CAMPIONAT NATIONAL 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: CAMPIONAT NATIONAL 2010

Mesaj de Dan Mitranescu »

cornelserbu scrie:@ dan mitranescu

sistemul de punctare este verificat in competitie si da sanse tuturor sa mearga mai departe, iar in finala sa castige...bine-nteles ca sanse mai mari are cel cu rezultate mai bune in mansaele anterioare, dar si cel calificat ultimul are sanse matematice chiar sa castige...daca tu gasesti unul mai bun, dar tot atat de simplu fara complicatii cu indici si constante care dau punctaje cu 4 zecimale s.a.m.d, atunci esti un matematician desavarsit :D

pana atunci, incearca sa-l intelegi pe asta si vei avea o revelatie...chiar nu-ti va parea rau ca l-ai votat fara sa-l pritocesti bine :D
Ideea principala era ca majoritatea a votat fara sa cunoasca in amanunt sistemul propus ... ca primarii ! :D

Din partea mea nu am sa accept niciodata un sistem de punctare in care exista varianta ca eu sa bat o echipa in 4 manse si aceasta daca ma bata decat intr-una (atentie !!! la diferenta de un punct) sa se claseze mai bine la final ... Este un exemplu simplu ,alea cu "virgula" nu se vad atat de usor ... :D

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

vreau sa lamuresc niste aspecte foarte importante.

in urma anuntului public s-au prezentat la sedinta 7 (sapte) cluburi si asociatii care si-au prezentat lacurile si disponibilitatea de a suporta toate cheltuielile mansei, inclusiv arbitrajul.

CS Natural Carp - Bunget lacul 2
CS Carping - Tancabesti lacul de la sosea
CS Senior - Floreasca
CS Planet Carp - Lates
CS Carp Zone - Moara Vlasiei 2
CS Green Lake - Chiroiu 4
CS Senzor - Doripesco

singurul lac din lista de mai sus care poate gazdui 10 echipe este Bunget (80 ha). S-a hotarat unanim sa existe un sistem eliminatoriu, iar in fiecare mansa una sau mai multe echipe sa paraseasca competitia. A devenit imperios necesara introducerea inca a unui lac mare. asa a aparut darvariul.
Vladut mateianu, presedinte senior, putea sa aplice la turneu cu hobaia - de exemplu - si nu cu lacul floreasca de 35 de hectare, lac mic.

personal, cand am vazut 8 lacuri propuse (ma asteptam la mai putine) am sugerat raspicat 8 (opt) manse! pentru a nu fi nimeni nedreptatit. era clar ca acesti oameni faceau eforturi mari sa faca mansa de CN. nu s-a aprobat.
ulterior victor oana a spus ca green lake poate sa cada, iar george alexandru a aprobat. s-a facut apoi precizarea ca victor petcu conditioneaza introducerea lacului mv2 de ultima pozitie in turneu. ruxandra de la doripescu (propunere club sportiv SENZOR), de asemenea. dorea finala, la fel ca in 2008. ce solutie putea fi aleasa in acel moment?
The One Team

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Era obligatorie decizia finala in acel moment? Nici anul acesta nu s-au ales de prima data toate baltile.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Dan Mitranescu scrie:
Din partea mea nu am sa accept niciodata un sistem de punctare in care exista varianta ca eu sa bat o echipa in 4 manse si aceasta daca ma bata decat intr-una (atentie !!! la diferenta de un punct) sa se claseze mai bine la final ... Este un exemplu simplu ,alea cu "virgula" nu se vad atat de usor ... :D
la fel ca la sedinta, in discursul lui mitranescu totul graviteaza in jurul cuvantului EU. egoism cras, deseori in mare razboi cu bunul simt. eu bat, eu prind, eu fac.

pescuitul la crap are o mare problema daca EL nu introduce tenul, EL nu baga MV2-ul, EL nu are vot. daca EL voteaza ca primarul, si - mai ales - daca EL nu intelege.
cand EL nu poate sa prinda suficient il ajuta lumea de pe balta.
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Evident ma bag in seama sa-mi creasca numarul de postari...fac valuri etc... Dar am o intrebare eu zic de bun simt....in afara de cei care au facut propunerea pentru Bungesti cine a vazut acel lac live? cine a pescuit acolo ..ma refer la cei ce au votat lacul. S-ar putea sa fie o alegere buna, dar pana una alta iar s-a ales pe genunchi. Daca venea un nene si zicea ca da 3000 mii de euro si punea la dispozitie Mostistea? ce se alegea? :oops:

Borcanul cu miere... :evil:
Milionar excentric

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Creste nr. de postari Andrei I. ! :D Devi din ce in ce mai cunoscut.... In curand o sa ai nevoie de bani de reclama, aici spatiul costa ! :wink:

Revenind, cred ca solutia cu 8 manse ar fi fost cea mai buna, nu ar mai fi existat atatea probleme. Repet, cine nu avea timp trebuia sa stea acasa ! Sportul inseamna sacrificii.

@florentin

In a doua parte a sedintei, atunci tu ce cautai de fata daca nu reprezentai pe nimeni ? Si de ce iti dadeai cu parerea daca aveai presedintele clubului de fata ? Apropo, presedinte nu era Dan Marinita ?

@victorash

Atunci, daca nu esti nici sponsor, mai subtire cu propunerile si cu sugestile...sau fale pe alte topicuri. :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

victorash

Mesaj de victorash »

auzi mai vladut, ca vad ca e greu de inteles...

tie ce-ti sugereaza faptul ca ofer spatiu de publicitate organizatorilor de etape?..nu cumva ca "sponsorizez" si eu acesta competitie?...din punctul meu de vedere am destule drepturi de a comenta ce vreau , daca nu iti convine ca comentez pe site-ul apcr/senzor sau saitul lu' vladut mateianu eu am sugerat sa facem un site separat, dar toata lumea a fost de acord cu site-ul apcr...vrand-nevrand trebuie atunci sa vorbesc aici nu pe alt site, iar tu trebuie sa fii de acord cu asta.
multumesc
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

victorash

Mesaj de victorash »

in alta ordine de idei poate vrei sa schimbi si tonul cu care mi te adresezi nu de alta da nu cred eu am fost vreodata mijic cu tine cu esti tu cu mine.
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

cum "sponsorizezi " ca anul asta ? apropo, ti-ai onorat obligatia ca sponsor la turneul info pescar, unde ai promis locul 1 un jeep ? daca nu taci din gura si nu mai promite ce iti trece prin cap doar ptr faptul de a fi bagat in seama si de ati promova laboratorul de nada ca apoi s-o vinzi oamenilor....

PS iar cand vorbesti pe la spate, asteapta-te sa nu stau cu mainile in san.
la revedere.

Astept raspunsul lui Florentin.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

Domnulcaresebagainseamacasaiicreascanumaruldepostari:

1 Administratorul baltii sustine ca ar avea peste suficient pentru necesarul unei etape de CN.
2 Este relativ egala din pct de vedere al geografiei substratului.
3 Este suficient de mare pentru a suporta 30 de echipe in conditii normale fips/cips
(1;2;3, din relatarile reprezentantilor clubului Natural Carp, club care este direct raspunzator de bunul mers al acelei etape si, in caz contrar va suporta eventualele sanctiuni).
Este o balta necunoscuta pentru toata lumea, iar daca este egala asa cum sustin cei ce au propus aceasta pista cred ca este spre binele concurentilor.

ESTE SINGURA PROPUSA!!!!
Ultima oară modificat Joi Noi 19, 2009 12:18 de către cipica, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”