Calendar competitional 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:adevarul, nu-i chiar la mijloc, ci undeva mai departe putin de Florentin...oare el s-a gandit ca n-a prezentat ce trebuia la emisiunile cu concursuri, pentru a fi atractive ???? 10 driluri ale lui Vlad si ale lui, fara macar o intepatura, sau un sunet de avertizor, sigur plictisesc...poate trebuiau mai multe interviuri ale pescarilor mai titrati cu intrebari despre strategie despre tehnica de pescuit, despre perierea substratului sau gasirea pragurilor sia platourilor de hranire si nu in ultimul rand despre nada folosita si felul de nadire, cred ca asa si-ar fi dat seama si cei mai putin initiati de ce se prind atatia crapi la un concurs, unde presiunea pe peste este enorma...asta e parerea mea si a mai multora cu care am mai discutat...poate te mai gandesti, Florentine !!!!!!!! Fara resentimente, nu vreau decat un raspuns la obiect, fara ironii sau jigniri, sau mai bine, deloc.
e clar. si tu il urasti, cornele! :D
The One Team

Mugur Ioan

Mesaj de Mugur Ioan »

cornelserbu scrie:adevarul, nu-i chiar la mijloc, ci undeva mai departe putin de Florentin...oare el s-a gandit ca n-a prezentat ce trebuia la emisiunile cu concursuri, pentru a fi atractive ???? 10 driluri ale lui Vlad si ale lui, fara macar o intepatura, sau un sunet de avertizor, sigur plictisesc...poate trebuiau mai multe interviuri ale pescarilor mai titrati cu intrebari despre strategie despre tehnica de pescuit, despre perierea substratului sau gasirea pragurilor sia platourilor de hranire si nu in ultimul rand despre nada folosita si felul de nadire, cred ca asa si-ar fi dat seama si cei mai putin initiati de ce se prind atatia crapi la un concurs, unde presiunea pe peste este enorma...asta e parerea mea si a mai multora cu care am mai discutat...poate te mai gandesti, Florentine !!!!!!!! Fara resentimente, nu vreau decat un raspuns la obiect, fara ironii sau jigniri, sau mai bine, deloc.
Nea Cornele!!

Atat de multe informatii si sugestii, intr-un singur paragraf nu am mai citit de mult. Ar trebui sa primesti ceva bani. La jurnalisti totul se plateste, sau treci toate astea la binefaceri??? :lol:
"Cine face si desface, toata ziua are ce face."
Mugur

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Si Domnilor organizatori de concursuri, mai putine sectoare va rog. Ca nu au loc in emisiune toate premiile. La Festivalul de Boilies 07 de exemplu locurile 3 nu au mai avut loc... Ne intreaba nevastele si acum daca noi chiar am luat locul 3 sau ne-am scris singuri diplomele... :lol: :lol: Si poate nici n-am fost de fapt la concurs, oare nu am fost la munte? :lol: :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Adevarul ca din cauza banilor s-a cam dus dracu clasamentul la orice concurs .
Eu va spun ca sunt detinator absolut de locul 2 la concursurile de acasa , ma mai egaleaza lotul national pe la cele Mondiale! :lol: :lol: ( nu cred ca mai e vreunul ca mine cu atitea locuri 2 in concursurile din Romania :lol: :lol: ) .
Sigur ca personal ma pune pe ginduri chestia asta ( dar eu nu fac taraboi pentru premiu - fac pentru taxa de inscriere prohibitiva la anumite concursuri ) , dar lasind la o parte analiza asta pe care trebuie neaparat sa mi-o fac , va spun ca e frustrant la un moment dat ca pentru 3, 9 , 15 kg ( diferenta ) - sa te trezesti cu o diferenta de premiu de 400 % . Cind e pentru medalii si podium la un Mondial - m-as pupa si in popou sa pot sa iau macar argint . Acasa parca e cam greu sa ma indoi in halul asta ! :lol:

Va dau exemplu Boiliesmania 2007 - locul 2 pe sector A ( si locul 2 pe general pe balta cu peste 70 kg fata de oricine concurent , indiferent de sector ) iti aduce suma de fix 2000 lei ( adica taxa si ceva dipuri de la nada si am tras de peste 200 kg de crap de sub plaur - impreuna cu Cezar bineinteles ! ) iar locul 1 ( meritat - va salut Maty si Cristi si felicitari inca o data ! ) aduce la general suma de 10.000 lei . Parca nu e in regula ceva ! E de 5 ori mai mult !!

