Arbitraj. Probleme ?

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Costel Stanila
Puncte: 0

Mesaj de Costel Stanila »

runnerii pescuiesc noaptea, stie toata lumea , chiar si arbitri.
nu se iau masuri tocmai de frica scandalurilor si a lasitatii stimatilor domni arbitri.
se acorda prea multa atentie pozarii crapilor si mai putina atentie pescarilor si corectitudini arbitrilor.
Pe ce te bazezi cand faci afirmatii d-astea?
Varsa nume...daca ai vazut tu pe cineva.
La ce arbitrii te referi?

Sau bati campii, ca sa te afli in treaba... :evil: :evil: :evil:
Costel Stanila
A.P.C.R.

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

cimpoieru razvan scrie:runnerii pescuiesc noaptea, stie toata lumea , chiar si arbitri.
nu se iau masuri tocmai de frica scandalurilor si a lasitatii stimatilor domni arbitri.
se acorda prea multa atentie pozarii crapilor si mai putina atentie pescarilor si corectitudini arbitrilor.

sa inteleg ca esti frustrat ca nu esti in nici o poza la nici un concurs?
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

cimpoieru razvan

Mesaj de cimpoieru razvan »

nu dau nume si nu vreau sa intru in polemici cu nimeni. in 2008 am participat la cateva concursuri mai mici si am observat ce am scris mai sus.
la darvari sunt echipe de 3 pescari special pentru a nu exista suspiciuni.
este o parere si trebuie tratatata ca atare/.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

cimpoieru razvan scrie: ...nu dau nume si nu vreau sa intru in polemici cu nimeni...
Scuze, dar atunci mai bine taceai! Daca ai ceva de spus, spune, daca nu...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cimpoieru razvan

Mesaj de cimpoieru razvan »

am tras un semnal de alarma, asta a fost scopul.
si daca chiar vrei un exemplu, vezi la moara vlasiei echipa de pe standul 10 (ploiesti) cati au pescuit ! sa nu mai zic de giurgiuveni.
cred ca daca mitranescu avea runner trecea de tona. de acea ii felicit in primul rand pe cei care au pescuit fara runner !

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

cimpoieru razvan scrie:am tras un semnal de alarma, asta a fost scopul.
si daca chiar vrei un exemplu, vezi la moara vlasiei echipa de pe standul 10 (ploiesti) cati au pescuit ! sa nu mai zic de giurgiuveni.
cred ca daca mitranescu avea runner trecea de tona. de acea ii felicit in primul rand pe cei care au pescuit fara runner !
Am ajuns la concluzia ca de cat un runner caruia sa-i spui tot timpul ce sa faca mult mai eficienta este organizarea .

Am jucat foarte mult sah. Unul din "trucurile" mele era sa ofer adversarului posibilitate de a schimba idei cu cei de pe margine. Mai rau se incurcau ,nu aveau continuitate in joc...dar era mai usor la sfarsit ca imparteau plata ... :D :oops:

P.S. din punctul meu de vedere pot sa pescuiasca si cate 10 din stand , dar cu 4 lansete. Ce bune ar fi niste standuri care sa dea cate 10 mil in plus . :D .

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

am tras un semnal de alarma, asta a fost scopul.

ai tras aiurea semnalul pentru ca nu suna nicaieri... cred ca ai folosit maneta gresita. In primul rand concursul asta nu a avut cine stie ce miza si din acest motiv s-a decis sa fie unul relash. Nu s-au dat avertismente tocmai din acest motiv "si nu din lasitatea arbitrilor". Ploiestenii pe care vad ca i-ai urmarit au venit sa se distreze si daca ai fi fost atent au fost pusi pe distractie in fiecare noapte, neinteresandu-i prea tare miza concursului. Giurgiuvenii de care zici iar, acelasi lucru... nu i-a interesat pescuitul de competitie ci au venit pur si simplu sa vada si ei cum este... sunt la a doua lor participare intr-o competitie de acest gen.
P.S. Nu faci decat sa incerci sa tulburi apa plata din sticla sigilata... :twisted: SPOR !!!
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vijelie are dreptate, la MV nu a fost un concurs cu regulament foarte sever, pe balta a domnit o atmosfera prieteneasca . Dar, regulamentul este regulament ptr toti. Probabil ca daca ar fi fost prinsi pescuind 3, ar fi fost eliminati din concurs.....

La anul oricum vom tine cont de "sfaturi" si probabil ca vom fi mai duri la arbitraj....Apropo, nu doresti sa fi arbitru ? :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

alex_mures

Mesaj de alex_mures »

Vladute
voi participa la primul concurs anul viitor , un concurs cu un regulament nu prea sever (Cupa Debutantilor) ma gandesc eu , asta inseamna ca voi putea incalca regulamentul pt. ca voi pescui sa ma distrez si nu prea ma intereseaza pescuitul de competitie.
Hai sa fim seriosi,cine participa la un concurs participa pt. a castiga....nu?iar cine vrea distractie are tot anul nu neaparat un concurs de orice anvergura.

PS nu cunosc nici pe vijeliosul nici pe cimpoierul si nici pe cei amintiti de el,este parerea mea personala

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@alex mures

nu conteaza nivelul concursului , important e sa se respecte regulile , indiferent de miza concursului !! Eu unul am ridicat aceast problema pt ca am vrut sa vad cum vad si altii aceasta problema..Ca unii au bani sa vina doar la distractie, e treaba lor, nu a ta ,atita timp cit respecta regula jocului !

As mai vrea sa fiu un pic off topic : daca la primul concurs la care vei participa tu, nu vei prinde decit un peste, iar altii sute de kg, si s-ar gasi cineva sa intrebe : " de ce alex mures ala n-a prins nimic, iar altii zeci de crapi ???" , n-ai fi un pic frustrat ? Fii mai pondrat cu aprecierile la adresa altora... :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”