Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Asta este problema ...iar te abati de la subiect jignind si incercand sa inchizi gura cu atacuri la persoana care sigur bat "egoismul" cand este vorba de "bun simt".andrei vladeanu scrie:la fel ca la sedinta, in discursul lui mitranescu totul graviteaza in jurul cuvantului EU. egoism cras, deseori in mare razboi cu bunul simt. eu bat, eu prind, eu fac.Dan Mitranescu scrie:
Din partea mea nu am sa accept niciodata un sistem de punctare in care exista varianta ca eu sa bat o echipa in 4 manse si aceasta daca ma bata decat intr-una (atentie !!! la diferenta de un punct) sa se claseze mai bine la final ... Este un exemplu simplu ,alea cu "virgula" nu se vad atat de usor ...
pescuitul la crap are o mare problema daca EL nu introduce tenul, EL nu baga MV2-ul, EL nu are vot. daca EL voteaza ca primarul, si - mai ales - daca EL nu intelege.
cand EL nu poate sa prinda suficient il ajuta lumea de pe balta.
imi cer scuze daca te-am jignit. nu asta vreau. iti sugerez sa folosesti in exemplele viitoare "o echipa care bate in 4 manse" si nu "eu care bat in patru manse".Dan Mitranescu scrie:Asta este problema ...iar te abati de la subiect jignind si incercand sa inchizi gura cu atacuri la persoana care sigur bat "egoismul" cand este vorba de "bun simt".andrei vladeanu scrie:la fel ca la sedinta, in discursul lui mitranescu totul graviteaza in jurul cuvantului EU. egoism cras, deseori in mare razboi cu bunul simt. eu bat, eu prind, eu fac.Dan Mitranescu scrie:
Din partea mea nu am sa accept niciodata un sistem de punctare in care exista varianta ca eu sa bat o echipa in 4 manse si aceasta daca ma bata decat intr-una (atentie !!! la diferenta de un punct) sa se claseze mai bine la final ... Este un exemplu simplu ,alea cu "virgula" nu se vad atat de usor ...
pescuitul la crap are o mare problema daca EL nu introduce tenul, EL nu baga MV2-ul, EL nu are vot. daca EL voteaza ca primarul, si - mai ales - daca EL nu intelege.
cand EL nu poate sa prinda suficient il ajuta lumea de pe balta.
Am replici mult mai taioase si mult mai argumentate la tot ce-mi insiri tu (de la pescuit si pana la "bun simt") pe care nu cred ca am sa le postez vreodata ...te rog macar sa ti cont de asta !
Folosesc "eu" pentru a diminua textul , a indrepta atentia catre esenta, pentru a nu fi acuzat de propaganda, pentru ca iau fapta tot timpul si pentru ca ..."asa vrea muschii mei " !andrei vladeanu scrie:
imi cer scuze daca te-am jignit. nu asta vreau. iti sugerez sa folosesti in exemplele viitoare "o echipa care bate in 4 manse" si nu "eu care bat in patru manse".
de asemenea, te invit politicos sa reflectezi asupra urmatorului aspect: in momentul in care te asezi la o masa in care se VOTEAZA sistemul de punctaj nu prea mai merge sa opinezi a 2 a zi ca tu niciodata nu ai sa-l accepti pe cel hotarat.
iti acord totusi o scuza: sedinta de ieri a fost o premiera pt tine. pana acum ai stat la masa "cu pricina" doar cu 5 carti in mana.
eu stiu cel putin un pescar fost "al tau", partener de stand cu tine, care la anul merge la alt club exact pentru acest motiv. pt ca in echipa ta exista intotdeauna EU si niciodata NOI. d'aia.Dan Mitranescu scrie: [Folosesc "eu" pentru a diminua textul , a indrepta atentia catre esenta, pentru a nu fi acuzat de propaganda, pentru ca iau fapta tot timpul si pentru ca ..."asa vrea muschii mei " !
Daca nu se supara AI MEI (una noua) nu vad de ce esti deranjat tu ?
Andrei I scrie:Evident ma bag in seama sa-mi creasca numarul de postari...fac valuri etc... Dar am o intrebare eu zic de bun simt....in afara de cei care au facut propunerea pentru Bungesti cine a vazut acel lac live? cine a pescuit acolo ..ma refer la cei ce au votat lacul. S-ar putea sa fie o alegere buna, dar pana una alta iar s-a ales pe genunchi. Daca venea un nene si zicea ca da 3000 mii de euro si punea la dispozitie Mostistea? ce se alegea?![]()
Borcanul cu miere...