Sunt baiat mare, multumesc de grija si nu fac parte din Senioroanavictor scrie:da ,dar te rog sa fi bland cu el ,sa nu-l certi prea tare pentru faptul ca a miscat in front .Vladut Mateianu scrie:Pozitia 13 "Plescoi" este vorba de Genes ?![]()

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Sunt baiat mare, multumesc de grija si nu fac parte din Senioroanavictor scrie:da ,dar te rog sa fi bland cu el ,sa nu-l certi prea tare pentru faptul ca a miscat in front .Vladut Mateianu scrie:Pozitia 13 "Plescoi" este vorba de Genes ?![]()
pai se vorbise ca votam cazu, persupun ca duminecabarbumarius scrie:@V.Oana
Care unde a cazut?
Cati bani sau strans?
Cine va beneficia de ei?
eu nu sunt pe baltaVladut Mateianu scrie:Fir intins Genes, o sa am nevoie de donatie saptamana viitoare cand plec in delta ! Vreo 4 kg de "donatie"...![]()
PS Fie ca tu sa fi ala care prinde crapul din Darvari !
Val, Vladut chiar nu glumea, eu sunt cel care nu a inteles ca are nevoie de 4kg in deltaVal scrie:@genes
bai si cit mizam pe Plescoii aia ai tai - maine la un gratar ! Eu veneam cu specialitati belea ... Cristi curata gratarul de astazi - plus ca simbata mergem , noi doi , la Ileana la o colectiva de porc mistret ... mai stii ce bulan ma paste si imi iese coltzosul in poteca ????
Altfel - trebuie sa te justifici cuiva ??![]()
![]()
PS - vad ca au inceput mistourile cu privire la donatii ! Hai sa vedem ce se intimpla si nu cred niciodata ca acesti bani vor avea alta destinatie , decit cea sociala .. parerea mea am expus-o - mai bine rezolvi punctual pe cineva "sa treaca iarna" , decit sa te angajezi gigant la operatii de sute de mii de euro . Aici STATUL si GUVERNUL trebuie sa aiba competente si nu socialul .
Pesemne pentru ca sunt asa "clar" , ma uraste lumea , dar nu pot sa nu spun ce simt si ce fac eu , prin donatii , de multi ani , impreuna cu familia mea . Pina la urma - orice ajutor e bun .
barbumarius scrie:@V.Oana
Care unde a cazut?
Cati bani sau strans?
Cine va beneficia de ei?