Arbitraj. Probleme ?

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Cezar Bibu
Puncte: 0

Mesaj de Cezar Bibu »

@ Vladut,

Dar de ce nu ne spui care e problema cu runnerul ? Iar punem batista pe tambal ? :evil: Daca stii ceva, eu banuiesc ca au mai pescuit si runnerii dar nu s-a dat "in git ", de ce nu spunem aici ? Oricum, premiile acum s-au dat, asa ca...

Apropo de asta, am mai observat pe la unele concursuri ca se intimpla diverse abateri de la regulament, si citeodata se ingroapa , usor,usor, motivele. Ba ca nu ia nimeni dintre arbitri vreo decizie, ba ca nu face nimeni nici o contestatie, ba ca e baiat bun si hai sa-l iertam de data asta.. Nu credeti , si acum ma adresez tuturor competitorilor, ca ar trebui sa fim mai corecti cu aceste abateri ?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu sunt cel mai de acord. Si cine ma stie poate confirma ca nu am mama cand arbitrez un concurs. Dar din pacate sunt singurul care este ascultat si respectat de catre concurenti. :roll:
Sa nu uitam ca arbitrii APCR de multe ori sunt luati la misto de catre concurenti, iar severitatea este ultimul lucru care ii caracterizeaza.
Stiu ca este o problema, dar nu avem solutia.... :oops:

PS Multi runeri au recunoscut ca au pescuit noaptea....Crezi ca mai are rost sa-i fac de ras si eu ? Poate recunosc singuri, aici..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

mai este o problema... cine poate sti cu certitudine cum ii cheama pe fiecare, avand in vedere ca la fiecare concurs apar noi echipe cu pescari pe care nu iai vazut in viata ta? Ce faci? politie? La fiecare 5 minute te duci sa ii legitimezi sa vezi care este fiecare? Ce dreak. Asta cu pescuitul ar trebui sa fie o chestie de bun simt si fiecare concurent sa respecte regulamentul.
Parerea mea.
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

La ultimul concurs arbitrii au fost super corecti si nu este necesar sa fie exigenti atata timp cat pescarii respecta regulamentul.Ce aveti cu ei ca si-au facut treaba bine .Eu unul nu am ce sa reprosez acestor oameni.Ce trebuie sa faca ca sa fie si mai respetati sa dea din cind in dind cate o bata pe spinare la pescari ca sa -i stie de frica.Eu cred ca e normal sa ne comportam noi corect si sa lasam arbitrii sa catareasca pestele si sa faca poze.Nu zic bine ? :)

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Dan Marinita,

Tu de zis zici bine, dar de facut se face altceva, eu asa am inteles... :cry: Din pacate , noi apelam tot timpul la bunul simt, dar asta cam lipseste

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

vijeliosul scrie:mai este o problema... cine poate sti cu certitudine cum ii cheama pe fiecare, avand in vedere ca la fiecare concurs apar noi echipe cu pescari pe care nu iai vazut in viata ta? Ce faci? politie? La fiecare 5 minute te duci sa ii legitimezi sa vezi care este fiecare? Ce dreak. Asta cu pescuitul ar trebui sa fie o chestie de bun simt si fiecare concurent sa respecte regulamentul.
Parerea mea.
Aici Vali zice bine - lipseste bunul simt !! Plus ca la problema runnerilor mai este o cioaca - care dracu vine sa stea sa lege saci ?? Uite noi am avut noroc de un baiat super , care a venit efectiv de la Baia Mare sa fie runner ( adevarat ) timp de 4 zile la Tincabesti - dar cati ca el gasesti ?
Nu vedeti ca toata lumea se pricepe la concursuri de crap din start si nitel de practica pe linga o echipa sau alta care au citeva zeci de concursuri in spate ( 1-2 concursuri de runner ) , nu e optiune viabila . Toti vor sa prinda :lol:
Si un ultim aspect mai este si cel ca echipele vechi nu pot face "manarii" ca ii stie lumea de pe garla si chiar si de malul celalt sau noaptea inopinat se pot sesiza cine pescuieste . Dar la echipele noi , ce facem - cine e Gigel , cine e Costel si cine e Fanel ? Propun ca runnerul sa poarte o vesta ceva - ca la volei :lol:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Val Pangica jr scrie:
vijeliosul scrie: Dar la echipele noi , ce facem - cine e Gigel , cine e Costel si cine e Fanel ? Propun ca runnerul sa poarte o vesta ceva - ca la volei :lol:
Am si eu o solutie : Un fir cu plus pe o mana ,unul cu minus pe cealalta si o sirena pe spate ... ca tot dam cu carboane. :D

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

nu stiu unde au fost probleme la Moara cu runnerii dar pe mine unul m-a si speriat VIJELIE cand m-am trezit cu el in plina noapte cum statea in spatele standului .....si nu o data. Eu nu ma supar si ma bucur cand vad ca-si fac datoria si fac vizite "neanuntate" :wink: .....sa nu uitam ca multi pescari de competitie au plecat de la RUNNER si dupa ce si-a facut o idee si-a ales drumul singur. ....EU unul sunt pt. eliminarea directa din concurs ca sa nu se mai riste nimeni cu runneri "cu drepturi depline noaptea"......ca asa e ,fenomenul runnerilor de noapte a luat amploare.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie: Si cine ma stie poate confirma ca nu am mama cand arbitrez un concurs.
pai d-aia l-ai lasat pe gogu-n padure sa-l manance lupii :lol: :lol: :lol:

scoateti runnerii de tot

echipe de 2 sau 3 cum zice organizatorul
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cimpoieru razvan

Mesaj de cimpoieru razvan »

runnerii pescuiesc noaptea, stie toata lumea , chiar si arbitri.
nu se iau masuri tocmai de frica scandalurilor si a lasitatii stimatilor domni arbitri.
se acorda prea multa atentie pozarii crapilor si mai putina atentie pescarilor si corectitudini arbitrilor.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”