CARP SHOW a inceput

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Zambaccian
Puncte: 0

Re: CARP SHOW a inceput

Mesaj de Zambaccian »

Nu e Victorash nici o suparare...pana la urma doar rezultatele vorbeste
Essential fishing tackle: Jura, Bushmills, Glenmorangie

victorash

Mesaj de victorash »

Anul trecut a fost al lui costica...anul asta dan si grig ..la anu' vine randul vostru presimt.
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

"problema nu e ca unii oameni tintesc prea sus si nu ajung niciodata acolo. ci ca altii tintesc prea jos si reusesc."
michelangelo
The One Team

felix brasov

Mesaj de felix brasov »

am o rugaminte sa-si vada fiecare de pescuitul lui si sa lase ECHIPA ENERGY.CRAP in pace ca vad ca sa uitat cine a luat cupa sarulesti 2008 cu o cantitate de neuitat niciodata 1160 kg este un record in romania asa ca lasatil pe vali martoiu in pace ce a facut vali in doi ani nu au facut alti in zece ani la conpetitile din romania :) :) :)

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Felicitari Senzor !

A fost un concurs frumos cu o miza ce a depasit-o pe cea financiara si cred ca tocmai asta a fost motivul pentru care a iesit bine. Fiecare avea o tinta. Lotul national isi dorea cu siguranta o victorie pentru a capata incredere in ei ca lot, Senzor cu siguranta si-a dorit sa redemonstreze ca lupta corect intotdeauna si castiga, iar noi ceilalti "cotizanti" am vrut sa ne masuram fortele cu 2 echipe din varful piramidei carp-fishingului romanesc. Cu siguranta atat echipa noastra ABC cat si Pelicanul, Tancabesti si Nitu si fiii isi doreau sa aiba in palmares o victorie dubla..sa invinga Lotul National 2009 si echipa Senzor - Vicecampionii Lumii.

Senzor a re-confirmat...daca mai era cazul, iar restul echipelor fara exceptie au facut tot ce au putut pentru ca aceasta intrecere sportiva sa beneficieze de cea mai ridicata cota a concurentei.

Senzor a castigat pe muchie de cutit, in fata echipei Tancabesti si asta pentru ca echipa Razvan Ulmeanu - Dragos Anutei (Cezar Bibu) au luptat corect pana in ultima clipa si au reusit sa scoata un nesperat loc 2 pe sectorul C (de pe un loc aproape mort -AVICOLA 3). In aceste conditii echipa Tancabesti a pierdut un punct foarte pretios cu care ar fi invins pe Senzor. Aceste lucruri trebuiau mentionate din 3 motive ... 1. - Fair Play-ul echipei Razvan Ulmeanu - Dragos Anutei (Cezar Bibu) care nu au abandonat lupta pentru a face jocuri de rezultate ci au pescuit cum au stiut ei mai bine
2. Echipa Tancabesti a fost la mare inaltime tinand Senzor in priza
3. Senzor nu este de neinvins, ci doar aproape de neinvins :)

Multumesc echipei ABC - Capitanului David Nicu care a reusit sa fie calm si sa ma calmeze si pe mine in momente absolut greu de acceptat..sa stai 24 de ore pe Scaldatoare si sa te uiti la swingeri miscati doar de adierea vantului ..nu-i usor. Multumesc Vali Bonto si Catalin Samson care au scos untul din locul de la Rapa, precum si lui Razvan si Dragos ce au facut imposibilul posibil ...locul 2 de pe Avicola 3. Multumim Cezar Bibu pentru sfaturi, multumesc fratelui meu Cristi pentru ca a fost alaturi de mine si la acest concurs.
Regretele sunt mari, practic am tras lotul ABC inapoi si am privat acesti oameni minunati din echipa ABC de locul 1 la general, nu trebuia decat sa iesim pe locul 3 pe Scaldatoare. Din pacate nu stiu ce as fi putu face mai mult..nici eu nici Nicu si nici Cristi nu am reusit sa gasim solutia pentru a prinde ceva baboi acolo de data asta.

Concursul a fost frumos prin prizma conurentei, dar slabut ca organizare si arbitraj. Arbitraj corect ..dar..moale!
Milionar excentric

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

felix brasov scrie:am o rugaminte sa-si vada fiecare de pescuitul lui si sa lase ECHIPA ENERGY.CRAP in pace ca vad ca sa uitat cine a luat cupa sarulesti 2008 cu o cantitate de neuitat niciodata 1160 kg este un record in romania asa ca lasatil pe vali martoiu in pace ce a facut vali in doi ani nu au facut alti in zece ani la conpetitile din romania :) :) :)

cam rar esti la "vedere" :mrgreen: :twisted: ce este cu tine Felix? mai pescuiesti?
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

Concursul a fost frumos prin prizma conurentei, dar slabut ca organizare si arbitraj. Arbitraj corect ..dar..moale![/quote]

vad ca te pui "bine" cu arbitri HAHAHA :twisted: :lol: :mrgreen:

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@Andrei Ionita

vezi ca de pe Avicola 3 am castigat un sector la Crapmania anul trecut...nu e chiar mort...dar e foarte greu pentru ca nu este decat un culoar de adus pestele din larg. trage si nu il scoti. Dar sunt locuri atractive pentru crapi in zona aia...aproape de mal. :wink:
Asta am cam patiti si acum la Planet...dar pina ne-am dat noi seama cam pe unde trebuie adus s-a terminat concursul. aia e. am avut cam 100 de trasaturi din care am scos cam 30 de pesti. Restul sub cantar sau parcati.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

gabi scrie:
vezi ca de pe Avicola 3 am castigat un sector la Crapmania anul trecut...nu e chiar mort...dar e foarte greu pentru ca nu este decat un culoar de adus pestele din larg. trage si nu il scoti. Dar sunt locuri atractive pentru crapi in zona aia...aproape de mal. :wink:
Partial la obiect.Cand ai castigat sectoru' atunci s-a punctat ten si ai castigat cu ten.Parca asa tin eu minte... :wink:
Costel Stanila
A.P.C.R.

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

:twisted:
gabi scrie:@Andrei Ionita

Asta am cam patiti si acum la Planet...dar pina ne-am dat noi seama cam pe unde trebuie adus s-a terminat concursul. aia e. am avut cam 100 de trasaturi din care am scos cam 30 de pesti. Restul sub cantar sau parcati.

si ti-am zis sa pui cantarul sus pe mal :lol: :mrgreen: :lol: :twisted: HAHAHAHA...... asa nu ii mai pierdeai...barem erau pe mal HAHAHA

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”