Stimate domn,cimpoieru razvan scrie:am tras un semnal de alarma, asta a fost scopul.
si daca chiar vrei un exemplu, vezi la moara vlasiei echipa de pe standul 10 (ploiesti) cati au pescuit ! sa nu mai zic de giurgiuveni.
cred ca daca mitranescu avea runner trecea de tona. de acea ii felicit in primul rand pe cei care au pescuit fara runner !
Chiar ca va aruncati cu acuze aiurea fara pic de informatie....chiar daca asta vreti sa para

ADMINISTRATOR
Site Admin
Trimis: Joi 10 30, 2008 3:56 pm Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
DUPA TRAGEREA LA SORTI A LOCURILOR:
1. BOGDAN LAZAPOLU ( prima captura de 17 kg )
2. CRISTI MAIER
3. CLAUDIU POPA
4. MIHAI BAICAN
5. RAZVAN ULMEANU
6. VASILE BABOIERU
7. COSTEL STANILA
8. TIBERIU IONESCU
9. VICTOR ILIE
10. FLORENTIN IUGA
11. ORHEI
12. GEORGE ALEXANDRU
13. MATY
14. BORA BURAK
15. DAVID
16. STEFAN CIOCULET
17. MIHAI BUTURUGEANU
18. CRISTI TROFIN
19. CIPRIAN DOCHITA
20. NICOLAE MANOIU
21. ADI ZARGUZON
22. CRISTI POPESCU
23. DAN MITRANESCU
24. DAN MARINITA
Revin cu primele rezultate.
Fir intins!
-------------------------------------------------------------------------------------
Asadar...
In care stand 10 ati vazut dv ca pescuiau mai multi si cine o fi din Ploiesti?
Ca nici eu nici Florentin Iuga nu suntem din Ploiesti!!!
Iar daca ai vazut 3 persoane p-acolo,retine ca era operatorul,care din cand in cand mai facea de mancare,aducea cafea calda,binenteles intre filmari!
NIMIC LEGAT DE PESCUIT !
Poate va uitati mai bine,va rog respectuos!
Eu cel putin sunt la prima participare,am pescuit ultima parte a concursului(vreo 20 de ore)ABSOLUT SINGUR ca Florentin lua interviuri,nu-mi trebuie o imagine proasta avand in vedere ca aspir la un statut de pescar de competitie,am intrat intr-un club cizelat si organizat....
Cu tot respectul,da' de ce sa cad asa din prima si mai ales NEVINOVAT ca "oaie neagra" in concursuri,doar ca arunca cineva niste vorbe fara fundament real?!?
Va rog respectuos sa reveniti asupre informatiei si sa revizuiti...
Va multumesc!