Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
ZABELEA

Re: Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Mesaj de ZABELEA »

In ce sporturi se practica sa dai bani sa se dea altii la o parte?Vezi ca in momentul de fata clasamentul este trucat.

P.S. Cel mai tare e cand ai o tactica cu care il dai la o parte pe unul din clubul tau si ala e atat de fraier sa nu se pishe pe el de club.
MIHAI PRIPON - CARP UNITED TEAM.

claudiue
Puncte: 0

Mesaj de claudiue »

De ce nu spuneti public ce s-a intamplat?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Florentin,

noi am excrocat, am trisat, am furat, am pescuit noaptea cu 7 lansete, am bagat plase, am combinat crapi, am...etc, dar asta a trecut. Noi ne-am lasat. Prezentul este acum.O echipa valoroasa(candva de aceiasi parte a baricadei) sta acasa ptr. ca anumiti tovarasi dintr-un club si-au vandut pe bani pielea ptr a ajuta alta echipa.... Poate ne zici tu despre ce sume este vorba.... :oops:
Este realitatea cruda. Prezentul. Si tu sti asta.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Vladut Mateianu scrie:Florentin,

noi am excrocat, am trisat, am furat, am pescuit noaptea cu 7 lansete, am bagat plase, am combinat crapi, am...etc, dar asta a trecut. Noi ne-am lasat. Prezentul este acum.O echipa valoroasa(candva de aceiasi parte a baricadei) sta acasa ptr. ca anumiti tovarasi dintr-un club si-au vandut pe bani pielea ptr a ajuta alta echipa.... Poate ne zici tu despre ce sume este vorba.... :oops:
Este realitatea cruda. Prezentul. Si tu sti asta.
Vladut,
Nu stiu ce stii tu ,nu stiu daca stii totul despre echipele valoroase care au ramas acasa si sunt "usi de biserica" .

Tot ce pot sa spun este ca nu a trisat nimeni , nu s-a dat peste de la un stand la altu , nu au plecat echipe de pe Sacel la Livada ca sa arunce cu naftalina in apa la unele standuri :roll: ,a fost o simpla strategie de club intre doua echipe .

Povestea de la Sacel este lunga si totodata simpla , chiar banala . Nu are rost sa intru in amanunte pentru ca sunt implicate foarte multe echipe si oameni care nu merita judecati pentru simplul motiv ca au incercat in limitele regulamentului sa-si faca avantaje.

P.S. In Franta daca am sa primesc " ordin " sa pescuiesc in 3 m pentru a nu mai prinde peste ,in acest fel favorizand echipa Romaniei , am sa o fac fara cea mai mica ezitare si nu stiu cati din cei care arunca cu rusine acum nu ar proceda la fel.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Dan Mitranescu scrie: P.S. In Franta daca am sa primesc " ordin " sa pescuiesc in 3 m pentru a nu mai prinde peste ,in acest fel favorizand echipa Romaniei , am sa o fac fara cea mai mica ezitare si nu stiu cati din cei care arunca cu rusine acum nu ar proceda la fel.
Mai Dane, inchipuie-ti ca esti in Franta si da-mi un exemplu de situatie in care, fara combinatii cu alte loturi, prin non combat poti sa favorizezi echipa din care faci parte? Cum se poate luat titlul mondial prin non combat?
Ultima oară modificat Mie Aug 19, 2009 18:01 de către dan cotelici, modificat 1 dată în total.
The second best is the first loser!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Florentin Iuga scrie:
Vladut Mateianu scrie:Am aflat si eu. Urat ce s-a intamplat...... :oops:
Pai de la cine crezi ca au luat exemplu? :oops: :oops: :oops:
Ce draq o tot balanganiti atata. Toata lumea a facut-o. Toti cei care au avut echipe de ajutor. In multe alte sporturi se practica: ciclism, raliuri, atletism, in toate la care participa coechipieri in competitii individuale si e ceva normal. Se numeste tactica si voi ati practicat-o cu succes. Remember sau e nevoie de refresh?
te rog sa-mi spui de la cine?
si sa dai cel putin un exemplu (refresh) in care senzor a adus intr-un concurs de calificare echipe fara sanse matematice, doar pentru sustinere, ca in sporturile pe care le citezi.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

si inca ceva

era firesc sa apara combinatii, atata timp cat regulamentul permite
(eu i-am zis lui oana ca nu mai au ce sa caute pe balta, la final, echipele fara sanse de calificare, pentru ca, evident, alea vin numai la nenorociri)
in fine. pe viitor, o sa fim mai atenti la regulamentele de organizare, pentru ca anul acesta, din pacate, nu am putut impiedica non combatul si combinatiile.
de asemenea, era firesc sa apara si favorizati si defavorizati, ai unui regulament stramb.
pentru asta imi cer eu scuze in numele Turneului.
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

dan cotelici scrie:
Dan Mitranescu scrie: P.S. In Franta daca am sa primesc " ordin " sa pescuiesc in 3 m pentru a nu mai prinde peste ,in acest fel favorizand echipa Romaniei , am sa o fac fara cea mai mica ezitare si nu stiu cati din cei care arunca cu rusine acum nu ar proceda la fel.
Mai Dane, inchipuie-ti ca esti in Franta si da-mi un exemplu de situatie in care, fara combinatii cu alte loturi, prin non combat poti sa favorizezi echipa din care faci parte?
Nu este exemplul meu , parca Andrei l-a dat o data , dar incerc sa-l reproduc , mai ales ca au fost situatii similare chiar "aplaudate" la scena deschisa.

Sectoru A
Romania locul 1
Croatia locul 3
Franta locul4

Sector B
Croatia locul 2
Romania locul 3

Sector C
Croatia locul 2
Romania locul 3

Pe sectorul A Romania nu mai pescuieste , favorizeaza echipa vecina a Frantei , acestia de pasesc croatii pe sector , Romania castiga ... dar cica asta este prostitutie. Oricum mai bine curva decat tampit .

andrei vladeanu
Veteran

da, mitranescule, numai ca romania, croatia si franta se inscrisesera la acel concurs TOATE cu sanse egale la primul loc. iar scenariul de mai sus apartine finalului.
problema e ca nu prea exista exemple de dat cu romania si croatia inscrise pentru primul loc, iar franta insrisa in concurs, DE LA INCEPUT, drept "ajutor romania" :(
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Dan Mitranescu scrie: Oricum mai bine curva decat tampit .
parerea ta... :wink:
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”