Moderator: gor965
Dupa cate stiu eu lotul nu va zbura via CDG...Dan Marinita scrie: ...Da si tu 20E si aterizezi tu pe C.D.G du Paris aeronava cu lotul national
Chiar ar fi interesant sa stim cine i-a lucrat...Vladut Mateianu scrie: ...il rog pe Mitzanu, care a fost principalul "lucrat" sa scrie ce s-a intamplat !
Sunt antrenat ...andrei vladeanu scrie:dane,
da, lucrurile astea de unde le-ai invatat?
FinalVali Vesa scrie:Chiar ar fi interesant sa stim cine i-a lucrat...Vladut Mateianu scrie: ...il rog pe Mitzanu, care a fost principalul "lucrat" sa scrie ce s-a intamplat !
Revin in urma unei discutii cu Andrei si-i dau dreptate, in sensul ca trecutul nu se compara cu prezentul cand ar trebui sa se joace numai pe sanse corecte. Imi asum si eu raspunderea alaturi de el pentru regulamentul imperfect care nu a eliminat la fiecare etapa echipele fara sanse matematice. Nu sunt insa de acord cu acuzatiile exclusive la adresa Carp Zone, cand si altii care au avut echipe de sacrificiu, fara sanse, au jucat acelasi joc, perfect regulamentar. De asemenea, astept sa demonstrati acuzatiile de natura financiara prin care am fi platit macar o echipa sa faca asta.Florentin Iuga scrie:Pai de la cine crezi ca au luat exemplu?Vladut Mateianu scrie:Am aflat si eu. Urat ce s-a intamplat......![]()
![]()
![]()
Ce draq o tot balanganiti atata. Toata lumea a facut-o. Toti cei care au avut echipe de ajutor. In multe alte sporturi se practica: ciclism, raliuri, atletism, in toate la care participa coechipieri in competitii individuale si e ceva normal. Se numeste tactica si voi ati practicat-o cu succes. Remember sau e nevoie de refresh?
Vladute chiar nu vrea nimeni sa dea cu noroi in voi(DAN sau FLORENTIN )despre bile asa e eu am mancat ca fiind fondante(e bine)Vladut Mateianu scrie:Dane(Mitranescu), nu ma intelege gresit. Eu chiar ma bucur ca tu faci parte din echipa nationala(alaturi de Vasile!) ! Esti un pescar inteligent si un om deosebit, sti bine ca te-am apreciat intotdeauna....Si sunt convins ca nu aveai nevoie de niciun ajutor ca sa ajungi acolo unde ti-era locul : echipa nationala !
Numai ca, ma deranjeaza raspunsurile colegilor tai(sau "conducatorilor tai") de la club ! Nu vreau sa fiu rau, dar cand Senzor producea cateva zeci de kg de boilies pe zi(ptr. vanzare !) domnii Dan si Florentin credeau ca sunt fondante !
![]()
![]()
Se uita repede trecutul, mai ales ca in zilele noastre toti sunt experti si producatori de nade si retete, dar sa mai si improsti cu noroi ?
Nu este frumos, oare chiar nu mai exista respect ?
![]()
![]()
PS Inca o data, felicitari Dane si vorbim mai multe cand ne vedem.....
adica acum n-ar mai trebui sa se fure?Florentin Iuga scrie: Revin in urma unei discutii cu Andrei si-i dau dreptate, in sensul ca trecutul nu se compara cu prezentul cand ar trebui sa se joace numai pe sanse corecte.