sine putere CN "Turneul AVP" iar la final i-ai lasat pe toti cu ochii in soare??? Tu te tii de promisiuni sau doar te joci cu oamenii?
ceea ce ma mira este ca sunt oameni, corecti, cu bune intentii, care desi stiu ca tu "glumesti" inca te mai cred si te voteaza....
1. nu sunt recocotat. am intervenit in momentul capitularii lui costel stanila (la care ati contribuit si voi serios), atunci cand totul parea sa se duca de rapa.
2. asa cum am zis si la sedinta, dupa terminarea sezonului 2010, se vor organiza alegeri pt conducerea apcr.
3. de data asta cluburile au de-a face cu o promisiune av. anul trecut promisiunea a fost a departamentului vanzari relaitatea-catavencu.
mirceaef scrie:si avand in vedere ca probabil disputa asta intre un vicepresedinte si un foarte smecher presedinte nu poate duce la nimic bun, iti mai spun doar atat, de data asta, cand o sa cazi, o sa se auda mai tare ca la hiroshima, iar alaturi or sa-ti mai stea cainii satului, ca poate doar aia te-or mai crede pe cuvant!!! domn' "presedinte" ...
[/quote]

este o disputa intre un porc mistret (tu) si un smecher care cheltuia bani pe organizari si loturi inca de pe vremea in care nu stiai sa faci nodul fara nod. trei ani mai tarziu, smecherul te-a luat in lot (tot pe cheltuiala lui) si te-a dus la campionatul mondial. ai si intrat sa pescuiesti in acel concurs. apoi smecherul ti-a agatat de gat o medalie. de argint. si de atunci asa ai ramas, MISTRETUL CU MEDALIA DE ARGINT.

ps multumesc pentru ca te arati preocupat de caderea mea. sunt convins ca ai sa te afli acolo ca sa-mi canti prohodu. pe trei voci, impreuna cu pinochio si gepetto. pentru ca, nu-i asa?, trebuie sa vina si vremea lui piticu odata si odata...
The One Team

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

Cel mai convenabil lucru in viata e sa-ti insusesti meritele altuia..si sa dai vina pe altul pentru esecurile tale.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@mircea f.

Este urat ce faci, arunci cu vorbe grele intr-un om care te-a ajutat de cate ori a putut.... O pun insa doar pe seama influentelor, este criza, si stiu cate lucruri se pot face (scrie) ptr un pumn de bile... :oops:

Sfatul meu este sa-ti vezi de treaba ta.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

BASESCU

Mesaj de BASESCU »

mircea , cred ca tu ai luato razna baietel ! incepi sa musti palma de unde mancai !
te dai la actualul presedinte ? tu care detii functia vicepresedinte ai fost langa stanila ?nu ai fost baietel credeai ca va veni altcineva presedinte si nu av ! de ce faceti atatea valuri chiar in timpul desfasurari campionatului ? o zgudui ca nu mai organizeaza senzor finala de la moara . cred ca este normal sa nu organizeze senzor pentru ca sa retras tot din cauza voastra sperand sa traga un semnal de alarma in randul conducerii agvps .
finala este rezultatul munci apcr-ului nu a clubului senzor !
mircea poti sa spui opinia ta personala nu ce te invata altii !

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

PvTv scrie:Cel mai convenabil lucru in viata e sa-ti insusesti meritele altuia..si sa dai vina pe altul pentru esecurile tale.
gepetto, asta invata-l pe pinochio!
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

PvTv scrie:Cel mai convenabil lucru in viata e sa-ti insusesti meritele altuia.....
Pai asta faci tu acum, mananci in urma rezultatelor obtinute de Piticu ..... :oops: :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Similitudini 2009 :idea:

Aceiasi actori ...........acelasi varf de lance ...........acelasi scenariu ...........acelasi regizor ...........acelasi sufleur .........alta tinta de data asta :!: :!: ......alta miza ........ :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”