Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Aveti dreptate in ceea ce spuneti.Florentin Iuga scrie:Prezentarea adevarului, chiar daca are parti negative e santaj? Ciudata gandire. Santajul se practica cel mai mult de catre cei din presa scrisa si pe sume cu multe zerouri nu pe 500 de euro. Dar de ce cred toti ca sunt atat de mari si tari incat l-i se cuvine reclama gratuita pe veci? Nu am "calitati" de sluga. De aceea am si decis sa nu bag publicitate anul acesta, pentru a nu face emisiuni la comanda. La anul in schimb, nu mai vreau sa mai platesc eu. S-ar putea chiar sa vand emisiunea, sa raman doar producator si sa o realizeze altcineva. Daca va place. Daca nu, aveti emisiuni alternative.
Imi cer scuze pentru off topic.
Nea Florentin stiti bine la ce am facut referire, se vede ca sunteti ziarist de profesie.Florentin Iuga scrie:Prezentarea adevarului, chiar daca are parti negative e santaj? Ciudata gandire. Santajul se practica cel mai mult de catre cei din presa scrisa si pe sume cu multe zerouri nu pe 500 de euro. Dar de ce cred toti ca sunt atat de mari si tari incat l-i se cuvine reclama gratuita pe veci? Nu am "calitati" de sluga. De aceea am si decis sa nu bag publicitate anul acesta, pentru a nu face emisiuni la comanda. La anul in schimb, nu mai vreau sa mai platesc eu. S-ar putea chiar sa vand emisiunea, sa raman doar producator si sa o realizeze altcineva. Daca va place. Daca nu, aveti emisiuni alternative.
Imi cer scuze pentru off topic.
Florentin, vezi sa nu fie tocmai invers, adica aceste/anumite concursuri si balti sa-ti fi promovat tie emisiunea, pt ca daca te apuci de cranguri si obleti s-ar putea sa intri la concurenta ori cu "pescaru' haimana" la sectiunea "tu-va muma'n popou cu peleu' vostru" ori cu tzarus la sectiunea "carasul prajit". Ca sa nu mai zic ca cei doi, din pacate, beneficiaza de ajutorul unor televiziuni pe cand tu, iar din pacate, lucrezi pt copilu ala batran care are televiziune pa persoana fizica. E doar o parere. Restul e up to mataleFlorentin Iuga scrie: Cu aceasta ocazie fac un anunt. In 2008 nu mai promovez absolut nicio balta sau concurs gratis. ...