Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Mai baiatule , tu vorbesti din carti !!! Nu te supara , dar aesti penibil cu atitea sfaturi despre cum sa iei niste bani care nu exista !cezaro scrie:In problema sponsorizarii echipei nationale cred ca sunt de vina cei care au organizat deplasarea (federeatia).E foarte usor sa spunem ca nu sunt fonduri,dar nu cred ca s-a zbatut nimeni sa le adune.Faptul ca prin relatii mai mult sau mai putin personale cereti bani unor companii sau chiar persoane fizice cu dare de mana,asta nu inseamna ca strangeti fonduri.Trebuia facuta o campanie adevarata,sa stie absolut orice pescar ca este nevoie de bani pt echipa Romaniei de pescuit la crap.Asa, nu-i trece nimanui prin cap ca este nevoie de bani acolo si daca i-ar trece ,ce sa faca ...unde sa sune ,cu cine sa ia legatura...pe forumuri lumea se cearta in loc sa faca ceva constructiv.Exact cum a spus Victor F&H,trebuia sa se deschida un cont ...sau cel mai bine prin telefonie mobila,trimiti un SMS si platesti 2 euro pt echipa nationala.Multi ar fi platit asa ,este foarte lesne.Deci, daca se facea o campanie de genul asta si nu se strageau fonduri...intelegeam sa ne plangem ca nu avem bani...dar asa ...sa-mi fie cu iertare ,degeaba da-m vina pe bani.Bani au fost dar nu disponibili pt echipa ,pt ca cineva nu a stiut sa-i stranga,problema a fost de organizare,de management.Daca totul era ok cu siguranta veneau si bani,sunt convins de asta.
Puteti incepe din anul 2009.La toate concursurile de pescuit la crap care se tin pe anul in curs ,fiecare pescar care participa sa plateasca o taxa simbolica pt echipa romaniei 10 ron/pers(ex.).Fiecare administrator de balta sa plateasca o taxa din ce incaseaza pt echipa romaniei 100 ron,fiecare organizator de concursuri la fel sa plateasca o taxa .Ideea este ca taxele sa fie mici ,sa nu fie deranjante.Este doar o idee ,nu stiu daca este posibil sau poate nu am descoperit eu "apa calda",dar cred ca este o posibilitate de a strange niste fonduri si altfel.Bineinteles ca trebuie o transparenta maxima a fluxului acestor bani,dar asta cred ca e treaba federatiei.![]()
Felicitari doar pescarilor echipei Romaniei.Poate data viitoare ne organizam mai bine,ne certam mai putin...si venim unii mai aproape de altii...dar ma indoiesc,sincer.