Esti rau de tot. Faci acuzatii scotand din context diverse lucruri. Acel concurs (festivalul de boilies), inceput in emisiunea din 20.10, s-a intins pe durata a 3 emisiuni. In cea din 27.10 gasesti exact ce mi-ai reprosat ca nu am dat. Chiar pe Vladut l-am rugat sa-l ia pe Luci (operatorul meu) si sa ia interviuri pe la standuri. Gogu, Rosioru, Val si Cezar au fost filmati dar nu aveau chef de vorbe iar pe restul, poate ca nu-i consideri chiar asa de competenti si titrati. Apropo, esti si tu si Zvonko printre ei. As fi dat mai mult de la standul vostru dar erati prea preocupati sa faceti misto de nea Tica si a trebuit sa tai.nE clar ca ma urasti, ca nu mi-ai dat nici acum whisky-ul promis ultima data cand ti-ai umflat tastatura la mine. E adevarat ca si eu ti-am promis ca nu filmez la concursul vostru si nu m-am tinut de cuvant.
@vali vesa
Imi pare rau, sti ca de obicei nu sar podiumul dar de data asta, pe langa faptul ca au fost multe premii si am dat numai locurile premiate, mai era chiar in primul rand un pescar, care tinea in brate un purcelus