pt andrei vladeanu

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
BASESCU

Re: pt andrei vladeanu

Mesaj de BASESCU »

stress am fost la scoala dar acolo am gasit doi bodyguarzi care mancau din pachetul unui copil .bodygoarzi erau si ei suparati ca de astazi raman fara servici pentru ca vine vacanta si raman fara obiectul munci .promit sa incerc la toamna dar nu inseamna ca o sa reusesc sa scriu lucruri trasnite . av ramai pe pozitie dupa etapa de la bunget tot tu vei fi vinovat ca vor pleca doua loturi acasa dintre care unul este sigur va fi carping .
hai belmondo !

stress
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de stress »

BASESCU scrie:stress am fost la scoala dar acolo am gasit doi bodyguarzi care mancau din pachetul unui copil .bodygoarzi erau si ei suparati ca de astazi raman fara servici pentru ca vine vacanta si raman fara obiectul munci .promit sa incerc la toamna dar nu inseamna ca o sa reusesc sa scriu lucruri trasnite . av ramai pe pozitie dupa etapa de la bunget tot tu vei fi vinovat ca vor pleca doua loturi acasa dintre care unul este sigur va fi carping .
hai belmondo !
Basescule ce ai vrut sa faci la scoala? sa furi telefoanele copiilor sau banii de mancare?
Hai ca incepuse-i si tu cu dreptul, prima propozitie era corecta, dar ai inceput usor usor sa o iei pe aratura...daca nu esti sigur de anumite cuvinte mai cauta si tu in dex.
p.s. mai foloseste si tu virgula. :oops: :oops: :oops:
stefan avram

BASESCU

Mesaj de BASESCU »

stress ce pretentios esti .nu intelegi ca nu am intrat decat in curtea scoli ? astazi au ramas decat elevii care au terminat anul scolar si primesc premiile . eu de la toamna ma pun cu burta pe carte . cunosti cumva vreo firma de buadyguarzi sa ma insoteasca pana la scoala pentru a ma feri de interlei si rechini ? pentru a rezolva probleme mai repede ma pot inscrie la tine pentru meditatii daca esti disponibil !

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Sunt scump Monser, plus ca drumul te omoara pana la mine :mrgreen:
Firme de bodiguarzi iti gasesc imediat, nu-i problema. Daca e iti gasesc si o insulita unde sa te retragi si sa ramai numai acolo.
Ce zici, te coafeaza?
stefan avram

BASESCU

Mesaj de BASESCU »

scump ,scump dar bun nu ca invatamantul din ziua de azi ! decat caini mor de drum lung !
unde ai domiciliu pot ajunge cu vaporul ? aceiasi firma care are contract val ? raman pe insulita ca cei de la abba daca meditatoarea iubeste linistea dar raman doar pana la anul cand incepe prima etapa a campionatului national de crap care va fi organizat de liga .
nu pot rata evenimentul . coafura imi rapeste zilnic foarte mult timp .totul este ok .

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

daca vrei sa treci cu vaporul muntii eu te las, dar nu cred ca faci nici 10m sau asa v-au invatat pe voi la Liga, puteti naviga si prin munti... :mrgreen: Si nu, nu folosesc aceeasi firma cu Val, iti dau una mai tare, de astia sigur nu mai scapi.
ca tot veni vorba de coafura, nu vrei sa te faci si tu asa?
stefan avram

BASESCU

Mesaj de BASESCU »

Cum ?

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

scuze, a trebuit sa modific
Fişiere ataşate
blonzii romaniei 98.gif
blonzii romaniei 98.gif (135.6 KiB) Vizualizat de 1046 ori
stefan avram

bobocel

Mesaj de bobocel »

@streess
voi sunteti chiar prosti fratilor!?
ce daca omu incurca doua litere la tastatura de trei ori pentru ca se grabeste?
Toti va copiati unu pe altu cu nu sti gramatica :mrgreen: , umpic de obraz ati putea avea...ca si tu poate ai gresit sau vei gresi din graba sau neatentie!!

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Bobocel, ai grija cum vorbesti, nu te-am facut prost. In primul rand nu ne cunoastem, nu ne stim de mici ca sa-ti permit sa scrii asa. Daca asta e cultura ta si cei sapte ani de acasa, sincer nu mai scrie pe forum.
Si daca chiar vrei sa ma faci prost, fa-o in fata mea.
stefan avram

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”