Moderator: gor965
in etapa a 2 a o sa fie 12 loturi, de aceea.cornelserbu scrie: se pot face lejer, dar nu inteleg de ce trebuiesc sectoare de 12...nu era vorba de etapa a 2-a ??
deoarece cand vine vorba de darvari se intampla fenomenul THRILLER (celebrul videoclip M. Jackson), iar fantomele din cimitir se ridica din sicrie si incep diferite activitati, printre care si scrisul pe forum (dupa o lunga perioada de acalmie, odihna in pace)cornelserbu scrie: spui ceva mai sus ca nu este vorba de tabere, o.k., atunci chiar nu inteleg de ce este omis darvari-ul care se apropie mult de tot de ce va fi in italia ?
se poate impartii in doua sectoare de o parte a gardului si unul in partea cealaltaandrei vladeanu scrie:in etapa a 2 a o sa fie 12 loturi, de aceea.cornelserbu scrie: se pot face lejer, dar nu inteleg de ce trebuiesc sectoare de 12...nu era vorba de etapa a 2-a ??
deoarece cand vine vorba de darvari se intampla fenomenul THRILLER (celebrul videoclip M. Jackson), iar fantomele din cimitir se ridica din sicrie si incep diferite activitati, printre care si scrisul pe forum (dupa o lunga perioada de acalmie, odihna in pace)cornelserbu scrie: spui ceva mai sus ca nu este vorba de tabere, o.k., atunci chiar nu inteleg de ce este omis darvari-ul care se apropie mult de tot de ce va fi in italia ?![]()
![]()
![]()
glumesc.
s-a luat in calcul varianta darvari, dar gardul a incurcat socotelile cu sectoarele.
ei, ce sa-ti spun, parca tu ai fi pierre richard...andrei vladeanu scrie:sperie concurentii, mai ales noaptea
Unde exista lacul cu 3 sectoare egale ?Vladut Mateianu scrie:Robert, hai sa lasam gramatica, sa discutam despre pescuit....
Este o balta noua ptr toata lumea, ceea ce ma face sa cred ca sansele de a prinde peste sunt egale.....apropo, vezi si detaliile despre balta din Italia mai intai !![]()
In alta ordine de idei, si Darvari este o balta de luat in seama, am discutat despre ea la sedinta, dar este greu sa faci 3 sectoare de cate 12 locuri cat de cat egale.....
Sa ne rugam sa nu fie vreo furtuna pe Darvarioanavictor scrie:Am inteles ca nu vor exista organizatori numiti ,si de toata activitatea se va ocupa echipa de arbitrii .andrei vladeanu scrie:daca se pot face trei sectoare zonale de 12 echipe, eu personal nu am nimic impotriva variantei darvari
bineinteles cu conditia ca starostele zombie sa nu iasa deloc din capela pentru ca sa nu bantuie pe balta cu indicatii si impresionari![]()
![]()
sperie concurentii, mai ales noaptea
Si atunci care e problema .!!!!!!!
Nu vreau sa se uite implicarea organizatorilor la Bunget .
Acolo cred ca trebuie atentionati administratorii lacului REFERITOR LA CE SA INTAMPLAT ANUL TRECUT !!!!!!
Vladut Mateianu scrie:Adi, trebuie sa intre 3 sectoare de cate 12 standuri , cu distanta intre standuri de 40 metri si distanta intre sectoare de 150-200 metri !