Poate si neimplicarea mea financiara fata de premiu si multumirea sufleteasca pe care o am vizavi de DIPLOME e motivul care ma face sa pierd locul 1 , atunci cind ies pe 2 . Dar daca ma distrez e Ok - da-i dracu de bani de premiu - bine ca am luat 100-200 kg de peste si nu am stat sa citesc in cort . Dar ca mine nu gindesc multi si inca e foame in acest sector de competitie .

Astept si parerea voastra ! Prea mari diferentele momentului intre locul 1 si locul 2 !!! UIte Darvariul de la anul ( locul 1 nu stiu cite mii de euro - locul 2 sponsori - adica carlige expirate , nada de cacat , ceva haine marimea L - cind toti suntem de XXl , plus ca sunt urite , solduri ce mai ! , samd )

Eu unul va spun ca daca stiu ca ma separa 100 kg de locul 1 - sa mor daca nu incep sa testez "rahaturi" izolate - poate il iau pe ala de 80 kg :lol: :lol: :lol: Noroc ca nu pescuiesc singur !

Eu inteleg ca ORICIND si ORIUNDE numai locul 1 conteaza , dar hai sa fim un pic practici si sa nu descurajam orice forma de competitie in acest fel .
Ultima oară modificat Mar Noi 20, 2007 20:23 de către EX-UL, modificat de 2 ori în total.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

PENTRU MINE NU EXISTA DECAT LOCUL 1[DESI NU L-AM CASTIGAT NICIODATA ] :lol: :lol:
LOCUL 2 NICI NU AR TREBUI SA SE PREMIEZE .
CEL CE SE CLASEAZA PE LOCUL 2 SE NUMESTE ''PRIMUL PIERZATOR '' :roll: :roll:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

No comment D-le Oana ! De fapt nici nu aveti de unde sa stiti ce inseamna sa pierzi la limita . In schimb sa castigi la tragerea la sorti stiu ca ati avut noroc prin Franta :lol: :lol: Poate de asta puneti norocul intrinsec deasupra profilului de concurs .
Daca tot trebuie sa dezvoltam aceasta idee , vreau sa va pun si eu citeva intrebari care pot lamurii cititorul mai bine ce inseamna sa premiezi primul loc ( pentru ca acele cupe de aur eu le consider trofee ! ) si ce inseamna sa joci ruleta ruseasca cu banii tai ( deloc putini - fie vorba intre noi ! )

1. De cite ori s-a castigat balta la general , pe Darvari , cu sectoarele de la ferma in jos , spre soseaua nationala ?
2. De cite ori s-a castigat balta , sau sectoare din balta - in locurile de sub sat , gunoi , golf sau ( toamna ) spre stadion , la apa de 6-8 metri ? Este ca mai mereu ?
3. De cite ori s-a castigat balta pe sectoarele din Y spre Fundulea ???
4. Cum explicati reusitele unor pescari ca Adriano Musaro ( in Y ) cu 2 pesti in 5 zile cind anul anterior castigase concursul la general , sub sat , pe un loc cumsecade ? Nu l-a mai dus mintea ? Eu ma indoiesc - cred ca nu l-a mai ajutat balta !
5. Cum apreciati standul de la digul frint ( recent introdus si castigator de 2 competitii majore pina acum ) - indiferent de anotimp ? Credeti ca aduce prejudicii locului de la gunoi , plus celui introdus recent ( doar pentru arbitraj ) intre aceste 2 standuri ?

Nu vreau sa va supar , dar tinind cont de specificul baltii , eu apreciez ca Dvs ar trebuii sa fiti mult mai larg in a acorda distinctii mult mai multor echipe - dat fiind specificul baltii - unde locurile bune si excelente se dovedesc IMBATABILE ! Nu vreau sa va supar dar cred ca filozofia asta - ca daca am NOROC si cad pe ici si pe colo , pe locuri EXCELENTE - este o teorie multumitoare pentru marea masa a pescarilor .
Revin si va propun u tirg - plasati echipele lui Vladeanu& Mateianu sau a lui Gogu&Piticu la digul frint si lasatii sa nu pescuiasca 1 zi din cele 4 ! Va spun eu ca o sa castige concursul simbata seara , si daca pun lansetele pe mal .
Si noi ceilalti multi ce facem ?
Nu
Ultima oară modificat Mar Noi 20, 2007 17:47 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

sunt de acord cu cele scrise de val!
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

@Val Pangica jr
Daca-mi permiteti o gluma : nu v-ati gandit sa dati un anunt la rubrica Bazar ,de genul ...Vand,predau s-au schimb ,loc 2 in concurs ..... :D ,poate scapati de ghinion ! :wink:
Candva pe un alt forum ,mi-ati dat cateva sfaturi bune si pentru asta va apreciez ,indiferent de locul pe care-l ocupati intr-un concurs !(daca aprecierea unui novice face 2 bani,e alta problema)
Toate cele bune !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

