CAMPIONAT NATIONAL 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: CAMPIONAT NATIONAL 2010

Mesaj de Dan Mitranescu »

Am venit acasa cu dureri de cap ce nu am avut in viata mea ...poate este si vina fumului ...

Nu cred ca cineva este rau intentionat ,dar cred ca orgoliile si-au spus cuvantul si deciziile au fost luate pripit.

Exemplul cel mai bun este propunerea ,fara alternativa, a unui sistem de punctaj necunoscut de majoritatea delegatilor .Dupa o expunere de fix 5 min. acest sistem a fost votat in unanimitate !!!
(Fac precizarea ca daca am cerut sa reflectez asupra calculelor inainte sa votez am fost luat in ras ca nu ma duce capul).

In aceiasi masura s-au desfasurat si celelalte voturi ... zic eu pripit...

Sa ajunga balta Darvari din nou in Turneu atata timp cat a fost considerata de majoritate celor care au trecut pe acolo, in calificarile trecute ,o balta "de bulan" in situatia in care este mansa eliminatorie si pe deasupra toate rezultatele se contabilizeaza la sfarsit ... iar zic ca este pripit .
Un rezultat bun pe Darvari te face campion national sau un rezultat prost te scoate direct (dovedit) ... si asta pe o balta "de noroc" ...

Sa scoti MV2 in favoarea oricarei alte balti din tara ... nu-mi imaginam niciodata !

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

e momentul ca G6 sa intre in cartea de istorie:D
A VENIT PE LUME G7 :!:

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

Ce s-a intamplat cu Hobaia?
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Initial nu a propus-o nimeni iar cand s-a pus problema Dl.Rosioru a anuntat ca nu o baga in competitie.
Darvari nu a intrat initial in discutie. Cand s-a constatat ca in afara de Bunget nimeni nu a propus o balta de capacitate mare, Victor Oana a propus Darvari.A fost un singur vot impotriva Darvariului.
The second best is the first loser!

gigi nita

Mesaj de gigi nita »

Taxa de 3000 e pentru toate etapele s-au doar ptr. prima.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Taxa de 3000 euro(375 e de pescar) e pentru toate cele 5 manse.
The second best is the first loser!

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Vladut, cand voi pune pe net filmarea sedintei, probabil maine, veti vedea cu totii cine a manipulat. Din nou.
Acum nu ne-a ramas dacat sa-i dovedim pe balta, daca membrii clubului vor ajunge la concluzia ca mai merita sa participam la genul acesta de aranjamente de culise.
Din nou mi-a fost rusine pentru comportamentul tipic de Dambovita, pentru modul cum a fost jupuit Bogdan Caba (Bungesti) de 2000 de euro,, spunandu-i-se in fata ca a fost taxa de smecherie, de combinatie, in conditiile in care omul fusese lasat sa creada ca toti vor da aceasta taxa, ca o conditie a inscrierii baltii in CN si in conditiile in care nu se gaseau balti care sa gazduiasca primele etape. Deci noi aveam nevoie de el, nu el de noi.
Nu mai intreb cum a fost ales Latesul in locul MV2. Am inteles ca jocurile s-au facut din timp, la ruleta franceza.
Din nou s-a vazut ambitia aroganta a unora care nu au nici cea mai mica grija de pescarii pe care chipurile ii reprezinta.
Sunt curios daca membrii Imperial Carp de la Oradea sunt multumiti de modul cum i-a reprezentat AV. Chiar astepta parerea lor dupa ce vor vedea desfasurarea sedintei.
Rog cluburile care doresc sa participe la CN 2010 sa-si afirme acordul sau dezacordul asupra baltilor propuse.
Carp Zone nu agreeaza Darvari (daca se gaseste o alta balta corespunzatoare nr. de participanti) si Lates.
Ultima oară modificat Joi Noi 19, 2009 9:09 de către Florentin Iuga, modificat 1 dată în total.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Dan Mitranescu scrie:
Sa ajunga balta Darvari din nou in Turneu atata timp cat a fost considerata de majoritate celor care au trecut pe acolo, in calificarile trecute ,o balta "de bulan" in situatia in care este mansa eliminatorie si pe deasupra toate rezultatele se contabilizeaza la sfarsit ... iar zic ca este pripit .
Un rezultat bun pe Darvari te face campion national sau un rezultat prost te scoate direct (dovedit) ... si asta pe o balta "de noroc" ...
Darvari nu cred ca are nevoie de reclama,deci scopul meu nu este sa promovez balta Darvari .Trebuie sa fi masochist ca sa i-ti placa discutiile dupa o etapa la Darvari ,plus ca este pusa gratuit la dispozitie in plin sezon ,cand se poate lua un ban de la pescarii sportivi .
In lipsa de oferte pentru lacuri mari ,am zis ca nu mai conteaza cate bobarnace in cap iau dupa propunere ,pentru ca ''NU CONTEAZA MORTUL DACA INMORMANTAREA ESTE FRUMOASA ''
DACA SE GASESTE O ALTA BALTA DE DIMENSIUNI REGULAMENTARE SUNT DE ACORD CU SCHIMBAREA LACULUI .
BALTA A FOST POPULATA CU 5400 KG DE CRAP CU DIMENSIUNI INTRE 2 SI 4 KG PE DATA DE 10 NOIEMBRIE [3,4 TONE]SI 2400 KG PE DATA DE 16 NOIEMBRIE .PRIMA POPULARE[3,4 TONE] ESTE FILMATA DE FLORENTIN INTEGRAL SI I-L ROG PE ACEASTA CALE SA O POSTEZE .
Darvariul este un lac unde numai pescarii adevarati prind peste ,si eu cred ca de acest lac avem nevoie pentru competitia din Anglia ,si nu de Doripesco unde exista mult peste nepunctabil si poate prinde oricine cu orice nada fara sa gandeasca prea mult o strategie .
Pentru MOARA VLASIEI am ramas si eu surprins de nealegerea ei ,dar probabil dimensiunea mult prea mica a facut sa fie refuzata .
Cat despre CHIROIU ...........NU CRED CA SE PRETEAZA PENTRU ASA NIVEL ,ORICAT PESTE AR AVEA .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

Suntem tari de tot ... De la an la an inventam scenarii tot mai absurde, chiar nu este intamplator ca Eugen Ionesco s-a nascut in Romania ... Nu m-as mira sa aflu ca a fost si un pasionat pescar ... Acceptam la vot reprezentanti fara cluburi, sau asocieri de cluburi, care vor inscrie un lot, vor plati o taxa, dar au avut doua voturi la sedinta. Sau, la fel de haios, cluburi fara lot ...

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ dan mitranescu

sistemul de punctare este verificat in competitie si da sanse tuturor sa mearga mai departe, iar in finala sa castige...bine-nteles ca sanse mai mari are cel cu rezultate mai bune in mansaele anterioare, dar si cel calificat ultimul are sanse matematice chiar sa castige...daca tu gasesti unul mai bun, dar tot atat de simplu fara complicatii cu indici si constante care dau punctaje cu 4 zecimale s.a.m.d, atunci esti un matematician desavarsit :D

pana atunci, incearca sa-l intelegi pe asta si vei avea o revelatie...chiar nu-ti va parea rau ca l-ai votat fara sa-l pritocesti bine :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”