CAMPIONAT NATIONAL 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: CAMPIONAT NATIONAL 2010

Mesaj de cornelserbu »

Cristian Rudeanu scrie:@ Cornel Serbu

Consideri normal sa voteze cluburi care nu exista inca sau cluburi care nu au lot ? E normal ca tu si Clubul Crapu' sa votati separat dar sa concurati impreuna? Un lot cu doua voturi ?
clubul pescarilor intra 99% cu echipa completa, poate si clubul crapu' va face la fel

cluburile care nu exista, de fapt exista, dar nu au inca toate actele...birocratia...probabil nu a reusit inca sa-ti comunice sorin ca cine a inscris echipa si nu va participa va fi sanctionat destul de aspru...clubul, sau daca acesta nu s-a constituit in totalitate, atunci cel ce a votat...

si probabil cel mai important pentru tine...cand s-a votat pentru a doua oara ramanerea lui victor oana in functia de director de turneu, razvzn dobrescu plecase si am votat doar eu :!: :!: :!:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ Cornel Serbu

Cei care prin votul lor stabilesc sisteme, balti si taxe, dar care nu inscriu un lot, ce patesc ?

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Nu dezinforma, absolut tot ce s-a hotarat a fost votat de toti cei prezenti. In al doilea rand cei prezenti, mai putin voi si pentru ca votul nu v-a fost favorabil au fost de acord cu acest sistem de votare. Acum il contestati. Inca o data spun ca orice rezultat produce o majoritate trebuie acceptat, numai asa putem merge mai departe.

victorash

Mesaj de victorash »

Avand in vedere ca http://www.crapmania.ro a ramas ( agreat de majoritatea ) site-ul oficial pentru desfasurarea cn 2010, poate ca ar trebui sa se faca un topic separat la care sa aiba acces doar presedintii de club care au avut drept de vot sau au dezbatut problema aseara la darvari. Poate asa venim si noi cu picioarele pe pamant si oamenii care au diferite nemultumiri sau probleme vor fi reprezentati prin presedintele de club. 12 oameni se pot intelege mai bine intre ei decat 200.. restul pescarilor cu nemultumiri ii pot trage la raspundere pe presedintii cluburilor daca acestia nu vor reprezenta interesul majoritatii membrilor.
Totodata se pot evita niste injurii sau discutii care nu isi au locul pe forumul public iar eventualii sponsori ai cn 2010 nu isi iau catrafusele din start.
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ Gabi Sandu

Cui te adresezi in postarea de mai sus ?

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Florentin Iuga scrie: Din nou mi-a fost rusine pentru comportamentul tipic de Dambovita, pentru modul cum a fost jupuit Bogdan Caba (Bungesti) de 2000 de euro,, spunandu-i-se in fata ca a fost taxa de smecherie, de combinatie, in conditiile in care omul fusese lasat sa creada ca toti vor da aceasta taxa, ca o conditie a inscrierii baltii in CN si in conditiile in care nu se gaseau balti care sa gazduiasca primele etape. Deci noi aveam nevoie de el, nu el de noi.
ACESTI BANI NU SUNT PENTRU MINE.
BOGDAN CABA ESTE PATRON DE BALTA SI DACA VREA PROMOVARE SI SA VINA DIRECT IN LIGA CAMPIONILOR TREBUIE SA PLATEASCA .ARE NUMAI DE CASTIGAT PENTRU AFACEREA LUI SI EU CONSIDER CA ACEASTA SUMA ESTE UNA MODICA PENTRU O ASA ONOARE ,ACESTI BANI FIIND SCOSI INTR-UN SFARSIT DE SAPTAMANA NUMAI DE LA PESCARII CARE VOR PARTICIPA LA CAMPIONAT .
BOGDAN CABA ARE ONOAREA DE A FI TRECUT PE TOATA DURATA COMPETITIEI PE BANNERELE DE RECLAMA CAT SI DUPA COMPETITIE PE ECHIPAMENTUL LOTULUI CA SPONSOR.
BOGDAN CABA VA PRIMII FACTURA PENTRU BANII PE CARE -I VA DA LOTULUI .
EU CRED CA PENTRU FAPTUL CA AM REUSIT SA MAI ADUN 2000 EURO TREBUIE SA FIU FELICITATSI NICIDECUM INVINOVATIT CA AM REUSIT SA ''VAND UN FRIGIDER LA POLUL NORD ''
ROLUL MEU ESTE SA FAC BANI PENTRU LOT PRIN ORICE MIJLOACE ,IAR ROLUL TAU ESTE SA CRITICI ORICE REUSITA A MEA .
ps oare cand vei reusi tu personal sau clubul Carp-zone sa aduca un sponsor pentru lot ?
pentru ca sezonul incheiat ai fost organizator la Tancabesti si nu ai reusit sa convingi nici un sponsor sa dai niste premiii castigatorilor etapei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

victorash

Mesaj de victorash »

victorash scrie:Avand in vedere ca http://www.crapmania.ro a ramas ( agreat de majoritatea ) site-ul oficial pentru desfasurarea cn 2010, poate ca ar trebui sa se faca un topic separat la care sa aiba acces doar presedintii de club care au avut drept de vot sau au dezbatut problema aseara la darvari. Poate asa venim si noi cu picioarele pe pamant si oamenii care au diferite nemultumiri sau probleme vor fi reprezentati prin presedintele de club. 12 oameni se pot intelege mai bine intre ei decat 200.. restul pescarilor cu nemultumiri ii pot trage la raspundere pe presedintii cluburilor daca acestia nu vor reprezenta interesul majoritatii membrilor.
Totodata se pot evita niste injurii sau discutii care nu isi au locul pe forumul public iar eventualii sponsori ai cn 2010 nu isi iau catrafusele din start.
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

carpmaster scrie:pesti multi nepunctabil???
nu ramane sa selectioneze pescaru bun pesti punctabil ? nu sint eu cine stie ce pescar sint la inceput inca , dar stiu ca un pescar bun poate sa selectioneze pestii mai mari , exemplu am vazut la hobaia anul trecut la party cup , eu neavand experienta am prins o multime de pesti mici , cand vecinii mei au prins putin dar mari...eu zic ca e mai bine o balta cu peste nepunctabil dar si punctabil in loc de o balta la care o parte din echipe nu o sa prinde niciun peste....
mai gandeste-te...nu cumva si-n varianta cu putin peste (nu te astepta ca-n anglia sa fie ca-n s.a.) se vede valoarea pescarului, ca sa nu mai spun ca baltile au fost alese dupa criteriul diversificarii...balti cu peste mult (floreasca, tancabesti), balti cu peste mai putin (darvari, lates) si balti necunoscute (lacul 2)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

stiti mai bine , ma supun in fata de experienta.
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Cristian Rudeanu scrie:@ Gabi Sandu

Cui te adresezi in postarea de mai sus ?
Florentin...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”