Calendar competitional 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

OK - d-le Oana - nu mai continui discutia ca e in afara contextului . Cine a avut de citit - a citit ! Imi cer scuze daca v-am inoportunat, dar sa stiti ca cele ce am postat sunt scrise din suflet , nu din "povesti" . Nu stiu cum veti explica fair - playul Dvs si calitatea sponsorilor in acel episod de acum 1 an de zile ?! In rest merge - lumea inghite orice !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

oanavictor scrie:@Val
Cred ca i-ti trebuie mai multa ambitie cand cazi pe locuri de ''AUR ''
Eu am avut puterea si am recunoscut chestia asta si inca ma gindesc unde sunt problemele - probabil lipsa de motivatie vizavi de bani ?! Sau mai sigur , respectind adevarul , plusul de valoare al celorlalte echipe care m-au invins mereu atunci cind am luat locul 2 . Nu e o rusine sa recunosti chestia asta . Valoarea e data din mai multe componente - constanta , putere de munca , experienta si de cele mai multe ori m-au invins pescari ca Nitu , Maty , Vladeanu , Piticu , Maier , etc . Asa ca inca ma simt bine :lol: :lol: De ce ? Toti pescarii astia imi sunt prieteni si ne respectam reciproc . Pentru mine a meritat efortul !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

oanavictor scrie: Pps CE FACEAI CU 10 FELURI DE BILE IN STAND'' PUDRATE CU FEL DE FEL '' :idea: :idea: :lol: :lol:
Va referiti cumva la celebrele "Rafaello" ? :lol: :lol: Nu imi apartin si nu am dat niciodata cu 10 feluri de bile !
Nu ma atacati fara motiv ( la nada ) pentru ca afirmati singur in chestionarul pe care mi l-am permis sa vi-l trimit , ca la punctul 1 - nu s-a castigat niciodata , la punctul 2 - mai mereu !
Pai nu e loterie , pe aproape 5000 lei inscrierea ?
Vreti sa va spun ca am vrut sa renunt asta primavara ( eram la iesire din Bucuresti ) cind mi-a zis Cezar pe ce loc celebru :lol: am cazut . Din respect vizavi de Dvs si mai ales fata de colegii de pescuit am ajuns sa stau atitea zile . Plecam dupa 2 zile , daca era dupa mine , dar dezechilibram sectorul si ii defavorizam pe Coco & Pork ( care imi sunt prieteni buni ) . A fost bine ca impreuna cu Cezar am hotarit sa raminem :wink:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Salut Val ! :D
As interveni si eu in discutie, da mi-e...... :oops: sa-i zicem "lene".
Tie nu ? :D :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

oanavictor scrie:PENTRU MINE NU EXISTA DECAT LOCUL 1[DESI NU L-AM CASTIGAT NICIODATA ] :lol: :lol:
LOCUL 2 NICI NU AR TREBUI SA SE PREMIEZE .
CEL CE SE CLASEAZA PE LOCUL 2 SE NUMESTE ''PRIMUL PIERZATOR '' :roll: :roll:
Nu asta era subiectul topicului, dar daca tot s-a divagat, asa, ca divertisment (NO OFFENCE, BUT...), spuneti-mi si mie va rog cum poate concura pentru LOCUL I echipa de pe B13 cu echipele de pe B4,5,6,7?
Sa vina la concurs doar ca "PRIMUL PIERZATOR" (adica "cotizant")?

Mie cel putin nu mi se pare corect.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="Vali Vesa"]

La fel ca cel care cade la Tancabesti LA PARCARE ,LA CORCODUS ,AVICOLA 5 ,LA DINAMO ..............ETC

Eu nu am spus nimic de AVICOLA 2,3 SI 4 .

Eu am spus PARCARE ,AVICOLA 5,DINAMO ,CORCODUS .............. :!: :!:
Ultima oară modificat Mar Noi 20, 2007 21:56 de către oanavictor, modificat 1 dată în total.
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Aveti dreptate. Anul asta in sectorul D a fost bagat si avicola 3, considerat pierzator. GRESIT, are poate acelasi potential ca avicola 2 sau 4. Dar in nici un caz nu e de sectorul cel mai prost.
Dar comparatia Dvs. e putin deplasata. B13 nu poate castiga niciodata nici locul 3 pe sector, pe cand de pe dinamo sau salcie sau stanga/dreapta salcie (avand aceleasi conditii in fata, adica mai nimic :) ) se poate.
Parerea mea,
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Florentin

nu fac acuzatii nefondate...gandestete bine si ai sa vezi ca am dreptate...de ce trebuia Vladut sa ia interviuri ? poate asta-i si motivul pentru care nu s-au prea dat raspunsuri...tu esti omul de media, tu sti ce sa-ntrebi, tu sti sa faci emisiunea mai vioaie prin niste intrbari poate chiar suparatoare, dar puse de omul de televiziune, atunci sigur vor avea si raspuns si seriozitate si ...priza la public. In sfarsit, nu trebuie sa te-nvat eu pe tine, fiindca sti sa faci meseria asta mai bine decat oricare dintre noi, dar cand participi la concurs, mai lasa si partenerul sa pescuiasca singur si ocupate mai mult de emisiune.
nu ma eschivez de la "tarie"...sti bine ca esti oricand binevenit la club si ca n-am sa te las sa bei singur. :lol:

@ Vali Vesa

cotizanti vor fi mereu, fiindca locurile de pescuit sunt asa de diferite, dar, eu zic ca ar cam conta si suma cu care cotizam...daca-i exorbitanta, mai bine nu mai cotizam, insa organizatorii da concursuri cu cotizatie mare, se bazeaza in principal pe microbul cu care suntem infestati si profita cat pot de pe urma acestui fapt.
Ultima oară modificat Mar Noi 20, 2007 21:48 de către cornelserbu, modificat de 2 ori în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="Val Pangica jr"]
Pai nu e loterie , pe aproape 5000 lei inscrierea ?
Vreti sa va spun ca am vrut sa renunt asta primavara ( eram la iesire din Bucuresti ) cind mi-a zis Cezar pe ce loc celebru :lol: am cazut .

@Val

80 la suta din sansele la un concurs de pescuit este LOCUL ,restul e
CAN-CAN :lol: :lol:
Dar am o propunere si anume ca acei pescari care au tras un loc prost sa poata sa mai traga de cate ori vor pana cad pe locul pe care l-au dorit ,si daca nici atunci nu trag locul sa poata sa ocupe locul dorit chiar daca a fost tras inainte de altcineva, gonindu-l pe acesta acasa :lol: :lol: :idea: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

uite de aia mi se par cele mai echitabile concursurile cu loturi de cate trei ehipe...acolo iese in evidenta "CAN-CAN-ul", care, as zice ca-i mai mare decat 20%
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”