gor965 scrie:@Val Pangica jr
Daca-mi permiteti o gluma : nu v-ati gandit sa dati un anunt la rubrica Bazar ,de genul ...Vand,predau s-au schimb ,loc 2 in concurs .....

,poate scapati de ghinion !
Candva pe un alt forum ,mi-ati dat cateva sfaturi bune si pentru asta va apreciez ,indiferent de locul pe care-l ocupati intr-un concurs !(daca aprecierea unui novice face 2 bani,e alta problema)
Toate cele bune !
Draga prietene , daca imi permiti , nu m-am gandit sa imi vand locurile 2 - pentru ca sunt multe si neinteresante pentru altii , dar nici nu pot sa tac atunci cind apar astfel de filozofii despre locul 1 ( suntem un soi de Highlander ) , pe care culmea eu l-am gustat de mai multe ori decit cei care fac astfel de afirmatii ( uneori chiar in defavoarea dinsului !

) .
Pentru mine aceste locuri 2 sunt nepretuite si te rog sa ma crezi ca de abia astept sa imi creasca copii sa le pot spune , in fata semineului , uite tata astea cu locul 2 sunt munca mea de o viata si cind plecam de acasa aici ma duceam !
Ca mine gindesc multi dar nu scriu ( poate nici nu stiu balta sau istoria concursurilor ) - si uite asa imi mai fac de lucru cu Nea Victor si iarna asta !
Editez mesajul pentru ca vad ca D-l Oana a mai scris ceva intre timp :
- ai dreptate nea Victore !
Hai sa-ti spun ce nu ti-am spus pina acum ( nu ma interesa la acel moment , stiam dar era parsiv sa creez discordie , de ce am luat locul 2 la acel concurs - dar poate pe altcineva din cei care citesc ii intereseaza ! la acest mod de a pune problema , ca numai locul 1 conteaza !! )
Cind am fost la Gunoi , te-ai preocupat personal sa dai 20 kg de boilies la aia din dreapta mea ( Mircea - bucatarul lui Tibanu ) , nada pe care tot eu din parteneriat pescaresc i-am invatat cum sa o dea cu cobra . Nu stiau saracii ce au de facut cu "bilele alea" si aveau misiune de la matale si de la Tibanu , sa o dea pe toata in apa - in acele ultime ore . In acest fel poate ma mai taiau pe mine , care culmea prindeam, din stinga si nu ma interesa prea mult ce fac ei in dreapta . La final am pierdut locul 1 , la 9 kg de Podaru si Chifa , persoane care Dvs va sunt indiferente ! Dar un peste - e diferenta ! Fair play la maxim ! va spun sincer si acum nu de aia am pierdut si felicit inca o data pe Marcel si Podaru - dar gestul ramine .
Nici nu am avut cum sa nu ii cred pe saracii parteneri din dreapta - ei nici nu vazusera boilies pina atunci si nu stiau cum se arunca in apa !

Pina la sfarsitul concursului au prins 2 crapi de vreo 2 kg bucata si aia la soia incoltita ! Aveau un sac in apa numai de soia , pusa la incoltit ! Boiliesul era ceva strain pentru ei timp de 3 zile si in a 4-a zii dupa vizita matale si a lui Tibanu s-au trezit cu 20 kg de boilies in stand . Saracii mi-au spus scenariul ca i-am mai ajutat si eu pe aici pe colo sa prinda si ei macar 2-3 pesti .
Plus gestul cu pindarul pus peste noapte in curtea oamenilor din sat sa vada daca pescuieste la noi in stand runnerul . Uite ca nu a pescuit chiar daca imi cadeau ochii in gura de somn dupa 3 nopti de veghe .