Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Mesaj de andrei vladeanu »

dane,
da, lucrurile astea de unde le-ai invatat?
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dane(Mitranescu), nu ma intelege gresit. Eu chiar ma bucur ca tu faci parte din echipa nationala(alaturi de Vasile!) ! Esti un pescar inteligent si un om deosebit, sti bine ca te-am apreciat intotdeauna....Si sunt convins ca nu aveai nevoie de niciun ajutor ca sa ajungi acolo unde ti-era locul : echipa nationala !
Numai ca, ma deranjeaza raspunsurile colegilor tai(sau "conducatorilor tai" :D ) de la club ! Nu vreau sa fiu rau, dar cand Senzor producea cateva zeci de kg de boilies pe zi(ptr. vanzare !) domnii Dan si Florentin credeau ca sunt fondante ! :D :D :D Se uita repede trecutul, mai ales ca in zilele noastre toti sunt experti si producatori de nade si retete, dar sa mai si improsti cu noroi ? :roll: Nu este frumos, oare chiar nu mai exista respect ? :roll: :oops:

PS Inca o data, felicitari Dane si vorbim mai multe cand ne vedem..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Dan Marinita scrie: ...Da si tu 20E si aterizezi tu pe C.D.G du Paris aeronava cu lotul national :lol:
Dupa cate stiu eu lotul nu va zbura via CDG...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: ...il rog pe Mitzanu, care a fost principalul "lucrat" sa scrie ce s-a intamplat ! :oops:
Chiar ar fi interesant sa stim cine i-a lucrat... :wink:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:dane,
da, lucrurile astea de unde le-ai invatat?
Sunt antrenat ...
Ce mai mare placere a mea este sa ard "hotii" cu armele lor ... :D

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Vali Vesa scrie:
Vladut Mateianu scrie: ...il rog pe Mitzanu, care a fost principalul "lucrat" sa scrie ce s-a intamplat ! :oops:
Chiar ar fi interesant sa stim cine i-a lucrat... :wink:
Final
Loc Stand Denumire echipa Total
1 12 Gabi Sandu - Dan Dochia 183.2
2 11 Marius Barbu - Marius Din 111.35
3 10 Gabi Tomulescu - Mihai Stanescu 84.95
4 3 Dan Marinescu -Eduard Grigore 57.9
5 6 Dorin Farcas - Cristian Bolboaca 43.55
6 7 Stefan Babita - Gabriel Calin 41.75
7 1 Cristian Balas - Nicusor Lazuran 41.25
8 5 Alex Jurebie - Razvan Ulmeanu 22.25
9 2 Bogdan Dragan - Mihai Pripon 21.35

"Pramatiile" astea ! :D

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Florentin Iuga scrie:
Vladut Mateianu scrie:Am aflat si eu. Urat ce s-a intamplat...... :oops:
Pai de la cine crezi ca au luat exemplu? :oops: :oops: :oops:
Ce draq o tot balanganiti atata. Toata lumea a facut-o. Toti cei care au avut echipe de ajutor. In multe alte sporturi se practica: ciclism, raliuri, atletism, in toate la care participa coechipieri in competitii individuale si e ceva normal. Se numeste tactica si voi ati practicat-o cu succes. Remember sau e nevoie de refresh?
Revin in urma unei discutii cu Andrei si-i dau dreptate, in sensul ca trecutul nu se compara cu prezentul cand ar trebui sa se joace numai pe sanse corecte. Imi asum si eu raspunderea alaturi de el pentru regulamentul imperfect care nu a eliminat la fiecare etapa echipele fara sanse matematice. Nu sunt insa de acord cu acuzatiile exclusive la adresa Carp Zone, cand si altii care au avut echipe de sacrificiu, fara sanse, au jucat acelasi joc, perfect regulamentar. De asemenea, astept sa demonstrati acuzatiile de natura financiara prin care am fi platit macar o echipa sa faca asta.

@Vladut
Cand te-am filmat eu prima data (faceam emisiuni de pescuit de vreo 3 ani), erai la tejghea cu mama lui Iliuta si habar n-aveai din ce sunt facute boiliesurile. ...ce mare ai ajuns, sa razi de altii...

p.s. Ai o problema personala cu mine, ca mi-ai mentionat numele azi in diverse locuri de m-am plictisit?!
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Vladut Mateianu scrie:Dane(Mitranescu), nu ma intelege gresit. Eu chiar ma bucur ca tu faci parte din echipa nationala(alaturi de Vasile!) ! Esti un pescar inteligent si un om deosebit, sti bine ca te-am apreciat intotdeauna....Si sunt convins ca nu aveai nevoie de niciun ajutor ca sa ajungi acolo unde ti-era locul : echipa nationala !
Numai ca, ma deranjeaza raspunsurile colegilor tai(sau "conducatorilor tai" :D ) de la club ! Nu vreau sa fiu rau, dar cand Senzor producea cateva zeci de kg de boilies pe zi(ptr. vanzare !) domnii Dan si Florentin credeau ca sunt fondante ! :D :D :D Se uita repede trecutul, mai ales ca in zilele noastre toti sunt experti si producatori de nade si retete, dar sa mai si improsti cu noroi ? :roll: Nu este frumos, oare chiar nu mai exista respect ? :roll: :oops:

PS Inca o data, felicitari Dane si vorbim mai multe cand ne vedem..... :wink:
Vladute chiar nu vrea nimeni sa dea cu noroi in voi(DAN sau FLORENTIN )despre bile asa e eu am mancat ca fiind fondante(e bine) :lol: cand mi-ai dat 100kg.pt. M.V.2 in 2006 nu uit, dar icearca sa intelegi ca exista si alternative.Nu dau cu noroi in VICECAMPIONII MONDIALI AI ROMANIEI ,totul este o proza.Te rog sa intelegi asta eu cred ca deja depasim anumite situatii.Chiar fara a avea motiv.
Dan Mitranescu a beneficiat de protectia clubului CARP ZONE pe care il reprezinta ce tot mai o dam in lalele( diversiuni )cu Mitzanu sau altii.Sunt sigur ca si voi faceati la fel.Asta e realitatea.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Florentin Iuga scrie: Revin in urma unei discutii cu Andrei si-i dau dreptate, in sensul ca trecutul nu se compara cu prezentul cand ar trebui sa se joace numai pe sanse corecte.
adica acum n-ar mai trebui sa se fure? :)
pai spune-i ca aveti modelul :D

mai bine las-o asa....
The One Team

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Citeste mai departe Andrei. Adica cei care nu mai au sanse matematice sa nu mai participe. Ce tot ii dai cu furatul ca eu nu am acuzat pe nimeni niciodata de asa ceva?
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”