Vladut Mateianu scrie:Poate o sa ne spuna Florentin, ca doar in cadrul clubului condus de el s-au intamplat "faptele".....
Si ar fi bine sa povesteasca ce s-a intamplat, ca sa judece pescarii daca este sau nu corect....!
PS In cazul in care nu are puterea sa scrie, il rog pe Mitzanu, care a fost principalul "lucrat" sa scrie ce s-a intamplat !

Da' ce este asa greu ?

Mitranescu a fost protejat de Mary !
Acum nu stiu sigur ... pentru ca Mary a mai primit o oferta sa nu prinda peste ...

... poate omul a jucat la doua capete ...
Sau poate a fost sabotat de o echipa vecina si din aceasta cauza nu a mai prins ...
Mitzanu nu a inteles ca daca nu era Mitranescu pe 3 si era pe 4 tot aia era situatia ,
daca nu era Mitranescu era Martoiu si
daca nu era Martoiu si Mitranescu era Epure ...
...si singura lor sansa era sa fie pe podium asa cum le-am dorit .
Vladut
cand a dat Gita bile la toata balta in concursul de la MV 2 pentru a ma intrece pe mine nu a mai fost nici o problema si a fost totul legal ... acum insa este rusinos ca nu a prins peste un coleg de club pentru a ma avantaja ... si ce mare avantaj era daca eram pe 3 in loc de 4 ...tot eram calificat...
Si ca sa ma apropii de adevar , sper sa nu se supere nimeni , am sa va spun de ce l-am "tinut" pe Mary in urma mea :
In situatia in care Mary ma intrecea exista posibilitate ca Vali sa se apropie de mine la un loc (chiar prin abandonul unor echipe , nu neaparat ca acestea sa nu mai prinda peste ) si sa se califice inaintea mea ...
Nu ne-am gandit niciodata sa-l ardem pe Bogdan , am incercat doar sa ne protejam noi de alte strategii ...