CONCURS CARITABIL 18-21 NOIEMBRIE -DARVARI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CONCURS CARITABIL 18-21 NOIEMBRIE -DARVARI

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:1500 arbitrajul ? enorm.
cred ca se gasea vreun voluntar sa cantareasca moca cei 9 crapi care se vor prinde.....
ca doar este un scop nobil ,nu ?
sau este doar o fatada ? :roll:
SUNT 5 ARBITRII .
DACA SE VA PRINDE SAU NU .........DUMNEZEU STIE .
EU AM FACUT APEL LA ARBITRII CONTRA PARTIDE DE PESCUIT ,DAR NU AM GASIT .
4 ZILE .........300 RON DE FIECARE .

Ps ce inseamna ''fatada'' in viziunea ta !!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

STIMATUL BANCHER ORHEI NU A PUTUT DONA SARACU DECAT 300 RON..................
Balta Puiesti

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cred ca se gasea vreun voluntar sa cantareasca moca cei 9 crapi care se vor prinde.....
Te astept pe tine sa rezolvi cei 9 crapi care se vor prinde [daca se vor prinde ],voi plati arbitrii numai 1 zi iar restul banilor vor fi considerati donatie a ta sau a clubului Senior .
ACESTI BANI NU SUNT DIN BANII DONATI DE PESCARI .
SUNT BANI PENTRU CONFORT SI NU FAC OBIECTUL CONCURSULUI ,DACA NU ERAU CABANE NU SE STRANGEAU ACESTI BANI :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

oanavictor scrie:
Te astept pe tine sa rezolvi cei 9 crapi care se vor prinde [daca se vor prinde ],voi plati arbitrii numai 1 zi iar restul banilor vor fi considerati donatie a ta sau a clubului Senior .
ACESTI BANI NU SUNT DIN BANII DONATI DE PESCARI .
SUNT BANI PENTRU CONFORT SI NU FAC OBIECTUL CONCURSULUI ,DACA NU ERAU CABANE NU SE STRANGEAU ACESTI BANI :!:
Nea Victore nu vreau sa-i iau apărarea lu musolini dar tu ai promis ca toți bani sunt pt aceasta cauza.
Nu sunt singurul care a înțeles asa.
Balta Puiesti

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie:30 LOCURI
2 SECTOARE
3 PESCARI
6 LANSETE
SE POATE PESCUI SI PLANTAT
TAXA -FIECARE CONCURENT DA CAT DORESTE
REGULAMENT STANDARD
BRAILA BONUS SAU SUPERBONUS LA LIBER DAR SE OPRESTE 20%PENTRU SCOPUL CONCURSULUI .
TOTI BANII STRANSI SE VOR DONA UNUI CAZ SPECIAL,CAZ CE VA FI ALES DE CATRE CONCURENTI .

SE OFERA DIN FONDURI PERSONALE 18 CUPE SI 18 DIPLOME [LOCUL 1,2 si3 PE FIECARE SECTOR ]
SE MAI OFERA DIN CAMARA PERSONALA 60 LITRI TUICA FIARTA SI 50 LITRI VIN ROSU FIERT .
SE OFERA DIN FONDURI PERSONALE ,IN CURSUL ZILEI DE SAMBATA O TOCANITA DE BERBEC LA CEAUN ,MODEL SACEL .
CINE DORESTE BARCA PENTRU PLANTAT ,ACEASTA COSTA 100 LEI PENTRU 3 ZILE ,BANI CE VOR FI FOLOSITI PENTRU SCOPUL CONCURSULUI .
CINE DORESTE SA INCHIRIEZE CABANA ,ACEASTA COSTA 150 LEI PENTRU 3 ZILE ,BANI CE VOR FI FOLOSITI PENTRU SCOPUL CONCURSULUI .
BALTA ESTE PUSA LA DISPOZITIE GRATUIT ,SI POATE NE INTELEM SI CU ARBITRIII CONTRA PARTIDE DE PESCUIT .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie:30 LOCURI
2 SECTOARE
3 PESCARI
6 LANSETE
SE POATE PESCUI SI PLANTAT
TAXA -FIECARE CONCURENT DA CAT DORESTE
REGULAMENT STANDARD
BRAILA BONUS SAU SUPERBONUS LA LIBER DAR SE OPRESTE 20%PENTRU SCOPUL CONCURSULUI .
TOTI BANII STRANSI SE VOR DONA UNUI CAZ SPECIAL,CAZ CE VA FI ALES DE CATRE CONCURENTI .

SE OFERA DIN FONDURI PERSONALE 18 CUPE SI 18 DIPLOME [LOCUL 1,2 si3 PE FIECARE SECTOR ]
SE MAI OFERA DIN CAMARA PERSONALA 60 LITRI TUICA FIARTA SI 50 LITRI VIN ROSU FIERT .
SE OFERA DIN FONDURI PERSONALE ,IN CURSUL ZILEI DE SAMBATA O TOCANITA DE BERBEC LA CEAUN ,MODEL SACEL
.
CINE DORESTE BARCA PENTRU PLANTAT ,ACEASTA COSTA 100 LEI PENTRU 3 ZILE ,BANI CE VOR FI FOLOSITI PENTRU SCOPUL CONCURSULUI .
CINE DORESTE SA INCHIRIEZE CABANA ,ACEASTA COSTA 150 LEI PENTRU 3 ZILE ,BANI CE VOR FI FOLOSITI PENTRU SCOPUL CONCURSULUI .
BALTA ESTE PUSA LA DISPOZITIE GRATUIT ,SI POATE NE INTELEM SI CU ARBITRIII CONTRA PARTIDE DE PESCUIT .

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Nea Victore este bine, scopul concursului.
Care este scopul?
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Nea Victore te rog modifica in loc de Genes trece clubul HOOK care de altfel suma totala alocată pt donatii este de 1800 RON.
Dar având un coleg cu acel caz prezentat am decis sa dam Jumatate si in acea directie.
Va multumesc!
Balta Puiesti

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie: BALTA ESTE PUSA LA DISPOZITIE GRATUIT ,SI POATE NE INTELEM SI CU ARBITRIII CONTRA PARTIDE DE PESCUIT .
Florine ,scopul concursului este acela de a strange niste bani pentru un caz social grav .
pentru buna desfasurare a concursului trebuiesc niste arbitrii .
am incercat contra partide de pescuit dar nu am reusit acest lucru .
nu cred ca suma este foarte mare pentru un arbitru 750 ron pe zi la cat de intinsa este balta [transport ,mancare ,benzina ,camping ]
daca nu existau cabane ,nu se strangeau acesti bani .
fiecare a donat cat a vrut ,si nu cred ca dadeau mai mult daca nu existau cabane .

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Da nea Victore.
Uitate la bogatu de Orhei 300ron, mai tine la paturica pt a plăti pescarii cu valoare. :lol:
Balta Puiesti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”