Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Marinita
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Mesaj de Dan Marinita »

andrei vladeanu scrie:
Florentin Iuga scrie: Revin in urma unei discutii cu Andrei si-i dau dreptate, in sensul ca trecutul nu se compara cu prezentul cand ar trebui sa se joace numai pe sanse corecte.
adica acum n-ar mai trebui sa se fure? :)
pai spunei ca aveti modelul :D

mai bine las-o asa....

Andrei ce vrei sa spui ca,chelul isi pune mana incap? :lol:

Nu Andrei hai sa lasam toate cele lumesti si sa luam cele Dumnezeiesti.
Ce piste de calificari la campionatul din 2010 propui la sedinta din iarna.Latesul intra in discutii?
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Florentin Iuga scrie:Citeste mai departe Andrei. Adica cei care nu mai au sanse matematice sa nu mai participe. Ce tot ii dai cu furatul ca eu nu am acuzat pe nimeni niciodata de asa ceva?
scuze, inseamna ca am inteles eu gresit
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Florentin Iuga scrie:
@Vladut
Cand te-am filmat eu prima data (faceam emisiuni de pescuit de vreo 3 ani), erai la tejghea cu mama lui Iliuta si habar n-aveai din ce sunt facute boiliesurile. ...ce mare ai ajuns, sa razi de altii...
!
Dragule, cand eu nu avem habar din ce sunt facute boiliesurile, tot aveam atatea medalii care sa nu-ti permita sa ridici capul din pamant, daca ti le-as fi atarnat de gat.... :D Plus ca nu-mi aduc aminte sa fi existat oTV... :wink: mai ales cu 3 ani in urma !! In 2004, cand ne calificam noi ptr CM, era un baiat, pe nume Radu Silea, si o emisiune, Fir Intins......ATAT ! :wink:

PS. Radu Silea nu vinde mixuri si boiliesuri, cu toate ca face emisiuni de 12 ani..... :wink: Dar poate o sa preia ideea, si el si Tibanu ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ZABELEA

Mesaj de ZABELEA »

[quote="Dan Mitranescu"][quote="Vladut Mateianu"]

:

Mitzanu nu a inteles ca daca nu era Mitranescu pe 3 si era pe 4 tot aia era situatia ,
daca nu era Mitranescu era Martoiu si
daca nu era Martoiu si Mitranescu era Epure ...

...si singura lor sansa era sa fie pe podium asa cum le-am dorit.

MItzanu a inteles foarte bine ca daca Mary pescuia corect si George alexandru nu primea bani ca sa se lase Mitranescu era pe 5 si noi pe 4....Mirecea F si Vali martoiu nici nu mai intra in discutie ca ei erau pe 8si 9.
Am si eu o intrebare pentru tine.Daca se pescuia corect la Sacel cine se califica eu sau tu?
MIHAI PRIPON - CARP UNITED TEAM.

ZABELEA

Mesaj de ZABELEA »

In primul rand vreau sa lamuresc o treaba toate discutiile de aici nu au nici o legatura cu primele trei echipe clasate la CN.Este vorba doar de echipa lui Dan Mitranescu clasata pe locul 4 la CN (nemeritat din punctul meu de vedere) care nu ar fi terminat pe locul 3 la mansa Sacel daca echipa lui Dan Marinita nu s-ar fi dat la o parte si echipa lui George Alexandru nu ar fi primit bani ca sa se dea la o parte Dan Mitranescu ar fi terminat pe locul 5 adica 9 puncte+9 care le avea din cele mai bune 2 manse..Noi aveam deja 16 puncte din 3 rezultate nu mai aveam nevoie de nici un podium la Livada.
PS.Stiu sigur ca Marinita a eliberat pesti ca sa nu il depaseasca si George Alexandru pescuia cu mere padurete si coceni la carlig.
PS1. Concluziile vreau sa le trageti voi.
PS2.Ma bucur ca este vorba de echipa de pe locul 4 si nu de titulari pt ca nu au nici un merit sa fie in echipa nationala.

ZABELEA

Mesaj de ZABELEA »

de catre Dan Mitranescu pe 17 Aug 2009, 20:28

Multumesc pentru felicitari !

Multumesc Mary , George si Iulian ca ati venit pentru a ma ajuta si chiar a fost nevoie de acest lucru ! Am tras un stand foarte slab ( desi in alte situatii era cotat ca si bun ) ,iar fara voi acolo nu reuseam. Poate nu ne dam seama ,dar asa trebuie sa lucreze un club !
Dan Mitranescu
carpZone team

iar fara voi acolo nu reuseam.Citat de pe infopescar.Sper ca v-am lamurit acum.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Dan Marinita scrie:Latesul intra in discutii?
Ce treaba ai tu cu Lates??? Eu iti propun sa lasi polemicile ca nu-s de tine.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

prin 86 dinamo bucuresti si rodion camataru desfiintau "gheata de aur a europei", trofeu care se acorda golgheterului continentului.
si dinamovistii au avut o "strategie de club": se dadeau toti la o parte sa marcheze camataru!
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

ZABELEA scrie:In primul rand vreau sa lamuresc o treaba toate discutiile de aici nu au nici o legatura cu primele trei echipe clasate la CN.Este vorba doar de echipa lui Dan Mitranescu clasata pe locul 4 la CN (nemeritat din punctul meu de vedere) care nu ar fi terminat pe locul 3 la mansa Sacel daca echipa lui Dan Marinita nu s-ar fi dat la o parte si echipa lui George Alexandru nu ar fi primit bani ca sa se dea la o parte Dan Mitranescu ar fi terminat pe locul 5 adica 9 puncte+9 care le avea din cele mai bune 2 manse..Noi aveam deja 16 puncte din 3 rezultate nu mai aveam nevoie de nici un podium la Livada.
PS.Stiu sigur ca Marinita a eliberat pesti ca sa nu il depaseasca si George Alexandru pescuia cu mere padurete si coceni la carlig.
PS1. Concluziile vreau sa le trageti voi.
PS2.Ma bucur ca este vorba de echipa de pe locul 4 si nu de titulari pt ca nu au nici un merit sa fie in echipa nationala.
(PS ) Stii atat de sigur ca nici macar nu stii cine a fost pe balta ... Marinita nu a participat !!!

(tot PS ) Esti total pe dinafara : nu a eliberat nimeni pesti fara sa fie cantariti . Cu ocazia asta sa-ti iau informatorul in ... carca !

Echipa George Alexandru are aprecierile mele deoarece sambata cand a vrut sa abandoneze a ramas totusi pe balta la rugamintile mele .

Daca aveai 16 puncte cu care cerseai calificarea nu uita ca Mitranescu a contribuit la 7 dintre ele cand v-a invatat sa dati dupa ten pe Tancabesti ... ca daca nu erati la gara rau de tot si nu mai comentati acum .

De obicei am fler la oameni ,dar acum cred ca m-am inselat rau de tot ...

Despre meritul si calificarea mea ... sa fi tu sanatos ...

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

andrei vladeanu scrie:prin 86 dinamo bucuresti si rodion camataru desfintau "gheata de aur a europei", trofeu care se acorda golgheterului continentului.
si dinamovistii au avut o "strategie de club": se dadeau toti la o parte sa marcheze camataru!
Asa e. Si au pierdut cu 17 Nentori... :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”