CAMPIONAT NATIONAL 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
victorash

Re: CAMPIONAT NATIONAL 2010

Mesaj de victorash »

1.eu cred ca tu ai niste probleme mai grave decat spatele si cred ca nu sunt singurul care crede asta.
2.eu nu vin din lumea carpfishingului cum ii explicam si lui andrei aseara si nu sunt obisnuit sa vorbesc pe la spate ca altii.
3.turneul infopescar nu are legatura cu acest topic si oricum esti pe dinafara legat de premii
4.nu tin sa fiu bagat in seama ca am alte probleme pe cap, spre deosebire de altii, dar daca am intrat in albie trebuie sa ma scald.
5.laboratorul de nada a fost facut public aseara si nu am avut nici o obiectiune. Cum tu esti senior, apcr, crapmania pot sa am si eu o alta implicare.
6.hai sa lasam polemica asta ieftina si atacuri personale ca nu-si au rostul.
Din punctul meu de vedere aici termin discutia asta cu tine.
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

poti sa ai ce implicare vrei, dar fa-o pe fatza....si preferabil in alta parte ....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Din partea mea nu am sa accept niciodata un sistem de punctare in care exista varianta ca eu sa bat o echipa in 4 manse si aceasta daca ma bata decat intr-una (atentie !!! la diferenta de un punct) sa se claseze mai bine la final ... Este un exemplu simplu ,alea cu "virgula" nu se vad atat de usor ... :D
la fel ca la sedinta, in discursul lui mitranescu totul graviteaza in jurul cuvantului EU. egoism cras, deseori in mare razboi cu bunul simt. eu bat, eu prind, eu fac.

pescuitul la crap are o mare problema daca EL nu introduce tenul, EL nu baga MV2-ul, EL nu are vot. daca EL voteaza ca primarul, si - mai ales - daca EL nu intelege.
cand EL nu poate sa prinda suficient il ajuta lumea de pe balta.
Asta este problema ...iar te abati de la subiect jignind si incercand sa inchizi gura cu atacuri la persoana care sigur bat "egoismul" cand este vorba de "bun simt".
Am replici mult mai taioase si mult mai argumentate la tot ce-mi insiri tu (de la pescuit si pana la "bun simt") pe care nu cred ca am sa le postez vreodata ...te rog macar sa ti cont de asta !

victorash

Mesaj de victorash »

mai Vladut eu nu inteleg care iti este problema?..in calitate de partener media(PVTV) imi spun punctul de vedere, in calitate de partener media am propus un topic separat in care puteti sa va balacariti cat vreti ca pe mine nu ma intereseaza, in calitate de partener media am fost de acord cu propunerea ta de "reconstituire"...unde e problema?...eu personal?..numele meu? ce te deranjeaza? zi frate sa stiu si eu ca nu stiu cum reusesti da nici andrei, care m-a suntat cu echipamentul :wink: nu ma scoate din minti ca tine.. :D
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ Victor Oana

La momentul sedintei de anul trecut CS Carping era legal infiintat printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si avea depus dosarul de obtinere CIS la nou infiintatul Minister al sportului care preluase la acel moment activitatea fostei Agentii Nationale pt. Sport. Datorita acestor preschimbari institutionale am obtinut CIS -ul in luna ianuarie 2009. Asa ca situatiile nu sunt comparabile sub nici o forma.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Dan Mitranescu scrie:
andrei vladeanu scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Din partea mea nu am sa accept niciodata un sistem de punctare in care exista varianta ca eu sa bat o echipa in 4 manse si aceasta daca ma bata decat intr-una (atentie !!! la diferenta de un punct) sa se claseze mai bine la final ... Este un exemplu simplu ,alea cu "virgula" nu se vad atat de usor ... :D
la fel ca la sedinta, in discursul lui mitranescu totul graviteaza in jurul cuvantului EU. egoism cras, deseori in mare razboi cu bunul simt. eu bat, eu prind, eu fac.