@Val

Asta ti se intampla numai cand cazi pe locuri ''FAIMOASE '[gunoi ,avicola ]'si pierzi la un peste sau doi .De ce nu ti se intampla si cand cazi pe locuri proaste . :?: :idea: :lol: :roll:
Cred ca i-ti trebuie mai multa ambitie cand cazi pe locuri de ''AUR ''

Ps Nu este cazul meu deoarece niciodata nu am avut sansa de a concura pe un loc ''FAIMOS '',ele fiind rezervate din start de ''TRAGATORII DE ELITA ''.......................... :( :(
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

gor965 scrie:@Val Pangica jr
Daca-mi permiteti o gluma : nu v-ati gandit sa dati un anunt la rubrica Bazar ,de genul ...Vand,predau s-au schimb ,loc 2 in concurs ..... :D ,poate scapati de ghinion ! :wink:
Candva pe un alt forum ,mi-ati dat cateva sfaturi bune si pentru asta va apreciez ,indiferent de locul pe care-l ocupati intr-un concurs !(daca aprecierea unui novice face 2 bani,e alta problema)
Toate cele bune !
Draga prietene , daca imi permiti , nu m-am gandit sa imi vand locurile 2 - pentru ca sunt multe si neinteresante pentru altii , dar nici nu pot sa tac atunci cind apar astfel de filozofii despre locul 1 ( suntem un soi de Highlander ) , pe care culmea eu l-am gustat de mai multe ori decit cei care fac astfel de afirmatii ( uneori chiar in defavoarea dinsului ! :lol: ) .
Pentru mine aceste locuri 2 sunt nepretuite si te rog sa ma crezi ca de abia astept sa imi creasca copii sa le pot spune , in fata semineului , uite tata astea cu locul 2 sunt munca mea de o viata si cind plecam de acasa aici ma duceam !
Ca mine gindesc multi dar nu scriu ( poate nici nu stiu balta sau istoria concursurilor ) - si uite asa imi mai fac de lucru cu Nea Victor si iarna asta ! :lol: :lol:

Editez mesajul pentru ca vad ca D-l Oana a mai scris ceva intre timp :

- ai dreptate nea Victore !
Hai sa-ti spun ce nu ti-am spus pina acum ( nu ma interesa la acel moment , stiam dar era parsiv sa creez discordie , de ce am luat locul 2 la acel concurs - dar poate pe altcineva din cei care citesc ii intereseaza ! la acest mod de a pune problema , ca numai locul 1 conteaza !! )
Cind am fost la Gunoi , te-ai preocupat personal sa dai 20 kg de boilies la aia din dreapta mea ( Mircea - bucatarul lui Tibanu ) , nada pe care tot eu din parteneriat pescaresc i-am invatat cum sa o dea cu cobra . Nu stiau saracii ce au de facut cu "bilele alea" si aveau misiune de la matale si de la Tibanu , sa o dea pe toata in apa - in acele ultime ore . In acest fel poate ma mai taiau pe mine , care culmea prindeam, din stinga si nu ma interesa prea mult ce fac ei in dreapta . La final am pierdut locul 1 , la 9 kg de Podaru si Chifa , persoane care Dvs va sunt indiferente ! Dar un peste - e diferenta ! Fair play la maxim ! va spun sincer si acum nu de aia am pierdut si felicit inca o data pe Marcel si Podaru - dar gestul ramine .
Nici nu am avut cum sa nu ii cred pe saracii parteneri din dreapta - ei nici nu vazusera boilies pina atunci si nu stiau cum se arunca in apa ! :lol: :lol:
Pina la sfarsitul concursului au prins 2 crapi de vreo 2 kg bucata si aia la soia incoltita ! Aveau un sac in apa numai de soia , pusa la incoltit ! Boiliesul era ceva strain pentru ei timp de 3 zile si in a 4-a zii dupa vizita matale si a lui Tibanu s-au trezit cu 20 kg de boilies in stand . Saracii mi-au spus scenariul ca i-am mai ajutat si eu pe aici pe colo sa prinda si ei macar 2-3 pesti . :lol: :lol:
Plus gestul cu pindarul pus peste noapte in curtea oamenilor din sat sa vada daca pescuieste la noi in stand runnerul . Uite ca nu a pescuit chiar daca imi cadeau ochii in gura de somn dupa 3 nopti de veghe . :lol:
Ultima oară modificat Mar Noi 20, 2007 18:17 de către EX-UL, modificat de 4 ori în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”