COMENTARII CAMPIONATUL NATIONAL

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Gabi Tomulescu
Mesaje: 1008
Membru din: Sâm Feb 25, 2006 23:12
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ val pangica

mersi mult Val...pai sigur ca sintem APCR-isti si sint mandru de asta...astept acelasi sentiment si din partea colegilor din asociatie safie mandri ca am luptat si am mai adaugat o echipa in primele 10...
am simtit nevoia sa-ti spun asta pentru ca am crezut ca pot face nada buna si am si demonstrat asta..
inca odata multumesc pentru felicitari si ne vedewm la Tancabesti. sau pela bar cine stie...

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18915
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Mesaj de Vladut Mateianu »

Hai sa trag si eu cateva concluzii, as cam avea multe de spus !
In primul rand, vreau sa le multumesc tuturor celor 17 echipe care au luptat pana in ultima clipa ptr devotamentul de care au dat dovada si ptr corectitudinea cu care si-au aparat sansele, chiar daca unele echipe nu mai aveau nici o sansa sa intre in premii. Acestia sunt adevaratii pescari de competitie din Romania !
A fost o lupta pe viata si pe moarte, cu 24 de ore inainte de final nu se stia care va fi ecipa de baza si nici rezerva ! Asta suspans ! Nivelul pescarilor a crescut foarte mult, rezultatele la nivel de tara nu vor intarzia sa apara.
Si acum as vrea sa scriu cateva cuvinte despre fiecare echipa participanta, asa cum i-am vazut eu :
2.Tatae-Cornel Aqua-- o echipa de forta, specialista in pescuitul la distante mari, pescari buni, dar le lipseste increderea in ei, care dupa acest rezultat cred ca le-a revenit. :D
3.Gogu-Piticu--poate cea mai buna echipa de la acest campionat national, ca mod de abordare al concursurilor sunt pe departe pe locul I, atata seriozitate si forta de munca, mai rar. Sunt ca 2 robotei, capabili sa-si castige sectorul de pe orice loc. Un exemplu de urmat.
4.Cioara-Floreata--marea surpriza, o adevarata bomba chiar !Dorinta de victorie si ardoarea cu care au abordat acest concurs, coroborat cu experienta de peste 15 ani pe balti a lui Nicu Cioara, dar si cu tenacitatea si optimismul lui Floreata au dus aceasta echipa pe un binemeritat loc 4.
5.Tomi-Dorin-Arad-lipsa de experienta competitionala si-a spus cuvantul in cazul lor, au plecat cu stangul, nada se pare ca le-a jucat feste. Ca pescari, jos palaria, au demonstrat la mansa III ce pot .Sa nu uitam ca au venit tocmai de la Arad ptr aceste 4 manse, cate 1000 de km.
6.Cornel-Tica-au fost la un pas de echipa mare, din pacate greselile din prima mansa le-au fost fatale. Pescari cu experienta, vor avea mereu de spus un cuvant la orice concurs.
7.Coco-Porc-echipa veche, arhicunoscuta ptr excesele de alcool, dar si ptr rezultatele bune obtinute in ultimii 2 ani. Deficitari la long-casting, ceea ce le-a fost fatal.Au pierdut echipa pe mana lor, incercand sa stabileasca cine este vioara I in echipa ! :D Poate data viitoare !
8.Mihai-Mugur-nu-i cunosc asa de bine sa ma pot pronunta,dar pe mine m-au impresionat, prin constanta rezultatelor, sunt sigur ca vom mai auzi de ei.Echipa debutanta.
9.Mihai-Gabi-au confirmat anul bun care l-au avut pana acum,au pornit cu stangul, standul A 2 invingandu-i :D , dar si-au revenit pe parcurs si au incheiat in glorie.Si de ei veti mai auzi cu siguranta, au prins un tren bun, iar Gabi pare sa fi gasit secretul boilesurilor.
10.Gil-Adi-Sibiu-tot debutanti, au lasat o impresie foarte buna, poate cea mai indragita echipa, pescari buni amandoi, se pare ca tot lipsa de experienta competitionala si-a spus cuvantul. Au dobandit-o pe parcurs, culminand cu castigarea sectorului B ultima mansa, din pacate prea tarziu.
11.Mircea F-Maimutoiul Mic-toata lumea astepta mai mult de la ei, undeva au dat-o in fasole ! Deficitari la long-casting, au pornit in forta si s-au stins ca o torta. De fapt, ca la toate concursurile la care au participat anul asta....Poate la anul !
12.Solomonii-deficitari la mai multe capitole, experienta mare, dar degeaba. Se pare ca stilul de pescuit le-a cam jucat feste de data asta, nadirea masiva in asemenea conditii nu era indicata. Se putea si mai bine, dar si mai rau !
13.Victor Serbu-Nicusor-disensiunile din sanul echipei si-au spus cuvantul, puteau mult mai sus, sa nu uitam ca nea Victor are o foarte mare experienta.Poate data viitoare...
14.Darius-Gabi-o echipa de viitor, au ratat startul, dar au incheiat in forta locul 5, apoi 4, apoi 3, daca ar mai fi durat doua manse.... :D O echipa cu un calm extraordinar,poate cea mai engleza echipa. Li se spune Gentlemanii ! :D
15.Tata Nitu-Lupsan-se pare ca nadele moderne l-au invins si pe nea Nitu, altfel acest rezultat nu se explica la experienta lui. Sa nu uitam ca tata Nitu este unul dintre cei mai buni pescari din Romania. Ceea ce nu se poate spune si despre partenerul lui ! Un motor intr-un piston, si ala cam vechi ! :D
16.Ghita-Gabi-Maier-Ploiesti-pescari cu experienta, dar specialisti la capturarea crapilor capitali, nu la ciortani.Din pacate ptr ei la Hobaia nu prea sunt pesti mari !
17.Boby-Vio-ceva nu a functionat la aceasta echipa, care a pescuit de peste 50 de ori la Hobaia. Poate nada, poate lipsa de experienta competitionala, poate altceva...
18.Badica -Pripon-au abandonat dupa mansa a doua, un lucru urat care a imfluentat desfasurarea mansei a treia.Pacat.

