Nu stiu prea multe ....ca nu ati divulgat inca

----50 de pesroane contra 8- sau 10 ---- e cam mult, nu cumva regulamentele actuale sunt putin depasite, apoi
---- 1 tona de nada contra 200- 300 kg ----iar o chestie nasoala ----pai foarte bine ar fi putut baietii sa arunce 2 tone sau 3 ca erau la ei acasa si aveau de unde. Nu ar fi fost mai bine sa fie o cantitate limitata de nada ??? studiezi lacul, iti stabilesti o strategie, o nada, dar daca ai intrat in stand PA, la revedere, sa nu mai poti face nimic, te descurci cu ce ai pregatit si in limita unei cantitati prestabilite prin regulament ----
Nu am experienta unor concursuri, dar daca lucrurile se rezolva in 3 ore---pentru ca echipa "bine organizata " a aruncat 1 tona de nada in apa ---nu contest capabilitatea, antrenamentul sau organizarea echipei ---ci doar faptul ca au omorat competitia beneficiiind de un avantaj cantitativ...
DAca in regulament ar fi fost specificata o cantitate maxima de nada , etc...probabil ca mai multe echipe se bateau pentru titlu pana la sfarsit...Cand ati spus de 50 de persoane si o tona de nada parca si vedeam echipa Africii ca o banda rulanta ---care incepe de la magazinul de pescuit, baietii cu preparatul, inca doi care fac saculete solubile, trei pentru momeala pe carlig si apoi -----pleoscaitorii cu lopeti in apa----
Ca sa revin, intrebarea mea este una singura si simpla- ----oare asta a fost o competitie corecta ---mie sincer nu-mi pare---- oricum felicitari pentru locul obtinut...