andrei vladeanu scrie:oanavictor scrie:iConcursul de la Tancabesti a fost tinut intotdeauna la alte date din luna mai [la sfarsit]astfel incat i-i rog pe organizatori sa gaseasca alta data in calendar pentru ca este foarte tarziu pentru mine sa modific ceva deoarece am toate materialele promotionale la tipar si sunt gata in 2 zile .
MULTUMESC PENTRU INTELEGERE .
organizatorii concursului CRAPMANIA ( ajuns la editia a 6-a ) au tinut cont de faptul ca toate cele 3 editii ale cupei Pelicanul s-au desfasurat in primele zile ale lunii mai. din acest motiv au anuntat inca din luna septembrie Crapmania la jumatatea lunii.
@Andrei
Anul acesta concursul CRAPMANIA sa desfasurat in perioada 22-26 mai iar PELICANUL 2-6 MAI ,anul 2008 aducandu-ne inca un concurs de elita care se desfasoara pe unul din cele mai tari lacuri din lume si anume Sarulesti,astfel incat trebuie tinut cont de el si de pescarii care vor sa participe la toate cele 3 concursuri din primavara ,Raduta neanuntand pe nimeni de data de desfasurare a acestuia ,concurs care se termina pe 3 mai .Eu am tinut cont de aceasta si am mutat concursul cu cateva zile dupa [in mod normal trebuia sa inceapa pe 6 mai si sa se termine pe 11[120ore]conform tuturor datelor [inceputul lunii mai]iar cel organizat de APCR ar fi trebuit sa inceapa pe 21 si sa se termine pe 25 mai [conform perioadei in care sa desfasurat anul acesta .APCR-ul a venit cu 9 zile inapoi incurcand tot ce se poate face din cele 2 concursuri [unul traditional ,si altul nou venit ,dar cu un mare suport in spate si anume denumire ''CUPA ROMANIEI ''dar si locatia [LACUL SARULESTI]
ASA CA EU CRED CA NU AI TINUT CONT DE NIMIC ,IN AFARA DE FAPTUL CA AI VRUT SA INCURCI PELICANUL
PROPUNERE
Te rog sa muti concursul pe data de 22 mai [asa cum ar fi fost normal]si garantat la concurs va participa 3 echipe PELICANUL .
Ps Propunerea mea nu implica cu nimic participarea unor echipe APCR la CUPA PELICANUL ,CARE ORICUM SE VA DESFASURA IN PERIOADA 11-16 MAI 2008 .