Cam asa i-am vazut eu pe concurenti, toti am ramas prieteni, asa cum este normal dupa incheierea "meciului".

PS O prezenta dezagreabila , chiar penibila a avut-o doar Aurel Lupsan care in loc sa felicite echipele care l-au invins, le-a acuzat de hotie si de "bucurestism", jignind toti concurentii din capitala.
Sa nu uitam ca un vechi proverb romanesc zice ca intotdeauna hotul striga primul "Hotii !". Asa e domnule sef al arbitrilor de la Sarulesti 2003, A. Lupsan ? :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Avatar utilizator
cornel rosioru
maestru emerit
Mesaje: 2211
Membru din: Lun Ian 10, 2005 13:51
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Mesaj de cornel rosioru »

Si eu as vrea sa subliniez faptul ca a fost cel mai greu concurs din cite s-au tinut pe la noi.
In primul rind pt. ca a fost f. lung.
In al doilea rind natura cind s-a dezlantuit cu furtuni, cind a dat-o in ploi, cind in canicula greu de suportat in masina dar pe balta.
Cu toate acestea finalistii concursului au dat dovada de o mare putere de lupta si concentrare.
Iar la sfirsit, aproape toti, au fost barbati felicitindu-i pe invingatori tragind concluzii si promitind pt. anul viitor o opozitie mult mai puternica.

Pilhane nu ai dreptate. Nu numai Lulu nu i-a felicitat pe invingatori. Arata-mi si mie pe acest site s-au oricare altul de pescuit unde cineva scrie 2 cuvinte.
Nici macar componenta lotului nu o afiseaza nimeni.
Oare de ce?
Pt. ca a fost un super concurs. Daca ar fii fost motiv de birfa ar fi luat foc siturile. Asa insa.................... :lol: :lol: :lol:
Oameni marunti care in fata valorii baga capul in nisip asteptind momentul sa muste de popou.
Mi se face lehamite cin vad atita "respect si prietenie" intre pescarii Romani.
Chiar ma bate gindul ca de la anul sa las si alti "priceputi" sa se ocupe de selectii si sa duca lotul la un C.M.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Gabi Tomulescu
Mesaje: 1008
Membru din: Sâm Feb 25, 2006 23:12
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Maestre... la ce sa te astepti din partea unora care pe langa faptul ca au vrut sa boicoteze acest Campionat National...nu au avut nici CURAJULl sa participe considerandu-l aranjat...asta-i vrajeala puturoasa...sa ne lase cu basinile astea rasuflate si discutiile pline de argumente de cacat...
cine a avut sange in instalatie a venit si a pescuit cu gandul ca poate fi unul din membrii Echipei Nationale.
Nu includ in aceasta discutie pe cei care au avut motive personale sau de alta natura...
Toti vor sa castige... dar nu au invatat o treaba! ca sa poti castiga conditia de baza e SA PARTICIPI...

