Campionatul Mondial Africa

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
adrian apetrea
Puncte: 0

Mesaj de adrian apetrea »

ne mindrim cu voi!
daca ati fi avut macar un antrenament..........
oricum felicitari! si apropo de retragere poate....la anul e Franta :D
LIFE IS FISHING!
Imagine

matei1971

Mesaj de matei1971 »

la ce ora aterizeaza?

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Baietii merita felicitari , in conditiile date ! Imi aduc aminte ca si anul trecut nu s-a efectuat antrenamentul programat si ai nostri au ratat aurul la mustata ! Anul asta ,balta a fost sa zicem una exotica, probabil arhicunoscuta gazdelor (scorul lor spune totul) ...daca aveam un antrenament ...si daca scoteam pe sectorul A cat pe celelalte sectoare ,eram cel putin pe 4 ! ...la anul ,o sa-i spargem ...pe Africani,cel putin ! :D
Tuturor toate cele bune !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

salut baieti! ne-am intors.
in linii foarte mari, lacul ne-a surprins totalmente, iar stilul de pescuit de asemenea.
anglia a avut initiativa excelenta sa faca un amical cu tara gazda in aceasta vara. echipa namibiei a asistat la respectivul amical.
celelalte tari au fost "carne de tun", vorba lui gogu.
daca am fi putut face si noi o prospectie, am fi luptat, cu sanse considerabile, pentru locurile 2 - 3.
despre impresionanta echipa a africii de sud am sa scriu un amplu articol in alp - decembrie. va recomand sa-l cititi.
am sa postez zilele viitoare un fotoreportaj de la fata locului.
multumim pt incurajari.

SENZOR PLANET
nada peste tot. mai putin in africa de sud.
:D :D :D
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

In primul rand, vreau sa va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de noi si ne-ati tinut pumnii.
Dar, din pacate, de data asta nu am avut nici o sansa. Nada noastra care de cele mai multe ori a facut diferenta, aici era doar cea mai eficienta momeala ptr somn ! Am prins intr-o ora 8 bucati, intre 2 si 15 kg, plus inca o ruptura datorata gabaritului depasit al "moacei".
Am pescuit in A , intrand in locul lui Tatae si incercand sa indrept situatia. Din pacate nu am reusit. Cred ca aceasta a fost singura scapare a organizatorilor. Un stand(A4) cu apa de 9 m la 15 metri de mal si 14 metri la o distanta de 30 de metri de mal ! :roll: Standurile din stanga si din dreapta, adancimi normale, intre 3 si 6 metri in functie de distanta.
In groapa din fata standului nostru locuiau somnii. Multi si mari. Iar nadirea cu bilele Planet 1016 nu a fost deloc inspirata. :oops: I-a starnit pe mustaciosi, iar crapii au disparut din zona. Africa de Sud, Namibia(echipa in totalitate de albi, de origini germanice) si Anglia, adica echipele care cunosteau balta, au pescuit doar la porumb si bile de fructe. Saculet solubil, "ceva" pe el si "altceva" la carlig, de preferinta flotant.Fiecare dintre aceste echipe a nadit cu cel putin 1 tona de nada, noua nu ne venea sa credem cand incepeau sa nadeasca cu lopetile, la maximum 40-50 de metri de mal.
A doua zi am aflat ce era si acel "ceva" de pe saculetul solubil, care colora apa in verde.Pana seara , am avut si noi. Apoi echipele din B si C au inceput sa prinda constant, urcand in clasament. Dar era prea tarziu, plus ca in A locul 15 parea greu de depasit.... :cry:
Concluzii:
1. Pe africani nu ii bateam nici daca mai tinea concursul un an , nici daca o luam de la inceput cu lectia invatata.
2.Daca nu aveam standul acela blestemat ne puteam bate doar ptr. locurile 4-6. Atat.
3.Daca faceam o prospectie, ne bateam cu Anglia si cu Namibia ptr locul 2.
4.Stilul de pescuit practicat de ei nu l-a practicat NIMENI inca in Romania ! Iar acel "ceva" poate revolutiona pescuitul de la noi din tara.....
5. Va las in tensiune, deoarece Andrei pregateste un articol foarte amplu despre aceasta expeditie minunata, articol care va va lasa cu gura cascata. Pe toti.Noi nici acum nu o putem inchide.... :oops:

PS. Multumim lui Costel Stanila, omul care ne-a ajutat teribil si a fost un adevarat manager al echipei. Fara el, locul 9 ar fi fost un vis...

PS 2 Despre organizare, nu se poate scrie in cuvinte .....Vom posta cateva poze care vor spune totul. Andrei a spus doar un cuvant : "RESPECT , SOUTH AFRICA !"
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Felicitari pentru efort baieti. Asta e. Africanii au avut o singura sansa si si-au fructificat-o. In alte tari, probabil ca si ei se simt asa cum s-au simtit "stranierii" pe teritoriul lor. Pentru ei, baltile noastre sunt exotice. Asta rezulta din clasamnetele de pana acum, asa ca nu aveti de ce sa fiti tristi. Mi-e ciuda doar de croati ca s-au clasat mai bine. Mi-ar fi placut sa-i vad cu capul mai plecat. Felicitari oricum, in special debutantilor.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Dorin

Mesaj de Dorin »

Felicitari baieti! Asteptam sa va luati revansa!
Dorin Tutiu

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@Andrei, Vladut,

Bine ati venit acasa. Lasa ca'i prindem noi aici... :)
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

David

Mesaj de David »

Bine ati venit acasa , si in ceace priveste concursul rezultatul nu este asa de rau, si vorba lui Vali Vesa lasa ca ii prindem noi.

Flicitarii!!!!!!!
David
TEAM DAVID
***Crapul este un adversar formidabil!***

David

Mesaj de David »

Bine ati venit acasa , si in ceace priveste concursul rezultatul nu este asa de rau, si vorba lui Vali Vesa lasa ca ii prindem noi.

Flicitarii!!!!!!!
David
TEAM DAVID
***Crapul este un adversar formidabil!***

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”