Dan Mitranescu scrie:
Sa ajunga balta Darvari din nou in Turneu atata timp cat a fost considerata de majoritate celor care au trecut pe acolo, in calificarile trecute ,o balta "de bulan" in situatia in care este mansa eliminatorie si pe deasupra toate rezultatele se contabilizeaza la sfarsit ... iar zic ca este pripit .
Un rezultat bun pe Darvari te face campion national sau un rezultat prost te scoate direct (dovedit) ... si asta pe o balta "de noroc" ...
Darvari nu cred ca are nevoie de reclama,deci scopul meu nu este sa promovez balta Darvari .Trebuie sa fi masochist ca sa i-ti placa discutiile dupa o etapa la Darvari ,plus ca este pusa gratuit la dispozitie in plin sezon ,cand se poate lua un ban de la pescarii sportivi .
In lipsa de oferte pentru lacuri mari ,am zis ca nu mai conteaza cate bobarnace in cap iau dupa propunere ,pentru ca ''NU CONTEAZA MORTUL DACA INMORMANTAREA ESTE FRUMOASA ''
DACA SE GASESTE O ALTA BALTA DE DIMENSIUNI REGULAMENTARE SUNT DE ACORD CU SCHIMBAREA LACULUI .
BALTA A FOST POPULATA CU 5400 KG DE CRAP CU DIMENSIUNI INTRE 2 SI 4 KG PE DATA DE 10 NOIEMBRIE [3,4 TONE]SI 2400 KG PE DATA DE 16 NOIEMBRIE .PRIMA POPULARE[3,4 TONE] ESTE FILMATA DE FLORENTIN INTEGRAL SI I-L ROG PE ACEASTA CALE SA O POSTEZE .
Darvariul este un lac unde numai pescarii adevarati prind peste ,si eu cred ca de acest lac avem nevoie pentru competitia din Anglia ,si nu de Doripesco unde exista mult peste nepunctabil si poate prinde oricine cu orice nada fara sa gandeasca prea mult o strategie .
Pentru MOARA VLASIEI am ramas si eu surprins de nealegerea ei ,dar probabil dimensiunea mult prea mica a facut sa fie refuzata .
Cat despre CHIROIU ...........NU CRED CA SE PRETEAZA PENTRU ASA NIVEL ,ORICAT PESTE AR AVEA .