Moderator: gor965
Vladut,Vladut Mateianu scrie:Florentin,
noi am excrocat, am trisat, am furat, am pescuit noaptea cu 7 lansete, am bagat plase, am combinat crapi, am...etc, dar asta a trecut. Noi ne-am lasat. Prezentul este acum.O echipa valoroasa(candva de aceiasi parte a baricadei) sta acasa ptr. ca anumiti tovarasi dintr-un club si-au vandut pe bani pielea ptr a ajuta alta echipa.... Poate ne zici tu despre ce sume este vorba....![]()
Este realitatea cruda. Prezentul. Si tu sti asta.
Mai Dane, inchipuie-ti ca esti in Franta si da-mi un exemplu de situatie in care, fara combinatii cu alte loturi, prin non combat poti sa favorizezi echipa din care faci parte? Cum se poate luat titlul mondial prin non combat?Dan Mitranescu scrie: P.S. In Franta daca am sa primesc " ordin " sa pescuiesc in 3 m pentru a nu mai prinde peste ,in acest fel favorizand echipa Romaniei , am sa o fac fara cea mai mica ezitare si nu stiu cati din cei care arunca cu rusine acum nu ar proceda la fel.
te rog sa-mi spui de la cine?Florentin Iuga scrie:Pai de la cine crezi ca au luat exemplu?Vladut Mateianu scrie:Am aflat si eu. Urat ce s-a intamplat......![]()
![]()
![]()
Ce draq o tot balanganiti atata. Toata lumea a facut-o. Toti cei care au avut echipe de ajutor. In multe alte sporturi se practica: ciclism, raliuri, atletism, in toate la care participa coechipieri in competitii individuale si e ceva normal. Se numeste tactica si voi ati practicat-o cu succes. Remember sau e nevoie de refresh?
Nu este exemplul meu , parca Andrei l-a dat o data , dar incerc sa-l reproduc , mai ales ca au fost situatii similare chiar "aplaudate" la scena deschisa.dan cotelici scrie:Mai Dane, inchipuie-ti ca esti in Franta si da-mi un exemplu de situatie in care, fara combinatii cu alte loturi, prin non combat poti sa favorizezi echipa din care faci parte?Dan Mitranescu scrie: P.S. In Franta daca am sa primesc " ordin " sa pescuiesc in 3 m pentru a nu mai prinde peste ,in acest fel favorizand echipa Romaniei , am sa o fac fara cea mai mica ezitare si nu stiu cati din cei care arunca cu rusine acum nu ar proceda la fel.
parerea ta...Dan Mitranescu scrie: Oricum mai bine curva decat tampit .