Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
@florentinFlorentin Iuga scrie:Vladut, cand voi pune pe net filmarea sedintei, probabil maine, veti vedea cu totii cine a manipulat. Din nou.
Acum nu ne-a ramas dacat sa-i dovedim pe balta, daca membrii clubului vor ajunge la concluzia ca mai merita sa participam la genul acesta de aranjamente de culise.
Din nou mi-a fost rusine pentru comportamentul tipic de Dambovita, pentru modul cum a fost jupuit Bogdan Caba (Bungesti) de 2000 de euro,, spunandu-i-se in fata ca a fost taxa de smecherie, de combinatie, in conditiile in care omul fusese lasat sa creada ca toti vor da aceasta taxa, ca o conditie a inscrierii baltii in CN si in conditiile in care nu se gaseau balti care sa gazduiasca primele etape. Deci noi aveam nevoie de el, nu el de noi.
Nu mai intreb cum a fost ales Latesul in locul MV2. Am inteles ca jocurile s-au facut din timp, la ruleta franceza.
Din nou s-a vazut ambitia aroganta a unora care nu au nici cea mai mica grija de pescarii pe care chipurile ii reprezinta.
Sunt curios daca membrii Imperial Carp de la Oradea sunt multumiti de modul cum i-a reprezentat AV. Chiar astepta parerea lor dupa ce vor vedea desfasurarea sedintei.
Rog cluburile care doresc sa participe la CN 2010 sa-si afirme acordul sau dezacordul asupra baltilor propuse.
Carp Zone nu agreeaza Darvari (daca se gaseste o alta balta corespunzatoare nr. de participanti) si Lates.
P.S. Uraaaaaaaaaaaaaaa,uraaaaaaaaaaaaaa, traiasca P.C.R. (ma refer la Pescarii de Crap din Romaniapetcuvicto scrie:Nu va mai certati!!!! Tot nu se schimba nimic!Stiti cu totii ca in Romania primeaza:Coruptia,relatiile de cumetrie si prietenie(de aici rezulta "bisericutele") si s.a.m.d!!!! Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si poate la anul o sa fie bine![]()
domnule petcu,petcuvicto scrie:Nu va mai certati!!!! Tot nu se schimba nimic!Stiti cu totii ca in Romania primeaza:Coruptia,relatiile de cumetrie si prietenie(de aici rezulta "bisericutele") si s.a.m.d!!!! Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si poate la anul o sa fie bine![]()
andrei vladeanu scrie:vreau sa lamuresc niste aspecte foarte importante.
in urma anuntului public s-au prezentat la sedinta 7 (sapte) cluburi si asociatii care si-au prezentat lacurile si disponibilitatea de a suporta toate cheltuielile mansei, inclusiv arbitrajul.
CS Natural Carp - Bunget lacul 2
CS Carping - Tancabesti lacul de la sosea
CS Senior - Floreasca
CS Planet Carp - Lates
CS Carp Zone - Moara Vlasiei 2
CS Green Lake - Chiroiu 4
CS Senzor - Doripesco
singurul lac din lista de mai sus care poate gazdui 10 echipe este Bunget (80 ha). S-a hotarat unanim sa existe un sistem eliminatoriu, iar in fiecare mansa una sau mai multe echipe sa paraseasca competitia. A devenit imperios necesara introducerea inca a unui lac mare. asa a aparut darvariul.
Vladut mateianu, presedinte senior, putea sa aplice la turneu cu hobaia - de exemplu - si nu cu lacul floreasca de 35 de hectare, lac mic.
personal, cand am vazut 8 lacuri propuse (ma asteptam la mai putine) am sugerat raspicat 8 (opt) manse! pentru a nu fi nimeni nedreptatit. era clar ca acesti oameni faceau eforturi mari sa faca mansa de CN. nu s-a aprobat.
ulterior victor oana a spus ca green lake poate sa cada, iar george alexandru a aprobat. s-a facut apoi precizarea ca victor petcu conditioneaza introducerea lacului mv2 de ultima pozitie in turneu. ruxandra de la doripescu (propunere club sportiv SENZOR), de asemenea. dorea finala, la fel ca in 2008. ce solutie putea fi aleasa in acel moment?
Si totusi, care este sistemul de punctaj, ca nu-l vad nicaieri.Dan Mitranescu scrie: ...sistemul de punctare propus si felul in care a fost votat ...
Loturile formate din 8+1 se inscriu in numele unui club.ValiRom scrie:Salut,
Am si eu o intrebare : Daca nu fac parte dintr-un club, nu pot sa particip ?