Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:da, mitranescule, numai ca romania, croatia si franta se inscrisesera la acel concurs TOATE cu sanse egale la primul loc. iar scenariul de mai sus apartine finalului.
problema e ca nu prea exista exemple de dat cu romania si croatia inscrise pentru primul loc, iar franta insrisa in concurs, DE LA INCEPUT, drept "ajutor romania" :(
Si noi ne-am inscris la inceputul turneului cu sanse egale ,iar ultima mansa a apartinut normal finalului ,ca in scenariul de mai sus ...

Nici Mary nu s-a inscris de la inceput "ajutor" Mitranescu .... Ca este ultima ora sau ultima etapa tot aia este ...

Am respect pentru multi concurenti si consider ca nu au gresit cu nimic , dar tare as mai da cartile pe fata .
:D

Tot ce pot sa spun este ca noi suntem cei mai mici . :D

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

imi place filozofia ta :D tu esti un fel de socrate din rahova! :D

desigur ca ultima mansa apartine finalului de turneu. "mica" diferenta intre cele doua exemple e ca echipa frantei n-a mai platit zece milioane pentru epilog :)

din partea mea te rog sa dai cartile pe fata!
The One Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Dan Mitranescu scrie:
dan cotelici scrie:
Dan Mitranescu scrie: P.S. In Franta daca am sa primesc " ordin " sa pescuiesc in 3 m pentru a nu mai prinde peste ,in acest fel favorizand echipa Romaniei , am sa o fac fara cea mai mica ezitare si nu stiu cati din cei care arunca cu rusine acum nu ar proceda la fel.
Mai Dane, inchipuie-ti ca esti in Franta si da-mi un exemplu de situatie in care, fara combinatii cu alte loturi, prin non combat poti sa favorizezi echipa din care faci parte?
Nu este exemplul meu , parca Andrei l-a dat o data , dar incerc sa-l reproduc , mai ales ca au fost situatii similare chiar "aplaudate" la scena deschisa.

Sectoru A
Romania locul 1
Croatia locul 3
Franta locul4

Sector B
Croatia locul 2
Romania locul 3

Sector C
Croatia locul 2
Romania locul 3

Pe sectorul A Romania nu mai pescuieste , favorizeaza echipa vecina a Frantei , acestia de pasesc croatii pe sector , Romania castiga ... dar cica asta este prostitutie. Oricum mai bine curva decat tampit .
Bun exemplul. :?: Suntem la egalitate de puncte cu croatii, ne lasam de pescuit si stam la mana francezilor.Cine pe cine combina?Noi pe francezi sau ei pe noi?
:lol: :lol: :lol: :lol:
The second best is the first loser!

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:imi place filozofia ta :D tu esti un fel de socrate din rahova! :D

desigur ca ultima mansa apartine finalului de turneu. "mica" diferenta intre cele doua exemple e ca echipa frantei n-a mai platit zece milioane pentru epilog :)

Zece milioane reprezinta o calificare la mondiale sau cativa litri de motorina si ceva nada ...? (ca taxa era platita din partea clubului :D )

Legat de "cartile pe fata" ai cuvantul meu ca mi-este jena sa dau nume mai ales ca sunt ferm convins ca nu au gresit cu nimic si vor fi judecati gresit.

Chiar si "fetele mele" :D au fost abordate si asta este inca un motiv ca nu sunt panarame pentru ca nu au cedat . :D

Dan Mitranescu
Veteran

dan cotelici scrie: Bun exemplul. :?: Suntem la egalitate de puncte cu croatii, ne lasam de pescuit si stam la mana francezilor.Cine pe cine combina?Noi pe francezi sau ei pe noi?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Noi combinam !
:D Francezii ,pentru ca sunt in carti la locul 3, sunt nevoiti sa traga si sa urce in clasament .

