Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Genes Florin scrie:Da nea Victore.
Uitate la bogatu de Orhei 300ron, mai tine la paturica pt a plăti pescarii cu valoare.
Cred ca eu o sa te asteptVal scrie:Nea Victore - pe tine mizez maine la pranz ?? Nu de alta dar sa stii ca fac bucate bune si gustoase ... Poti sa vii cu o tuica daca vrei sa nu te simti stingher![]()
Lasa-l deoparte pe Orhei ca e din alt film .....
desigur ca ai dreptate. dar asta in fatza celor care inca mai credin mos craciun ! nu imi face placere sa ma laud( de fapt asta este o metehna tiganeasca !) dar pe acest sfarsit de sezon,compania Senzor si prietenii (multumim Ciprian Mila23, Motanu-Roman,Cristi-Diamond,CS Senior Crap., etc) au donat peste 100 de milioane celor aflati in suferinta !oanavictor scrie:Genes Florin scrie:Da nea Victore.
Uitate la bogatu de Orhei 300ron, mai tine la paturica pt a plăti pescarii cu valoare.
fiecare a fost liber sa doneze cat vrea si nu trebuia impusa o anumita taxa minima .
poate are o jena financiara pentru ca nu a comandat nici cabana si nici barca ,iar simplul fapt ca a donat ceva spune foarte mult in comparatie cu altii care nici nu participa ,nici nu doneaza ,nici nu sprijina aceste actiuni caritabile dar sunt buni sa faca socoteli pe banii si munca altora .