Calendar competitional 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie:i-mi cer scuze ,nu am vazut postarea lui Vladut.
Oricum nu se poate tine la Darvari in a doua jumatate a lunii mai din cauza ca intra pestele la bataie .
Concursul de la Tancabesti a fost tinut intotdeauna la alte date din luna mai [la sfarsit]astfel incat i-i rog pe organizatori sa gaseasca alta data in calendar pentru ca este foarte tarziu pentru mine sa modific ceva deoarece am toate materialele promotionale la tipar si sunt gata in 2 zile .
MULTUMESC PENTRU INTELEGERE .

@Andrei
Am tinut cont de concursul de la Sarulesti care se termina pe 3 mai .Nu cred ca se poate sa pun concursul de la Darvari pe 4 si sa se termine pe 9 mai .,concurentii neavand timp sa se pregateasca intr-o singura zi si apoi la sfarsitul concursului sa le ramana doar 4 zile si sa inceapa altul .
Te rog sa dai dovada de intelegere si sa nu ma faci sa cred ca l-ai pus expre pe data de 13 mai pentru a incurca lucrurile .stiind ca Sarulestiul se termina pe 3 mai .
REPET ,MATERIALELE PROMOTIONALE SUNT LA TIPAR SI VOR FI POSTATE PE SITE IN ACEASTA SEARA SAU CEL MAI TARZIU IN CURSUL ZILEI DE MAINE .
TE ROG SA NU FI INCAPATANAT SI SA DAI DOVADA DE FAIR-PLAY,pentru ca eu nu mai pot schimba nimic .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie:iConcursul de la Tancabesti a fost tinut intotdeauna la alte date din luna mai [la sfarsit]astfel incat i-i rog pe organizatori sa gaseasca alta data in calendar pentru ca este foarte tarziu pentru mine sa modific ceva deoarece am toate materialele promotionale la tipar si sunt gata in 2 zile .

organizatorii concursului CRAPMANIA ( ajuns la editia a 6-a ) au tinut cont de faptul ca toate cele 3 editii ale cupei Pelicanul s-au desfasurat in primele zile ale lunii mai. din acest motiv au anuntat inca din luna septembrie Crapmania la jumatatea lunii.

@Andrei

Anul acesta concursul CRAPMANIA sa desfasurat in perioada 22-26 mai iar PELICANUL 2-6 MAI ,anul 2008 aducandu-ne inca un concurs de elita care se desfasoara pe unul din cele mai tari lacuri din lume si anume Sarulesti,astfel incat trebuie tinut cont de el si de pescarii care vor sa participe la toate cele 3 concursuri din primavara ,Raduta neanuntand pe nimeni de data de desfasurare a acestuia ,concurs care se termina pe 3 mai .Eu am tinut cont de aceasta si am mutat concursul cu cateva zile dupa [in mod normal trebuia sa inceapa pe 6 mai si sa se termine pe 11[120ore]conform tuturor datelor [inceputul lunii mai]iar cel organizat de APCR ar fi trebuit sa inceapa pe 21 si sa se termine pe 25 mai [conform perioadei in care sa desfasurat anul acesta .APCR-ul a venit cu 9 zile inapoi incurcand tot ce se poate face din cele 2 concursuri [unul traditional ,si altul nou venit ,dar cu un mare suport in spate si anume denumire ''CUPA ROMANIEI ''dar si locatia [LACUL SARULESTI]
ASA CA EU CRED CA NU AI TINUT CONT DE NIMIC ,IN AFARA DE FAPTUL CA AI VRUT SA INCURCI PELICANUL
PROPUNERE
Te rog sa muti concursul pe data de 22 mai [asa cum ar fi fost normal]si garantat la concurs va participa 3 echipe PELICANUL .

Ps Propunerea mea nu implica cu nimic participarea unor echipe APCR la CUPA PELICANUL ,CARE ORICUM SE VA DESFASURA IN PERIOADA 11-16 MAI 2008 .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Na ca am facut-o :roll:

N-a fost in intentia mea sa creez discutii. Dar m-a surprins calendarul anuntat de dvs. cand stiam deja anuntul cu Tancabestiul. E postat pe site din Septembrie si Cupa Romaniei era anuntata intre 20-25 Aprilie. Iar distanta pana la Crapmania era mai mult decat suficienta (asta pentru cine vroia sa participe la ambele concursuri).

