Calendar competitional 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

@Vali Vesa

AVICOLA 5 ,PARCARE ,CORCODUS :!: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

oanavictor scrie:@Vali Vesa

AVICOLA 5 ,PARCARE ,CORCODUS :!: :!:
sector D
dr. scald.
parcare
stg. scald.
dr. corcodus
avicola 3
stg. salcie
ponton vernescu sau pompe la alegere

Dupa parerea mea, un sector foarte bine echilibrat, mai putin avicola 3 (care a si castigat). Nu stiu de ce spunea Vladut ca locul asta e pierzator, i-am spus si inainte de concurs ca nu are dreptate. In rest, orice loc putea sa castige, depindea numai de echipa.

Ce vreau sa remarc este egalitatea cat de cat a locurilor. Pe cand (sa revenim) B13 este total afara din carti in sectorul respectiv. Cred eu ca o asezare pe valori (cu toate ca e FOARTE GREU, MULT MAI GREU DECAT LA TANCABESTI) ar fi mai potrivita.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@vali vesa

Avicola 3 a fost introdusa in sectorul D la insistentele lui Vlad Parfene, pe motiv ca acolo domnii Oana , Musaro si..... au iesit printre ultimii ! :roll:
Si eu sunt de vina, ptr ca am acceptat , cu toate ca multi alti pescari mi-au spus ca de vina nu ar fi locul....... :D :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

oanavictor scrie: Dar am o propunere si anume ca acei pescari care au tras un loc prost sa poata sa mai traga de cate ori vor pana cad pe locul pe care l-au dorit ,si daca nici atunci nu trag locul sa poata sa ocupe locul dorit chiar daca a fost tras inainte de altcineva, gonindu-l pe acesta casa :lol: :lol: :idea: :idea:
Aici mi-ai placut ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

cornelserbu scrie:uite de aia mi se par cele mai echitabile concursurile cu loturi de cate trei ehipe...acolo iese in evidenta "CAN-CAN-ul", care, as zice ca-i mai mare decat 20%
daca nea tica te-a'nvatat ce sa spui ... io cred ca mare dreptate a avut :D

daca nu, te-as intreba, vizichii bei numai cu florentin :D :D
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

daca la pescuitul asta conteaza asa de mult locul (80%) de ce nu faceti concursurile ca la stationar de cateva ore si gata... cine prinde ...bine cine nu...La revedere.
IN atatea zile de concurs cred ca intervine factorul uman in proportie de cel putin 50 %.
Cate concursuri nu s-au pierdut de pe locuri celebre...uite noi am picat la Rapa si n-am facut mare lucru...nu ca am fi noi valori dar...trebuia sa facem mai bine, de acolo.
ne-am dat pe noi exemplu ca sa nu supar pe nimeni...
asa ca eu cred ca procentele de diferentiere intr-un concurs sint cam asa 20 % locul, 20 % nada, 10% conjunctura ( cu cine pici pe sector, pe cine ai linga tine, ce pescari sint pe locurile bune, etc) si 50 % pescarii (echipa).
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

@Gabi

Pe un loc foarte bun poti castiga concursuri chiar daca dai cu ready-made de la TOP-SECRET SI NU AI NICI UN PIC DE TALENT SAU EXPERIENTA :?:
Nu vreau sa dau nume de castigatori care au ajuns din prima la ''BORCANUL CU MIERE ''dar i-i stie toata lumea . :!:
Vorba lui Val PANGICA ''PUNE-L PE VLADEANU SAU GOGU LA PODU'FRANT LA UN CONCURS DE4 ZILE SI EI I-L CASTIGA DUPA 3 ZILE''
DAR SI DACA-I PUI PE ''B 13''PLEACA DUPA 2 ZILE PENTRU CA NU ARE CE SA SCOATA DIN EL :idea: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Care dracu e B13 asta ? Vorbiti de Hobaia ? Sa il stiu si eu ca sigur imi cade la anul :lol:
Pare un soi de zona interzisa ! La fel ca Area 52 :lol: :lol: :lol:

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ oanavictor

Cateodata se mai intampla si asa nea Victore dar nu este o certitudine.
E adevarat ca exista pe fiecare balta cateva locuri dezastruoase de la care chiar nu poti scoate nimic... numa ca si pe aceste locuri unii prind un peste sau nici unul, iar altii prind 100 kg, chiar daca nu castiga concursul sau sectorul. aici cum mai e?
referitor la boilies...raman la parerea mea . au fost foarte putine cazuri cind pescuind cu ready-made-uri, cineva a castigat concursul. Pot fi, probabil, ceva exemple( pe care sincer nu le cunosc), dar cred ca extrem de putine.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

gogu cu leo la primele calificari de la hobaia
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”