Re: IEZER - SLOBOZIA, POSIBILA PISTA MANSA SECUNDA CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
x-ulescu

Mesaj de x-ulescu »

nea cornele daca darvariul se apropie de balta din italia atunci iti zic eu ca si tancabestiul se apropie :wink: . trebuie gasite balti care au peste putin, mic si foarte mofturos si care dau sanse egale tuturor echipelor ... ori din cate stiu eu la darvari e greu fie sanse egale si de obicei se stie dinainte cine castiga.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie: se pot face lejer, dar nu inteleg de ce trebuiesc sectoare de 12...nu era vorba de etapa a 2-a ??
in etapa a 2 a o sa fie 12 loturi, de aceea.
cornelserbu scrie: spui ceva mai sus ca nu este vorba de tabere, o.k., atunci chiar nu inteleg de ce este omis darvari-ul care se apropie mult de tot de ce va fi in italia ?
deoarece cand vine vorba de darvari se intampla fenomenul THRILLER (celebrul videoclip M. Jackson), iar fantomele din cimitir se ridica din sicrie si incep diferite activitati, printre care si scrisul pe forum (dupa o lunga perioada de acalmie, odihna in pace) :D :D :D

glumesc.

s-a luat in calcul varianta darvari, dar gardul a incurcat socotelile cu sectoarele.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie: se pot face lejer, dar nu inteleg de ce trebuiesc sectoare de 12...nu era vorba de etapa a 2-a ??
in etapa a 2 a o sa fie 12 loturi, de aceea.
cornelserbu scrie: spui ceva mai sus ca nu este vorba de tabere, o.k., atunci chiar nu inteleg de ce este omis darvari-ul care se apropie mult de tot de ce va fi in italia ?
deoarece cand vine vorba de darvari se intampla fenomenul THRILLER (celebrul videoclip M. Jackson), iar fantomele din cimitir se ridica din sicrie si incep diferite activitati, printre care si scrisul pe forum (dupa o lunga perioada de acalmie, odihna in pace) :D :D :D

glumesc.

s-a luat in calcul varianta darvari, dar gardul a incurcat socotelile cu sectoarele.
se poate impartii in doua sectoare de o parte a gardului si unul in partea cealalta

si pentru ca tot ai dat-o pe "glume"...si eu am glumit cand spuneam de spalaturi pe creier, numai vladut a luat-o-n serios si a facut TRILLER. ACTION END ADVENTURE mai ceva ca-n resident evil (nu mai putin celebra franciza cu milla jovovich in rol principal) :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

daca se pot face trei sectoare zonale de 12 echipe, eu personal nu am nimic impotriva variantei darvari

bineinteles cu conditia ca starostele zombie sa nu iasa deloc din capela pentru ca sa nu bantuie pe balta cu indicatii si impresionari :D :D :D
sperie concurentii, mai ales noaptea :D
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:sperie concurentii, mai ales noaptea :D
ei, ce sa-ti spun, parca tu ai fi pierre richard... :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:Robert, hai sa lasam gramatica, sa discutam despre pescuit....
Este o balta noua ptr toata lumea, ceea ce ma face sa cred ca sansele de a prinde peste sunt egale.....apropo, vezi si detaliile despre balta din Italia mai intai ! :wink:

In alta ordine de idei, si Darvari este o balta de luat in seama, am discutat despre ea la sedinta, dar este greu sa faci 3 sectoare de cate 12 locuri cat de cat egale.....
Unde exista lacul cu 3 sectoare egale ?
Sa nu uitam sutele de GHERLE DE LA SARULESTI ,si nu poti spune ca nu erau pescari aia de au dat GHERLE :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:daca se pot face trei sectoare zonale de 12 echipe, eu personal nu am nimic impotriva variantei darvari

bineinteles cu conditia ca starostele zombie sa nu iasa deloc din capela pentru ca sa nu bantuie pe balta cu indicatii si impresionari :D :D :D
sperie concurentii, mai ales noaptea :D
Am inteles ca nu vor exista organizatori numiti ,si de toata activitatea se va ocupa echipa de arbitrii .
Si atunci care e problema .!!!!!!!
Nu vreau sa se uite implicarea organizatorilor la Bunget .
Acolo cred ca trebuie atentionati administratorii lacului REFERITOR LA CE SA INTAMPLAT ANUL TRECUT !!!!!!
Sa ne rugam sa nu fie vreo furtuna pe Darvari :lol: :lol: iar pentru amatori sa isi cumpere greutati ddin plumb,ptr ancorarea rod podurilor :lol: :lol:

fortzu

Mesaj de fortzu »

Vladut crezi ca ar fi interesanta o balta de 22 ha,cam 2,5 km lungime pescuit doar de pe un mal,celalalt mal cu stuf,crap1,5kg-7kg cam 5 tone,si mai baga in primavara cam 1 to de ten pe la 4 kg,in rest caras cat cuprinde?Nu dau numele baltii sa nu zici ca fac vreo reclama,patronul e prieten cu mine.Daca da vb la tel.0742225570

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Adi, trebuie sa intre 3 sectoare de cate 12 standuri , cu distanta intre standuri de 40 metri si distanta intre sectoare de 150-200 metri ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Vladut Mateianu scrie:Adi, trebuie sa intre 3 sectoare de cate 12 standuri , cu distanta intre standuri de 40 metri si distanta intre sectoare de 150-200 metri ! :wink:

pai si nu intra 1 sector 600+200+600+200+600=2200 metri ( am pus si standul 10 m ) ... pana la 2500 metri mai e loc destul.

Am pus standul 10 mp...e mai mic? mai mare?

Eu cred ca intra la fix.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”