Calendar competitional 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Florentin Iuga
Puncte: 0

Mesaj de Florentin Iuga »

Prezentarea adevarului, chiar daca are parti negative e santaj? Ciudata gandire. Santajul se practica cel mai mult de catre cei din presa scrisa si pe sume cu multe zerouri nu pe 500 de euro. Dar de ce cred toti ca sunt atat de mari si tari incat l-i se cuvine reclama gratuita pe veci? Nu am "calitati" de sluga. De aceea am si decis sa nu bag publicitate anul acesta, pentru a nu face emisiuni la comanda. La anul in schimb, nu mai vreau sa mai platesc eu. S-ar putea chiar sa vand emisiunea, sa raman doar producator si sa o realizeze altcineva. Daca va place. Daca nu, aveti emisiuni alternative.
Imi cer scuze pentru off topic.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

E Ok Florentine - asa cum pui problema e altceva si stii tu mai bine ce ai de facut.
Eu m-am referit strict la faza cu baltile super cunoscute - in care nu vad eu pe nimeni sa plateasca ca sa-i filmezi concursul . Si asta nu pentru ca nu ar trebuii sa plateasca ci pentru ca nu are concurenta pe acest segment .

Harry_Potter

Mesaj de Harry_Potter »

Florentin Iuga scrie:Prezentarea adevarului, chiar daca are parti negative e santaj? Ciudata gandire. Santajul se practica cel mai mult de catre cei din presa scrisa si pe sume cu multe zerouri nu pe 500 de euro. Dar de ce cred toti ca sunt atat de mari si tari incat l-i se cuvine reclama gratuita pe veci? Nu am "calitati" de sluga. De aceea am si decis sa nu bag publicitate anul acesta, pentru a nu face emisiuni la comanda. La anul in schimb, nu mai vreau sa mai platesc eu. S-ar putea chiar sa vand emisiunea, sa raman doar producator si sa o realizeze altcineva. Daca va place. Daca nu, aveti emisiuni alternative.
Aveti dreptate in ceea ce spuneti.
Este dreptul dumneavoastra sa cereti banu' ptr ceea ce faceti.Este munca dumneavoastra si nu va poate obliga nimeni sa munciti degeaba.Au apus vremurile cand munca patriotica era obligatorie.In postarea mea anterioara referitoare la santaj nu ma refeream la dumneavoastra.
Dan N.

GoldFish-Team

Mesaj de GoldFish-Team »

Florentin Iuga scrie:Prezentarea adevarului, chiar daca are parti negative e santaj? Ciudata gandire. Santajul se practica cel mai mult de catre cei din presa scrisa si pe sume cu multe zerouri nu pe 500 de euro. Dar de ce cred toti ca sunt atat de mari si tari incat l-i se cuvine reclama gratuita pe veci? Nu am "calitati" de sluga. De aceea am si decis sa nu bag publicitate anul acesta, pentru a nu face emisiuni la comanda. La anul in schimb, nu mai vreau sa mai platesc eu. S-ar putea chiar sa vand emisiunea, sa raman doar producator si sa o realizeze altcineva. Daca va place. Daca nu, aveti emisiuni alternative.
Nea Florentin stiti bine la ce am facut referire, se vede ca sunteti ziarist de profesie. :lol:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Florine, nu vinde emisiunea , fa-o ca pana acum este bestiala.

de fapt singura emisiune buna de la televiziunea aia de rahat.

poate reusesti sa te muti la un post mai de doamne ajuta si sa te ti audienta.

despre bani, ai dreptate. toti vor gratis si nu e normal.

Mugur Ioan

Mesaj de Mugur Ioan »

@Decebal

In primul rand eu nu am banii tai.

In al doilea rand, daca tu crezi ca sunt mercenar, O.K. e parerea ta.

In al treilea rand lasa concursu` cu motu ca, ca-mi sari calu` sau asa iti place tie sa te faci de "mot" de fiecare data. Asta e parerea mea.

In al patrulea rand am observat ca organizatorii de concursuri incep putinul cu putinul sa tina cont si de participanti. Nu mi se pare corect un concurs cu taxa 1000 euro si locul 1 1500, 2000 euro. E greu sa organizezi un concurs cu raportul taxa/loc1,2,3 f. mare, dar asta e parerea mea. La un concurs de acest fel iti trebuie sponsori si multe altele, nu doar initiativa. Poate ma exprim mai prost, ma refer la genul de concursuri in care organizatorii nu prea raman cu cascaval, banii stransi sa se duca inpremii.

In 2007 concursurile au evoluat enorm fata de anii precedenti. Sper ca in 2008 sa evolueze macar la fel. As propune mai multa cooperare si intelegere intre cei implicati in organizarea concursurilor. Cred ca astea sunt sicane de culise, mai ales ca vremea rea de afara incinge spiritele pe forum.
"Cine face si desface, toata ziua are ce face."
Mugur

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Mugur Ioan
esti exact profilul mercenarului de concursuri

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Florentin Iuga scrie: Cu aceasta ocazie fac un anunt. In 2008 nu mai promovez absolut nicio balta sau concurs gratis. ...
Florentin, vezi sa nu fie tocmai invers, adica aceste/anumite concursuri si balti sa-ti fi promovat tie emisiunea, pt ca daca te apuci de cranguri si obleti s-ar putea sa intri la concurenta ori cu "pescaru' haimana" la sectiunea "tu-va muma'n popou cu peleu' vostru" ori cu tzarus la sectiunea "carasul prajit". Ca sa nu mai zic ca cei doi, din pacate, beneficiaza de ajutorul unor televiziuni pe cand tu, iar din pacate, lucrezi pt copilu ala batran care are televiziune pa persoana fizica. E doar o parere. Restul e up to matale :D
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Mugur Ioan

Mesaj de Mugur Ioan »

@piciul

Daca asa sunt mercenarii, nu ma deranjeaza sa fiu. E ok.
In orice sport exista mize f. mari fata de pretul de participare, poate doar in box sunt premii de nimic, in rest se vehiculeaza sume colosale fata de pescuit.
Daca toata lumea se zbate sa dezvolte acest sport, de ce sa nu-l dezvolte si financiar.
Chiar nu ti-ai dori ca participi la un concurs cu taxa 1000 euro, si premii insumanad 50, 100,... sau mai stiu eu cat de mi de euro.
Mie asa mi s-ar parea corect.
Sa nu ma intrebi de unde atatia bani. Nu stiu nici eu, poate din orice cum se procedeaza si in alte sporturi..... BLA/BLA/BLA!@@!! Ma scuzati ca mi-am permis sa visez :D
"Cine face si desface, toata ziua are ce face."
Mugur

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

@mirceaf
Mi-am uitat o sapca la tine in masina. Te strange?
Eu mi-am sacrificat ratingul, in primul rand ca sa popularizez concursurile de crap, pe cei mai buni competitori si scule, nada, etc. Sti care au fost echipa(ele) si asociatia cele mai vizibile in emisiune? De fapt, indirect, sti carui magazin i-am facut cea mai mare reclama?
Raportul intre pescarii de competitie si pescarii de rand e cam de 1/300, asa ca nu-mi purta de grija. Daca vrei o proba, intra pe siteul meu si verifica traficul. Vezi cati s-au uitat la emisiunea trecuta cu subiect "cupa iernii - MV2" si cati s-au uitat saptamana asta la pescuitul de somotei in delta. Si daca nu te-ai convins, intra in arhiva si vezi care sunt emisiunile cele mai descarcate. Sunt cele care nu au legatura cu concursurile. Nu e doar o parere, e statistica. Concluzia e "up to matale". :D
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”