CARP SHOW a inceput

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Cezar Bibu
Puncte: 0

Re: CARP SHOW a inceput

Mesaj de Cezar Bibu »

@dan centru,
nu poti face asemenea afirmatii nefondate,zau...
si nu poti spune ca n-au fost spectaculoase rasturnarile de situatie de la fiecare tura de cintariri.

@florentin,
la multi ani pentru ieri ! o cola puteai si tu sa dai la masa ,da' te inteleg :lol: :lol:
Cit despre alcatuirea lotului pe genunchi, stai linistit : mai cunosc eu niste nebuni idealisti (si incapatinati, citeodata :wink: )care au vrut sa participe la acest show ,si au facut-o cu multa ambitie ! Multumesc Jubileu, Ionitza Brothers, Vali, Razvan si Dragos ! N-a fost rau, dar se poate si mai bine, nu ? :)

@ulvan,
placere, placere, dar n-am uitat ca am gasit un sac gol in apa, care poate ar mai fi intors niste locuri :twisted: ca sa vedeti cit conteaza si golaverajul, citeodata... N-am ce face, dau toate cartile pe fata :lol: :lol:

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Cezar Bibu scrie:
@ulvan,
placere, placere, dar n-am uitat ca am gasit un sac gol in apa, care poate ar mai fi intors niste locuri :twisted: ca sa vedeti cit conteaza si golaverajul, citeodata... N-am ce face, dau toate cartile pe fata :lol: :lol:
Ma crezi ca nu am avut stare cand mi-a zis Dragos ca s-a rupt sacul? Si cand l-am verificat, m-am linistit: nu fusese legat la gura! :evil: :evil:
In rest, e clar ca se putea mult mai bine.
C. S. PELICANUL

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Si, din capitolul ce ar fi fost daca, se putea prinde pe scaldatoare un loc 3, iar cu locul 3 acolo......dar ar fi fost mult prea frumos....
Felicitari inca odata lotului Senzor.
Sunt primul pe lista de inscrieri la urmatorul concurs pe loturi.
C. S. PELICANUL

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Cezar Bibu scrie: @ulvan,
Cit "bulan" poti sa ai sa mai gasesti inca un Dan Cotelici , la 2-3 ani de zile distanta - si aici ma refer strict la legat de saci :lol: :lol: :lol: :lol: . Sa nu se simta Cotelici vreun "smecher" la postarea asta - el este subiect de misto - care a dat o referinta in segmentul asta de activitate - legat strict de incapacitatea de a prinde peste , in orice conditii . Adica si pus pe mal , Cotelici face ce face si il da la garla inainte de cantar , in mod natural . Ce mare smecherie - nu a legat sacul .....:wink: :wink:

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

[quote="Cezar Bibu"]@dan centru,
nu poti face asemenea afirmatii nefondate,zau...
/quote]

adica...5 oameni ,pescari, nu au vazut bine?.......

Zambaccian

Mesaj de Zambaccian »

Cel mai fain concurs de anul asta! Felicitari Senzor, a fost o placere sa pescuim alaturi (si nu impotriva :wink: ) de voi. Felicitari Tancabesti si Nationala, multumim ABC si Tata Nitu & Co pentru o competitie de top.
Grig si Dan vor primi probabil tiltul de echipa anului la Pelicanul (realizare neremunerata :lol: ) pentru rezultate constant foarte bune, inclusiv victoria clara de la acest concurs. Pacat ca celelalte 2 echipe n-au trecut de locul 5, facandu-l pe Victorash sa nu vada decat o floare in curtea noastra...Ca o paranteza, nu ca o scuza, remarc ca buna cunoastere a unei balti e foarte importanta, drept urmare lotul nostru a fost singurul care sonda apa la inceputul competitiei. Dar orice lucru are un inceput si sper ca in timp nici Tancabestiul sa nu mai fie o totala necunoscuta pentru noi. Oricum, experienta a fost nepretuita si as face oricand eforturi sa mai pot pescui intr-o astfel de companie.
AV-ule, ziceai ca te iei de mine :) Poti s-o faci "live" la Darvari saptamana asta, am niste argumente cu care pot sa-ti fac oricand fata! :))

Dan_city, acuzatia e grava dar regulamentul precizeaza niste termene pentru contestatii. Acum e cam tarziu. Dar stiind care au fost concurentii tare nu-mi vine a crede.

Si nu in ultimul rand, la multi ani Val si Florentin, sanatate si fire-ntinse!
Essential fishing tackle: Jura, Bushmills, Glenmorangie

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

lotul brasovului nu a putut concura din lipsa de sponsor, ca altfel alta era situatia pe podium. ! poate data vitoare o sa fim prezenti, daca se va tine tot pe loturi.

si poate nu vor mai fi echipe sa pescuiasca cu mamaliga, totul se afla ! :oops:
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@zambaccian

Multumesc frumos !

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

in urma cu 10 zile a fost un concurs pe Tancabesti in care primele 3 locuri s-au castigat cu porumb, iar de pescuit a pescuit toata lumea cu porumb atunci...deci probabil ca de aici provine spartura de care vorbeste Dan. Nu cred sa se fi riscat careva.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

victorash

Mesaj de victorash »

@zambaccian
Trei flori frumoase avea Victor Oana, dar numai una era inflorita de data asta :) fara suparare baieti

La multi ani Val si multe vanatori !
La multi ani Florentin si multe emisiuni frumoase!
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”