CAMPIONAT NATIONAL 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: CAMPIONAT NATIONAL 2010

Mesaj de Victoras Petcu »

Nu va mai certati!!!! Tot nu se schimba nimic!Stiti cu totii ca in Romania primeaza:Coruptia,relatiile de cumetrie si prietenie(de aici rezulta "bisericutele") si s.a.m.d!!!! Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si poate la anul o sa fie bine :wink:
Victoras Petcu

cata bh

Mesaj de cata bh »

Florentin Iuga scrie:Vladut, cand voi pune pe net filmarea sedintei, probabil maine, veti vedea cu totii cine a manipulat. Din nou.
Acum nu ne-a ramas dacat sa-i dovedim pe balta, daca membrii clubului vor ajunge la concluzia ca mai merita sa participam la genul acesta de aranjamente de culise.
Din nou mi-a fost rusine pentru comportamentul tipic de Dambovita, pentru modul cum a fost jupuit Bogdan Caba (Bungesti) de 2000 de euro,, spunandu-i-se in fata ca a fost taxa de smecherie, de combinatie, in conditiile in care omul fusese lasat sa creada ca toti vor da aceasta taxa, ca o conditie a inscrierii baltii in CN si in conditiile in care nu se gaseau balti care sa gazduiasca primele etape. Deci noi aveam nevoie de el, nu el de noi.
Nu mai intreb cum a fost ales Latesul in locul MV2. Am inteles ca jocurile s-au facut din timp, la ruleta franceza.
Din nou s-a vazut ambitia aroganta a unora care nu au nici cea mai mica grija de pescarii pe care chipurile ii reprezinta.
Sunt curios daca membrii Imperial Carp de la Oradea sunt multumiti de modul cum i-a reprezentat AV. Chiar astepta parerea lor dupa ce vor vedea desfasurarea sedintei.
Rog cluburile care doresc sa participe la CN 2010 sa-si afirme acordul sau dezacordul asupra baltilor propuse.
Carp Zone nu agreeaza Darvari (daca se gaseste o alta balta corespunzatoare nr. de participanti) si Lates.
@florentin

Astept sa vad ce s-a intamplat la aceasta sedinta NECENZURAT si apoi ne vom pronunta .
Catalin Prichici
''Absolut knowledge shut the door on progressive day-to-day learning'' Simon Horton

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

petcuvicto scrie:Nu va mai certati!!!! Tot nu se schimba nimic!Stiti cu totii ca in Romania primeaza:Coruptia,relatiile de cumetrie si prietenie(de aici rezulta "bisericutele") si s.a.m.d!!!! Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si poate la anul o sa fie bine :wink:
P.S. Uraaaaaaaaaaaaaaa,uraaaaaaaaaaaaaa, traiasca P.C.R. (ma refer la Pescarii de Crap din Romania :wink: )
Victoras Petcu

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

petcuvicto scrie:Nu va mai certati!!!! Tot nu se schimba nimic!Stiti cu totii ca in Romania primeaza:Coruptia,relatiile de cumetrie si prietenie(de aici rezulta "bisericutele") si s.a.m.d!!!! Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si poate la anul o sa fie bine :wink:
domnule petcu,
intr-adevar, aveti dreptate. in Romania primeaza aceste lucruri, inclusiv nepotismele. din acest motiv, cred, erati suparat ca nepotul d-voastra nu a ocupat un loc fruntas la cupa copiilor (2008) si mi-ati spus ca anul viitor il veti pune pe gheran mircea sa stea langa nepot, pentru ca acesta sa castige. iata cum copiii din tara noastra sunt educati de mici in spiritul fair-play-ului si al intrecerii sportive drepte. :D
The One Team

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

andrei vladeanu scrie:vreau sa lamuresc niste aspecte foarte importante.

in urma anuntului public s-au prezentat la sedinta 7 (sapte) cluburi si asociatii care si-au prezentat lacurile si disponibilitatea de a suporta toate cheltuielile mansei, inclusiv arbitrajul.

CS Natural Carp - Bunget lacul 2
CS Carping - Tancabesti lacul de la sosea
CS Senior - Floreasca
CS Planet Carp - Lates
CS Carp Zone - Moara Vlasiei 2
CS Green Lake - Chiroiu 4
CS Senzor - Doripesco

singurul lac din lista de mai sus care poate gazdui 10 echipe este Bunget (80 ha). S-a hotarat unanim sa existe un sistem eliminatoriu, iar in fiecare mansa una sau mai multe echipe sa paraseasca competitia. A devenit imperios necesara introducerea inca a unui lac mare. asa a aparut darvariul.
Vladut mateianu, presedinte senior, putea sa aplice la turneu cu hobaia - de exemplu - si nu cu lacul floreasca de 35 de hectare, lac mic.

personal, cand am vazut 8 lacuri propuse (ma asteptam la mai putine) am sugerat raspicat 8 (opt) manse! pentru a nu fi nimeni nedreptatit. era clar ca acesti oameni faceau eforturi mari sa faca mansa de CN. nu s-a aprobat.
ulterior victor oana a spus ca green lake poate sa cada, iar george alexandru a aprobat. s-a facut apoi precizarea ca victor petcu conditioneaza introducerea lacului mv2 de ultima pozitie in turneu. ruxandra de la doripescu (propunere club sportiv SENZOR), de asemenea. dorea finala, la fel ca in 2008. ce solutie putea fi aleasa in acel moment?

oricum cele 3 balti chiroiu,mv si doripesco indiferent de conditionare erau balti de finala datorita numarului mic de loturi care incap respectand standardele impuse.

noi ne/am gandit sa oferim si sa propunem chiroiu4 in eventualitatea in care sistemul de calificari va avea nevoie de o pista mai speciala de 3-4 loturi cu o densitate medie de peste,o balta care raspunde bine si la bile si la porumb si nu in ultimul rand o pista foarte echilibrata

ps.eu mi/am facut datoria prezentand si oferind balta,restul nu tine de mine.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Dan Mitranescu scrie: ...sistemul de punctare propus si felul in care a fost votat ...
Si totusi, care este sistemul de punctaj, ca nu-l vad nicaieri.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Sistemul celui de-al patrulea sector.
EX.Inainte de inceperea unei mansei esti in clasamentul general pe locul 4.

Obtii pe sectoare locurile 1, 3 si 7.
Totalizezi 4+1+3+7 = 15 puncte
In functie de acest numar de puncte te clasezi in noul clasament general, samd pana la finala de 3.
Cel mai slab intra cu 3 puncte dar daca obtine 1,1,1 totalizeaza 6 puncte si-l poate invinge pe cel care a fost primul clasat inainte de mansa finala. :wink:
The second best is the first loser!

ValiRom

Mesaj de ValiRom »

Salut,

Am si eu o intrebare : Daca nu fac parte dintr-un club, nu pot sa particip ?

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

ValiRom scrie:Salut,

Am si eu o intrebare : Daca nu fac parte dintr-un club, nu pot sa particip ?
Loturile formate din 8+1 se inscriu in numele unui club.
Un club are dreptul sa inscrie un singur lot.
The second best is the first loser!

gigi nita

Mesaj de gigi nita »

Cate cluburi de crap sunt in momentul de fata?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”