Campionatul Mondial Africa

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de barbumarius »

Nu au toti aceelasi echipament.Cei selectati de tine sunt in aceeasi echipa.Am vazut la altii BB.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Asa este ,am vazut ! ...C-11 , fata de A-6 avea BBLRC pe rodpod dar betele de rezerva erau tot cu mulinete "usoare" !
http://southafrica.sunphoto.ro/South_Af ... HQYCLYRLPG
http://southafrica.sunphoto.ro/South_Af ... JESUZQBXKH
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

La distanta unde pescuiau ei nu le trebuiau mulinete deloc. :lol: :lol:

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Nu aveau nevoie de echipament greu.
Si daca ar fi avut li se putea aduce orice.
Linga cortul oficialilor aveau o tabara inpresionanta unde aveau echipamente pt. inca citeva echipe. Tot acolo se pregateau miile de saculeti solubili.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cezaro

Mesaj de cezaro »

In problema sponsorizarii echipei nationale cred ca sunt de vina cei care au organizat deplasarea (federeatia).E foarte usor sa spunem ca nu sunt fonduri,dar nu cred ca s-a zbatut nimeni sa le adune.Faptul ca prin relatii mai mult sau mai putin personale cereti bani unor companii sau chiar persoane fizice cu dare de mana,asta nu inseamna ca strangeti fonduri.Trebuia facuta o campanie adevarata,sa stie absolut orice pescar ca este nevoie de bani pt echipa Romaniei de pescuit la crap.Asa, nu-i trece nimanui prin cap ca este nevoie de bani acolo si daca i-ar trece ,ce sa faca ...unde sa sune ,cu cine sa ia legatura...pe forumuri lumea se cearta in loc sa faca ceva constructiv.Exact cum a spus Victor F&H,trebuia sa se deschida un cont ...sau cel mai bine prin telefonie mobila,trimiti un SMS si platesti 2 euro pt echipa nationala.Multi ar fi platit asa ,este foarte lesne.Deci, daca se facea o campanie de genul asta si nu se strageau fonduri...intelegeam sa ne plangem ca nu avem bani...dar asa ...sa-mi fie cu iertare ,degeaba da-m vina pe bani.Bani au fost dar nu disponibili pt echipa ,pt ca cineva nu a stiut sa-i stranga,problema a fost de organizare,de management.Daca totul era ok cu siguranta veneau si bani,sunt convins de asta.

Puteti incepe din anul 2009.La toate concursurile de pescuit la crap care se tin pe anul in curs ,fiecare pescar care participa sa plateasca o taxa simbolica pt echipa romaniei 10 ron/pers(ex.).Fiecare administrator de balta sa plateasca o taxa din ce incaseaza pt echipa romaniei 100 ron,fiecare organizator de concursuri la fel sa plateasca o taxa .Ideea este ca taxele sa fie mici ,sa nu fie deranjante.Este doar o idee ,nu stiu daca este posibil sau poate nu am descoperit eu "apa calda",dar cred ca este o posibilitate de a strange niste fonduri si altfel.Bineinteles ca trebuie o transparenta maxima a fluxului acestor bani,dar asta cred ca e treaba federatiei. :idea:

Felicitari doar pescarilor echipei Romaniei.Poate data viitoare ne organizam mai bine,ne certam mai putin...si venim unii mai aproape de altii...dar ma indoiesc,sincer.

:wink:
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
cezar oprea

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Ce simplu era si ce timpiti am fost noi ca nu am stiut sa ne descurcam in acesti ani.
Cei care au organizat depasarea (deplasarile) am fost eu.
Care federatie? Exista o institutie care trebuia sa se ocupe de aceste deplasari si nu stiu eu?

5 ani s-a interesat cineva cum a ajuns echipa nationala pe la CM si cum s-au adus acele medalii? Nu.
Va spun eu, prin banii adusi de mine, talentul si ambitia echipei Senzor.

Abia acum ati aflat ca ehipa nationala nu a avut sustinere financiara?
Banii veneau din taxa de participare la calificari si sponsorii adusi de mine.
Mai mult calificarile anul acesta au fost boicotate iar sponsorii sunati sa nu ne ajute.

Sigur eram primit cu bratele deschise de organizatorii de concursuri sau patronii de balti daca le ceream un procent din incasari pt. L.N. :lol:

E simplu si probabil solutii mai sunt, e mai greu de rezolvat.
Sa nu comparam organizarea unui concurs la Peris cu organizarea unei deplasari la CM.

