Moderator: gor965
Am vrut sa scriu 10 metri liniari...scuze de greseala, daca va uitati atenti la scoteala va dati seama...railor...Madalin007 scrie:Daca stanul este 8x8 sunt 64mp,la 10mp vine ceva de genul 3.33 x 3.33maxx1979 scrie:Vladut Mateianu scrie:Adi, trebuie sa intre 3 sectoare de cate 12 standuri , cu distanta intre standuri de 40 metri si distanta intre sectoare de 150-200 metri !
pai si nu intra 1 sector 600+200+600+200+600=2200 metri ( am pus si standul 10 m ) ... pana la 2500 metri mai e loc destul.
Am pus standul 10 mp...e mai mic? mai mare?
Eu cred ca intra la fix.
radem, glumim, dar nu parasim incinta, da?!?cornelserbu scrie:victore, de ce nu stai linistit...sunt sigur ca darvariul a fost prezentata ca o balta cu, capcauni care vin noaptea si sfasie concurentii, iar patronu' ii mananca de trei ori pe zi inainte de masa![]()
![]()
razvan ulmeanu, ala care e pe lista neagra a apcr-ului, a ramas cu gura cascata de uimire si de placere cand a venit prima data pe darvari...ce i se spusese de anumite persoane l-au facut sa creada ca vine la "taiere" in prima mansa a cn din 2009...
Cornele, da-mi voie sa-ti spun ca mananci bors... vorbesti fara sa stii... Darvariul a fost propus la prima sedinta. De mine. Si Razvan era langa mine, intreaba-l pe el daca nu ma crezi.cornelserbu scrie:victore, de ce nu stai linistit...sunt sigur ca darvariul a fost prezentata ca o balta cu, capcauni care vin noaptea si sfasie concurentii, iar patronu' ii mananca de trei ori pe zi inainte de masa![]()
![]()
razvan ulmeanu, ala care e pe lista neagra a apcr-ului, a ramas cu gura cascata de uimire si de placere cand a venit prima data pe darvari...ce i se spusese de anumite persoane l-au facut sa creada ca vine la "taiere" in prima mansa a cn din 2009...