CAMPIONAT NATIONAL 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: CAMPIONAT NATIONAL 2010

Mesaj de cornelserbu »

Cristian Rudeanu scrie:@ Cornel Serbu

Cei care prin votul lor stabilesc sisteme, balti si taxe, dar care nu inscriu un lot, ce patesc ?
nu prea te inteleg...stiu exact unde bati, dar din pacate pentru voi, si cu si fara votul lui dan cotelici, oana tot ramanea director de turneu...i-am spus si lui sorin aseara, el a venit acolo doar pentru o vendeta, de altfel declarata de la bun inceput, nu pentru a stabili "sisteme, balti si taxe"...nu-i frumos, zau asa !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dudi

Mesaj de dudi »

Care a fost criteriul dupa care s-a hotarat desfasurarea manselor de luni pana joi?
Ciprian Dudila

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Oana a candidat ca Mitica Dragomir ! Singur.....Dar si asa , tot a avut grija sa dea telefoane sa se asigure de votul majoritatii !

@gabi sandu

Gabi, candva vei intelege..... si o sa intelegi si cata "democratie" este si ce corect se voteaza ! :D

@victorash

Tu in ce calitate vorbesti ?Lasa sa discute pescarii la topicurile astea....

@florentin

Poate ne spui si ce cautai TU la sedinta si de ce iti dadeai cu parerea, din moment ce fiecare club TREBUIA sa fie reprezentat DOAR de un membru, iar de la clubul taua era Mitranescu ? :oops: Ce inseamna asta ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:
@george (alexandru n.a.)

esti prea mic si necopt ca sa intelegi ce se intampla in spatele usilor inchise !
a fost anul trecut mare si copt sa ia bani de la mitranescu si sa stea "cuminte" in ultima mansa. saracul baiat...
The One Team

victorash

Mesaj de victorash »

@victorash

Tu in ce calitate vorbesti ?Lasa sa discute pescarii la topicurile astea....

in calitate de eventual sponsor si deocamdata singur partener media ?
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

@Victor Oana
1. Nu te-am criticat pe nedrept niciodata, de altfel nu am nimic impotriva ta ca director de turneu si nici impotriva Darvariului daca nu exista o solutie mai buna.
2. Cine a mai avut sponsori la premii in afara de tine anul asta? Sper ca nu vorbim despre o sticla de vin si un hamburger.
Noi am anuntat cand am facut oferta pentru MV2 ca avem si solutia sponsorizarii mansei, motiv pentru care AV a spus ca ar alege MV2, ba chiar a reiterat ca ar reface votul. Cu toate astea...
3. Scuze, am uitat ca ai promis ca pui din buzunar 5000 de euro daca nu gasesti sponsori. Nu mai zic nimic.

@Vladut
Grabit ca de obicei sa dai cu :oops: dar poate nu ai fost atent la ce a scris V.O. Fiind analiza CN trecut iar eu fiind organizator, am participat la prima parte, cand s-a facut analiza a ceea ce a fost. La partea a doua, propunerile si votul i-au apartinut lui Dan Mitranescu in calitate de presedinte desemnat de club.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

victorash

Mesaj de victorash »

in calitatea asta mentionata mai sus nu ar fi vrut sa asist la 80 % din sedinta de aseara, dar ma bucur ca am asistat deoarece in final dupa tot circul am luat decizia potrivita....aceea de a nu sponsoriza cu cash cn-ul viitor...motivul principal il stie toata lumea.
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Cristian Rudeanu scrie:@ Cornel Serbu

Consideri normal sa voteze cluburi care nu exista inca sau cluburi care nu au lot ?

Daca te referi la cluburile GREEN-LAKE si NATURAL -CARP tin sa-ti reamintesc ca anul trecut Clubul Carping a fost in aceeasi situatie si anume nefinalizarea actelor la momentul sedintei .
Intrebare---CAND SA GRESIT ?anul trecut cand Carping a avut drept de vot fara a avea finalizate actele sau anul acesta cand exista aceeasi situatie cu cele doua cluburi ?????
EU MA BUCUR SI MA DECLAR MULTUMIT CA AM REUSIT SA MAI ADUC INCA 2 LOTURI LA COMPETITIE ,PRIN ACEST LUCRU DESCHIZAND CALEA SPRE COMPETITIE A UNOR PESCARI CARE SUNT INFRATITI CU CLUBUL CARP-ZONE ,FIIND FOSTI MEMBRII DE VAZA AI CLUBULUI .
TOT ODATA PRIN ACCEPTAREA PREZENTEI LA VOT A CELOR 2 CLUBURI AM DAT LIBER LA COMBINATII CELOR IMPLICATI ANUL TRECUT [NON-COMBAT SACEL]
CONCLUZIA ESTE UNA SIMPLA DE TOT SI ANUME CA SUNT UN FAN INRAIT AL CLUBURILOR CARPING[vezi anul trecut]SI AL CLUBULUI CARP-ZONE [vezi anul acesta ] :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Florentin Iuga scrie:2. Cine a mai avut sponsori la premii in afara de tine anul asta? Sper ca nu vorbim despre o sticla de vin si un hamburger.
:lol: :lol: :lol: ...sa-nteleg ca podiumul de la hobaia a fost fara carp-zone...de necrezut, altfel sigur ai fi stiut ca am avut sponsor care a dat mult mai mult decat o sticla de vin si un hambuger :mrgreen:
Ultima oară modificat Joi Noi 19, 2009 11:10 de către cornelserbu, modificat 1 dată în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

victorash scrie: in final dupa tot circul am luat decizia potrivita....aceea de a nu sponsoriza cu cash cn-ul viitor...motivul principal il stie toata lumea.
pana la cafeaua de luni .............se mai aseaza din ganduri ........mai vin idei ..........trece focul ........se mai schimba omul......''da-i doamne romanului mintea de pe urma ''........oricum eu cred ca pana luni vei uita ce a fost rau !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”