Noi atit am putut.
La anul poate reusesc altii mai mult.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

cezaro scrie:In problema sponsorizarii echipei nationale cred ca sunt de vina cei care au organizat deplasarea (federeatia).E foarte usor sa spunem ca nu sunt fonduri,dar nu cred ca s-a zbatut nimeni sa le adune.Faptul ca prin relatii mai mult sau mai putin personale cereti bani unor companii sau chiar persoane fizice cu dare de mana,asta nu inseamna ca strangeti fonduri.Trebuia facuta o campanie adevarata,sa stie absolut orice pescar ca este nevoie de bani pt echipa Romaniei de pescuit la crap.Asa, nu-i trece nimanui prin cap ca este nevoie de bani acolo si daca i-ar trece ,ce sa faca ...unde sa sune ,cu cine sa ia legatura...pe forumuri lumea se cearta in loc sa faca ceva constructiv.Exact cum a spus Victor F&H,trebuia sa se deschida un cont ...sau cel mai bine prin telefonie mobila,trimiti un SMS si platesti 2 euro pt echipa nationala.Multi ar fi platit asa ,este foarte lesne.Deci, daca se facea o campanie de genul asta si nu se strageau fonduri...intelegeam sa ne plangem ca nu avem bani...dar asa ...sa-mi fie cu iertare ,degeaba da-m vina pe bani.Bani au fost dar nu disponibili pt echipa ,pt ca cineva nu a stiut sa-i stranga,problema a fost de organizare,de management.Daca totul era ok cu siguranta veneau si bani,sunt convins de asta.

Puteti incepe din anul 2009.La toate concursurile de pescuit la crap care se tin pe anul in curs ,fiecare pescar care participa sa plateasca o taxa simbolica pt echipa romaniei 10 ron/pers(ex.).Fiecare administrator de balta sa plateasca o taxa din ce incaseaza pt echipa romaniei 100 ron,fiecare organizator de concursuri la fel sa plateasca o taxa .Ideea este ca taxele sa fie mici ,sa nu fie deranjante.Este doar o idee ,nu stiu daca este posibil sau poate nu am descoperit eu "apa calda",dar cred ca este o posibilitate de a strange niste fonduri si altfel.Bineinteles ca trebuie o transparenta maxima a fluxului acestor bani,dar asta cred ca e treaba federatiei. :idea:

Felicitari doar pescarilor echipei Romaniei.Poate data viitoare ne organizam mai bine,ne certam mai putin...si venim unii mai aproape de altii...dar ma indoiesc,sincer.

:wink:
Mai baiatule , tu vorbesti din carti !!! Nu te supara , dar aesti penibil cu atitea sfaturi despre cum sa iei niste bani care nu exista ! :oops: :oops: Eu te vad ca un angajat intr-o multinationala , si confuzni un team bulding ( in care va face capul praf despre afaceri ) si din care sefii isi trag si ei o saptamina de vacanta , cu o sponsorizare serioasa cind banii sunt strict legati de cifra de afaceri a fiecaruia ( astia care muncim prin firme private pentru bani ) :oops:

cezaro

Mesaj de cezaro »

@cornel rosioru

Maestre ,cu tot respectul, foarte multi afla abia acum ca echipa nationala a dus lipsa de fonduri.Plus de asta,ati incercat sa cereti acesti bani sau doar banuiti ca nu v-ar fi dat si ca nu le-ar fi convenit? Stiu ca este usor de vorbit dupa,dar cand cineva este managerul echipei Romaniei isi insuseste si meritele si esecurile.Probabil a fost un esec anul acesta.Nu faptul ca nu am atins podiumul,poate era si imposibil...Organizarea...si asta ati dedus voi,staful.

@Val Pangica jr

Ca intotdeauna avocatul apararii este la post :lol: sau cainele de paza ...nu stiu cum sa zic.Tocmai ca nu vbesc din carti.De unde sti ca nu exista banii de care vorbeam eu daca nu au fost ceruti?De ce sunt penibil ,ca dau niste sfaturi de organizare??? Nu am sfatuit pe nimeni cum sa pescuiasca!!! Sau echipa nationala nu are nevoie de sugestii??? Bine ar fi ca tu sa fi mai ponderat in limbaj,am observat ca esti un tip cu pretentii de la tine.Asta este problema ...polemica este nr. 1 si am vazut ca nu prea lipsesti de la masa cand e vora de asa ceva.Lasa-ma pe mine asa penibil cum sunt ,sa zic ce ma taie capul ,ca este un forum unde se expun opinii si tu vezi-ti de treaba ta .Daca eram intradevar penibil poate nu ma baga nimeni in seama.Deci ...cum spuneam ,ar fi bine sa ne certam mai putin...mai baiatule :wink:
cezar oprea

cezaro

Mesaj de cezaro »

...Vezi ca singura mea "sefa",este o bruneta de vreo 28 ani,daca o vezi mori...stam impreuna...hehehe
cezar oprea

cezaro

Mesaj de cezaro »

...Vezi ca singura mea "sefa",este o bruneta de vreo 28 ani,daca o vezi mori...stam impreuna...hehehe
cezar oprea

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”