Ideea principala era ca majoritatea a votat fara sa cunoasca in amanunt sistemul propus ... ca primarii !cornelserbu scrie:@ dan mitranescu
sistemul de punctare este verificat in competitie si da sanse tuturor sa mearga mai departe, iar in finala sa castige...bine-nteles ca sanse mai mari are cel cu rezultate mai bune in mansaele anterioare, dar si cel calificat ultimul are sanse matematice chiar sa castige...daca tu gasesti unul mai bun, dar tot atat de simplu fara complicatii cu indici si constante care dau punctaje cu 4 zecimale s.a.m.d, atunci esti un matematician desavarsit![]()
pana atunci, incearca sa-l intelegi pe asta si vei avea o revelatie...chiar nu-ti va parea rau ca l-ai votat fara sa-l pritocesti bine

Din partea mea nu am sa accept niciodata un sistem de punctare in care exista varianta ca eu sa bat o echipa in 4 manse si aceasta daca ma bata decat intr-una (atentie !!! la diferenta de un punct) sa se claseze mai bine la final ... Este un exemplu simplu ,alea cu "virgula" nu se vad atat de usor ...