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18915
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Mesaj de Vladut Mateianu »

:wink:
Frumos speach , Gabi ! :wink: :roll: :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Avatar utilizator
cornel rosioru
maestru emerit
Mesaje: 2211
Membru din: Lun Ian 10, 2005 13:51
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Mesaj de cornel rosioru »

Asa e Gabi, atita timp cit departajerile intre locul 2 si 3 respectiv 4 si 9 s-au facut la kg. inseamna ca a fost un concurs extrem de strins si echilibrat.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Avatar utilizator
cornelserbu
Veteran
Mesaje: 4167
Membru din: Dum Oct 16, 2005 19:01
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de cornelserbu »

Domnilor, am participat la calificarile astea care au fost pe departe cele mai frumoase, cele mai palpitante, cele mai disputate, cele mai corecte etc., etc.,etc....e greu sa gasesti cuvinte pentru asa un concurs misto si totusi unii gasesc cuvinte pentu al denigra...sa mor daca inteleg :twisted: Daca cineva a urmarit PE VIU acest concurs si are vre-o obiectie vis a vis de echipele calificate, apai ala sigur nu stie ce-nseamna pescuitul la crap, iar daca au obiectii ceilalti, atunci sunt intr-o totala confuzie si necunostinta de cauza, fiindca au stat acasa si au crezut ca asa stiu ce se-ntampla acolo, dar nu-i deloc asa.
Cat despre sangele din instalati de care spunea Gabi...a fost nu zic, dar era putin alcoolizat...alcoolul asta a facut sa avem ecvhipa cea mai constanta si sa avem de trei ori locul 3, ca daca nu exista el, poate am fi avut in prima mansa un singur punct amarat si se ducea dracului constanta, iar noi ajungeam dracului prin Portugalia cu Tica fara pasaport :lol:
Inca o data afirm sus si tare ca a fost frumos si corect si abia astept sa mai particip la un concurs intr-asa o companie selecta...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Gabi Tomulescu
Mesaje: 1008
Membru din: Sâm Feb 25, 2006 23:12
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ cornel serbu

Cornele si la Tancabesti o sa fie un concurs tare cu echipe bune, dar acolo miza o constiutuie "cascavalul" pe cand la aceste calificari banii erau ultimul lucru la care se gandea cineva. Sa mor daca nu asa mi-au placut concursurile astea de la calificari ca ...asa'mi parea de rau cand s-au terminat de nu pot sa va spun. super tari...Repet si eu am avut ceva nemultumiri dar le-am spus direst oamenilor care m-i le-au creeat. Acum cel mai frumos ar fi ca sa Echipa Noastra Nationala sa vine cu Aurul acasa si sa incheiem acest an cum se cuvine...adica macheala, potol si .....si...... nu mai stiu :D

Floreatza
Mesaje: 149
Membru din: Lun Iul 03, 2006 13:46
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Mesaj de Floreatza »

Frumos a scris Cornel Serbu

Avatar utilizator
cornel rosioru
maestru emerit
Mesaje: 2211
Membru din: Lun Ian 10, 2005 13:51
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Mesaj de cornel rosioru »

Frumoase vorbe si cind te gindesti ca si Gabi si Cornel cu toate ca au ocupat locul 9 si respectiv 6 cu citeva kg. de peste in plus puteau face parte din lot.
Cu atit mai credibile vorbele celor 2 care puteau invoca fel de fel, poate ca altii asa ar fii facut.
Si nu numai Gabi si Cornel recunosc ca daca erau mai atenti s-au nu faceau anumite greseli acum aveau alt punctaj.
Aceasi parere aveau si Tomi cu Dorin sau Gil cu Adi. Ba chiar si cei cu peste 9 puncte. Toti au recunoscut ca insuccesul lor s-a datorat strategiei gresite.
Aceste lucruri i-au ambitionat si au promis ca la anul lucrurile nu vor mai sta asa.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”