CAMPIONAT NATIONAL 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Florentin Iuga
Puncte: 0

Re: CAMPIONAT NATIONAL 2010

Mesaj de Florentin Iuga »

Moara Vlasiei mult prea mica pentru 9 echipe ????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Florentin Iuga scrie:Carp Zone nu agreeaza Darvari (daca se gaseste o alta balta corespunzatoare nr. de participanti) si Lates.
Celelalte cluburi le-au agreat prin vot. Asta inseamna democratie. Iti aduc aminte ca in timpul sedintei erai revoltat si intrebai ca de ce nu putem fii si noi ca occidentalii. Pai uite ca tu acum dupa un vot care nu a fost favorabil parerilor tale il discreditezi si-l pui sub semnul intrebarii si demonstrezi ca nu se poate.

Spre exemplu eu nu am votat cu nea Victor Oana, am votat cu Bogdan Guguianu dar asta nu ma face sa sar ca ars si nici nu invinovatesc majoritatea. O accept in modul cel mai democratic posibil. Linistea unui campionat national trebuie sa vina in primul rand de la noi presedintii de cluburi ca mai apoi sa avem pretentii de la pescarii din cluburi.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

moara vlasiei 2 a plecat din start cu handicap punandu-se conditia ca nu vrea deacat finala !?!

@ victor oana

pana una alta, s-a votat, iar daca crap zone nu stie sa piarda si incepe iar sa puna conditii de parca ar fi clubul minune al pescuitului la crap, atunci afla ca la cea mai mica schimbare mai pierzi una sau chiar doua echipe

@ dan mitranescu

cand te-a luat durerea de cap, nu te-ai gandit nicio clipa ca propunerile cu care ai venit au fost total aiurea de n-a trecut niciuna de votul participantilor la sedinta, sau i-ai considerat pe toti niste tampiti ?????...mai gandeste-te, mai reflecteaza, poate-ti vei da totusi seama de realitate...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ Cornel Serbu

Consideri normal sa voteze cluburi care nu exista inca sau cluburi care nu au lot ? E normal ca tu si Clubul Crapu' sa votati separat dar sa concurati impreuna? Un lot cu doua voturi ?

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

dan cotelici scrie:Taxa de 3000 euro(375 e de pescar) e pentru toate cele 5 manse.

@gigi nita asta daca ajungi in finala, daca pleci dupa prima mansa te costa 1000 euro de echipa (500 euro de pescar) .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@gabi sandu

Se vede ca esti nou in sistem.... :D Tu crezi ca ai votat, dar rezultatele se stiau de dinainte ! Bine ai venit in lumea reala, care s-ar putea sa te dezamageasca cand o s-o intelegi ! :wink:

Doripesco, pesti multi nepunctabili ? Asta este alta baliverna....

@florentin

Balta de la Targoviste consider ca este normal sa plateasca daca vrea sa intre in sistem. Pai ce facem, altii se chinuie sa populeze si sa promoveze balti, iar apoi apar diverse alte balti necunoscute care vor sa gazduiasca etape de CN ! Moca ! O sa vezi ce conteaza asta, o sa vezi cum la anul balta va fi plina de pescari in urma mediatizarii puternice.....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ Vladut

Este adevarat sunt nou, poate eu pot fi pacalit. Ceilalti nu sunt noi si totusi au aderat prin vot la cele mai bune solutii. Repet si eu am avut vot si pareri care nu au fost in concordanta cu majoritatea dar le-am acceptat.

sandu p

Mesaj de sandu p »

sa inteleg ca a platit si floreasca?
CARP IS NOT CRAP.

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

pesti multi nepunctabil???
nu ramane sa selectioneze pescaru bun pesti punctabil ? nu sint eu cine stie ce pescar sint la inceput inca , dar stiu ca un pescar bun poate sa selectioneze pestii mai mari , exemplu am vazut la hobaia anul trecut la party cup , eu neavand experienta am prins o multime de pesti mici , cand vecinii mei au prins putin dar mari...eu zic ca e mai bine o balta cu peste nepunctabil dar si punctabil in loc de o balta la care o parte din echipe nu o sa prinde niciun peste....
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

@Gabi Sandu
Iti reamintesc faptul ca noi nu am fost nicio clipa de acord cu sistemul acesta de vot.
Nu am acceptat ca dreptul de vot sa-l aiba exclusiv cei carora le-au fost acceptate baltile iar cei care au cluburi mari in spate sa nu poata avea niciun cuvant in aceasta faza a dezbaterilor. Nu cred ca la aceasta sedinta trebuiau stabilite toate detaliile sau mai binezis cele mai importante puncte, care definesc urmatorul campionat.
Trebuia stabilit doar sistemul de participare, numarul de manse si taxa aproximativa de participare.
Abia dupa aceasta se putea stii exact numarul de loturi participante, in functie de care se alegeau baltile si se definitiva regulamentul, cu o mai larga participare, cate un reprezentant din partea fiecarui club participant. In aceasta a doua sedinta, dupa votul final pe regulament si sistem, se puteau delega membrii consiliului de conducere format din organizatorii de manse si se putea stabili conducerea turneului.
Democratie, in opinia mea, inseamna sa informezi oamenii, dupa care sa strangi delegatii acestora, care vor vota asa cum au fost mandatati sa o faca de catre cei care i-au ales in cunostinta de cauza. Ce s-a intamplat ieri la Darvari a fost joc de culise si manipulare pe principiul "cine vorbeste mai tare si mai mult", in niciun caz un exercitiu de democratie. Noroc ca exista filmarile.

@Cornel Serbu
Alegerea intre Late si MV2 s-a facut pentru mansa finala. De ce e Latesul mai buna?

@Vladut
Bogdan a spus ce investitie enorma face pentru a pregati balta cu standuri si pontoane din 50 in 50 de metrii, casute si populari. Daca vrea sa beneficieze de mediatizarea aia enorma, atunci mai bine se gandeste cine o face. Andrei a anuntat ca AVP nu va scrie un rand, emisiunea Mincinosii nu va difuza nimic iar pe crapmania sunt doar vreo 200 de maniaci interesati de fenomen. Vorbele lui. Deci, cine mai ramane pentru mediatizare? Stii f. bine cum sta situatia, cred ca ai avut cativa ani la dispozitie sa te lamuresti.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”