Asta e, fiecare face ce vrea pana la urma.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Da Vali, dar poate ca ai inteles si tu macar acum ,in ceasul al 12-lea, cu cine vrei sa defilezi..... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Cu Ariesul Turda :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Daca informatiile pe care le da Vladut despre concursul CUPA ROMANIEI ,SARULESTI 2008 ,privind datele de desfasurare[ 20-25 aprilie ],SUNT CORECTE atunci eu mut concursul PELICANUL PE DATA DE 33-38 IANUARIE 2089.,IAR DACA SUNT 28 APRILIE [A DOUA ZI DE PASTE ORTODOX]-3 MAI ,ATUNCI APCR ESTE INTR-O MARE EROARE SI DEZINFORMEAZA CONCURENTII .
OARE CARE ESTE SCOPUL ACESTEI DEZINFORMARII?????????????
CARE ESTE MOTIVUL PENTRU CARE AU MUTAT CONCURSUL CU 9 ZILE MAI DEVREME FATA DE CALENDARUL DE ANUL ACESTA ??????????EU STIU CA CRAPMANIA A IESIT DESTUL DE BINE ANUL ACESTA ,PRINZANDU-SE FOARTE MULT PESTE :!:CASTIGATORI FIIND CUPLUL VLADEANU -MATEIANU .

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Rog organizatorii sa gasesca o cale de mijloc pentru cele doua concursuri ca sunt multzi participantzi care doresc sa mearga la ambele competitzii.
E pacat sa fie in acelashi timp pentru ca se vor impartzii doritorii si poate nu va fii un numar bun de paricipantzi pentru ambele concursuri.

Va multzumesc pentru intelegere!

Radu Badica

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Nu va inteleg agitatia. Credeati ca nu se va ajunge la asta niciodata? E simplu oameni buni. Se numeste "legea concurentei" si se aplica la fel ca in orice alt domeniu intr-o economie de piata. Creste numarul baltilor bune, creste numarul organizatorilor de competitii si automat incep sa se suprapuna. Competitorii au de unde alege. Numai anul acesta au aparut 3 balti bune in calendarul competitional. Eu cred ca, pe termen lung, e un castig, chiar daca unul sau altul ies in pierdere sau nu mai au exclusivitatea, importanta ori profitul la care visau. Acum trebuie umblat la latura sensibila. Oferta! Si aici incep adevaratele negocieri. Deschideti portofelele! :lol:
Cu aceasta ocazie fac un anunt. In 2008 nu mai promovez absolut nicio balta sau concurs gratis. Nici chiar pe cele la care voi participa. Prefer sa renunt la emisiune decat sa mai platesc din buzunar, in conditiile in care se vehiculeaza deja sume substantiale in competitii.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Asa e, Florentin are dreptate. Asa e cel mai bine ptr toti, ca in functie de taxa, premii si de pestele din balta, concurentii sa-si aleaga concursul la care vor sa participe.

Dar, ca sa fie oferta puternica, Cupa Cupelor-Hobaia 2007 se va tine in perioada 13-18 mai 2008, suprapusa peste cele 2 concursuri deja anuntate !

De fapt, nici nu am vazut ca erau anuntate.... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:
De fapt, nici nu am vazut ca erau anuntate.... :D
@Vladut

Bate saua sa priceapa iapa :idea:

Cand a fost anuntat concursul Crapmania in luna septembrie[18 sept]eu eram plecat in Franta si m-am intors pe data de 21 .Probabil ca acest anunt nu a fost bine primit pe site si pana m-am intors a cazut anuntul undeva jos incat eu nu l-am vazut .Mai tarziu a aparut acest topic pe site ,la care iar nu sa raspuns circa 2 saptamani .Nu am stiut ca sunt 2 topicuri cu acelasi subiect pana ieri cand a postat Vali Vesa copia anuntului .,dar deja este prea tarziu pentru a alege alta data pentru desfasurarea concursului ,tot ce inseamna material de promovare [postere ,afise ,programe]cat si TROFEELE FIND COMANDATE LA MONETARIE CU DATELE DE DESFASURARE INSCRIPTIONATE .
I-MI CER SCUZE PENTRU INCURCATURA ,DAR NU SE MAI POATE FACE NIMIC IN PRIVINTA DATEI DE DESFASURARE ,SI CER PUTINA ''FLEXIBILITATE ''PENTRU CA CELE 3 COMPETITII SA SE DESFASOARE IN CELE MAI BUNE PERIOADE PENTRU LACURILE RESPECTIVE .
CEL MAI DESTEPT CEDEAZA PRIMUL .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”