Si la cum ma cunosc cred ca le bateam si lor un apropo inainte sa scot lansetele . Macar 300 E ca sa acopar "taxele" din tara . :D

marius.mohan

Mesaj de marius.mohan »

claudiue scrie:De ce nu spuneti public ce s-a intamplat?
Stai linistit Claudiu ca nu o sa vina nimeni sa dea public.De ce?S-ar putea sa o fi pus de un mic blat dupa modelul de la fotbal.Doar suntem romani............si asta ne ocupa tot timpul.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Poate o sa ne spuna Florentin, ca doar in cadrul clubului condus de el s-au intamplat "faptele".....
Si ar fi bine sa povesteasca ce s-a intamplat, ca sa judece pescarii daca este sau nu corect....!

PS In cazul in care nu are puterea sa scrie, il rog pe Mitzanu, care a fost principalul "lucrat" sa scrie ce s-a intamplat ! :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Ce manipulator esti. Nu mai pun botu' la combinatile astea. Chiar crezi ca poti sa-l imiti pe Filip al II-lea? A apus vremea lui "Divide et impera". :oops: :oops:
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

andrei vladeanu scrie:imi place filozofia ta :D tu esti un fel de socrate din rahova! :D

Le dau eu Andrei tot clubul Carp Zone prezent la Sacel si nu numai l-a sprijinit pe Mitranescu.
din 2010 Mai mult ca sigur Mitranescu va fi PRESEDINTE la CARP ZONE.
Sunt mandru de asta ca,clubul Carp Zone are prezenta o echipa in lotul national.Si ca sa sti promit ca in avion echipa nationala de pescuit la crap va fi prezentata tuturor pasagerilor.Ce zici daca Comandatul aeronavei care transporta echipa nationala este membru CARP ZONE si nu numai ...........pana pe balta numai CARP ZONE. ASTA_I POHTA CE AM POHTIT
stiu ca faci paarte din delegatie .

Scuze nu vreau sa fiu ironic sper sa nu te superi dar umbra mea te va insoti(CARP ZONE)
dupa aceea nimic nu mai conteaza.AM SA SPRIJIN ACEST LOT CUM POT.Ai tot respectul meu.

P.S.
Da si tu 20E si aterizezi tu pe C.D.G du Paris aeronava cu lotul national :lol:
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Dan Mitranescu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:Poate o sa ne spuna Florentin, ca doar in cadrul clubului condus de el s-au intamplat "faptele".....
Si ar fi bine sa povesteasca ce s-a intamplat, ca sa judece pescarii daca este sau nu corect....!

PS In cazul in care nu are puterea sa scrie, il rog pe Mitzanu, care a fost principalul "lucrat" sa scrie ce s-a intamplat ! :oops:
Da' ce este asa greu ? :D Mitranescu a fost protejat de Mary !

Acum nu stiu sigur ... pentru ca Mary a mai primit o oferta sa nu prinda peste ... :roll: ... poate omul a jucat la doua capete ... :D
Sau poate a fost sabotat de o echipa vecina si din aceasta cauza nu a mai prins ... :roll:

Mitzanu nu a inteles ca daca nu era Mitranescu pe 3 si era pe 4 tot aia era situatia ,
daca nu era Mitranescu era Martoiu si
daca nu era Martoiu si Mitranescu era Epure ...

...si singura lor sansa era sa fie pe podium asa cum le-am dorit .

Vladut
cand a dat Gita bile la toata balta in concursul de la MV 2 pentru a ma intrece pe mine nu a mai fost nici o problema si a fost totul legal ... acum insa este rusinos ca nu a prins peste un coleg de club pentru a ma avantaja ... si ce mare avantaj era daca eram pe 3 in loc de 4 ...tot eram calificat...

Si ca sa ma apropii de adevar , sper sa nu se supere nimeni , am sa va spun de ce l-am "tinut" pe Mary in urma mea :

In situatia in care Mary ma intrecea exista posibilitate ca Vali sa se apropie de mine la un loc (chiar prin abandonul unor echipe , nu neaparat ca acestea sa nu mai prinda peste ) si sa se califice inaintea mea ...
Nu ne-am gandit niciodata sa-l ardem pe Bogdan , am incercat doar sa ne protejam noi de alte strategii ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”