Felicitari Senzor !
A fost un concurs frumos cu o miza ce a depasit-o pe cea financiara si cred ca tocmai asta a fost motivul pentru care a iesit bine. Fiecare avea o tinta. Lotul national isi dorea cu siguranta o victorie pentru a capata incredere in ei ca lot, Senzor cu siguranta si-a dorit sa redemonstreze ca lupta corect intotdeauna si castiga, iar noi ceilalti "cotizanti" am vrut sa ne masuram fortele cu 2 echipe din varful piramidei carp-fishingului romanesc. Cu siguranta atat echipa noastra ABC cat si Pelicanul, Tancabesti si Nitu si fiii isi doreau sa aiba in palmares o victorie dubla..sa invinga Lotul National 2009 si echipa Senzor - Vicecampionii Lumii.
Senzor a re-confirmat...daca mai era cazul, iar restul echipelor fara exceptie au facut tot ce au putut pentru ca aceasta intrecere sportiva sa beneficieze de cea mai ridicata cota a concurentei.
Senzor a castigat pe muchie de cutit, in fata echipei Tancabesti si asta pentru ca echipa Razvan Ulmeanu - Dragos Anutei (Cezar Bibu) au luptat corect pana in ultima clipa si au reusit sa scoata un nesperat loc 2 pe sectorul C (de pe un loc aproape mort -AVICOLA 3). In aceste conditii echipa Tancabesti a pierdut un punct foarte pretios cu care ar fi invins pe Senzor. Aceste lucruri trebuiau mentionate din 3 motive ... 1. - Fair Play-ul echipei Razvan Ulmeanu - Dragos Anutei (Cezar Bibu) care nu au abandonat lupta pentru a face jocuri de rezultate ci au pescuit cum au stiut ei mai bine
2. Echipa Tancabesti a fost la mare inaltime tinand Senzor in priza
3. Senzor nu este de neinvins, ci doar aproape de neinvins
Multumesc echipei ABC - Capitanului David Nicu care a reusit sa fie calm si sa ma calmeze si pe mine in momente absolut greu de acceptat..sa stai 24 de ore pe Scaldatoare si sa te uiti la swingeri miscati doar de adierea vantului ..nu-i usor. Multumesc Vali Bonto si Catalin Samson care au scos untul din locul de la Rapa, precum si lui Razvan si Dragos ce au facut imposibilul posibil ...locul 2 de pe Avicola 3. Multumim Cezar Bibu pentru sfaturi, multumesc fratelui meu Cristi pentru ca a fost alaturi de mine si la acest concurs.
Regretele sunt mari, practic am tras lotul ABC inapoi si am privat acesti oameni minunati din echipa ABC de locul 1 la general, nu trebuia decat sa iesim pe locul 3 pe Scaldatoare. Din pacate nu stiu ce as fi putu face mai mult..nici eu nici Nicu si nici Cristi nu am reusit sa gasim solutia pentru a prinde ceva baboi acolo de data asta.
Concursul a fost frumos prin prizma conurentei, dar slabut ca organizare si arbitraj. Arbitraj corect ..dar..moale!