pescuitul la crap are o mare problema daca EL nu introduce tenul, EL nu baga MV2-ul, EL nu are vot. daca EL voteaza ca primarul, si - mai ales - daca EL nu intelege.
cand EL nu poate sa prinda suficient il ajuta lumea de pe balta.
Asta este problema ...iar te abati de la subiect jignind si incercand sa inchizi gura cu atacuri la persoana care sigur bat "egoismul" cand este vorba de "bun simt".
Am replici mult mai taioase si mult mai argumentate la tot ce-mi insiri tu (de la pescuit si pana la "bun simt") pe care nu cred ca am sa le postez vreodata ...te rog macar sa ti cont de asta !
imi cer scuze daca te-am jignit. nu asta vreau. iti sugerez sa folosesti in exemplele viitoare "o echipa care bate in 4 manse" si nu "eu care bat in patru manse".

de asemenea, te invit politicos sa reflectezi asupra urmatorului aspect: in momentul in care te asezi la o masa in care se VOTEAZA sistemul de punctaj nu prea mai merge sa opinezi a 2 a zi ca tu niciodata nu ai sa-l accepti pe cel hotarat.
iti acord totusi o scuza: sedinta de ieri a fost o premiera pt tine. pana acum ai stat la masa "cu pricina" doar cu 5 carti in mana. :D
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:
imi cer scuze daca te-am jignit. nu asta vreau. iti sugerez sa folosesti in exemplele viitoare "o echipa care bate in 4 manse" si nu "eu care bat in patru manse".

de asemenea, te invit politicos sa reflectezi asupra urmatorului aspect: in momentul in care te asezi la o masa in care se VOTEAZA sistemul de punctaj nu prea mai merge sa opinezi a 2 a zi ca tu niciodata nu ai sa-l accepti pe cel hotarat.
iti acord totusi o scuza: sedinta de ieri a fost o premiera pt tine. pana acum ai stat la masa "cu pricina" doar cu 5 carti in mana. :D
Folosesc "eu" pentru a diminua textul , a indrepta atentia catre esenta, pentru a nu fi acuzat de propaganda, pentru ca iau fapta tot timpul si pentru ca ..."asa vrea muschii mei " !
Daca nu se supara AI MEI (una noua :D ) nu vad de ce esti deranjat tu ?

Eu stiu ca tu nu esti deranjat de asta ci numai incerci sa schimbi subiectul legat de sistemul de punctare propus si felul in care a fost votat , dar aici se intelege ca ai ceva cu mine si nu vreau sa ne creada lumea dusmani . :wink:

P.S. sistemul de punctaj are scapari in reflectarea rezultatelor. Nu este "opinia de a 2-a zi " ci este o problema pe care am sesizat-o si o propun Comisiei pentru rezolvare ,asa cum a fost votat !

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Dan Mitranescu scrie: [Folosesc "eu" pentru a diminua textul , a indrepta atentia catre esenta, pentru a nu fi acuzat de propaganda, pentru ca iau fapta tot timpul si pentru ca ..."asa vrea muschii mei " !
Daca nu se supara AI MEI (una noua :D ) nu vad de ce esti deranjat tu ?
eu stiu cel putin un pescar fost "al tau", partener de stand cu tine, care la anul merge la alt club exact pentru acest motiv. pt ca in echipa ta exista intotdeauna EU si niciodata NOI. d'aia.

ps sistemul de punctaj e f bun. da sansa tuturor echipelor ramase in joc. am concurat pe acest sistem in 2008. senzor a castigat mansa de la hobaia si pe cea de la tancabesti. s-a deplasat apoi la doripesco, unde putea sa piarda. toata lumea zicea ca suntem nebuni (regulamentul noi il facusem). am castigat si acolo si ne-am calificat. asa se elimina cel mai bine non-combatul!
The One Team

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Andrei I scrie:Evident ma bag in seama sa-mi creasca numarul de postari...fac valuri etc... Dar am o intrebare eu zic de bun simt....in afara de cei care au facut propunerea pentru Bungesti cine a vazut acel lac live? cine a pescuit acolo ..ma refer la cei ce au votat lacul. S-ar putea sa fie o alegere buna, dar pana una alta iar s-a ales pe genunchi. Daca venea un nene si zicea ca da 3000 mii de euro si punea la dispozitie Mostistea? ce se alegea? :oops:

Borcanul cu miere... :evil:

eu am avut" placerea" :oops: :oops: :oops: de a pescui pe acest lac.
ptr calificari nu se preteaza.
la ora acesta LACUL E O MARE TEAPA!
bine ca inca nu esta o hotarire definitiva in ceea ce priveste locatia.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

BUNGET Lacul 2 - Nu Bungesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
The second best is the first loser!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”