Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
@dan mitranescuDan Mitranescu scrie:Sa vedem ce au facut "baietii cu caiacul" ...!?!?![]()
![]()
![]()
Bilele de mamaliga si porumbul in combinatie cu aroma de caiac oare ce loc au ocupat ???
PARASCHIV EMILIAN , VASILE BABOIERU , CAPITANU NELU
Sakale am pus pariu cu prietenii inca din prima seara ca anul asta tu esti pe calul din frunte.Daca tot l-am pierdut ,ce dracu s-a intimplat in ultima seara?Daca e adevarat ce zici ,fa-i de tot rahatul.Oricum felicitari si pentru locul doi.Sakal scrie:@dan mitranescuDan Mitranescu scrie:Sa vedem ce au facut "baietii cu caiacul" ...!?!?![]()
![]()
![]()
Bilele de mamaliga si porumbul in combinatie cu aroma de caiac oare ce loc au ocupat ???
PARASCHIV EMILIAN , VASILE BABOIERU , CAPITANU NELU
bai baiete pe mine nu ma batut nimeni la concursul asta !!!!!
prietenii tai au fost 5 in echipa !!!!
in regulament scria clar ca 3 cu drepturi depline !!
dupa ce am plecat la drum a inceput lumea sa ma sune si sa imi zica ce au facut ai tai
DIMINEATA LA PRIMA ORA O SA IL SUN PE RADUTA SI VOM CLARIFICA TOT !!!
DACA CONFIRMA SEFUL ARBITRILOR CA AU FOST 5 IN STAND PE TOT PARCURSUL CONCURSULUI
O SA IASA TARABOI MARE !!!!
Acuma cand m am uitat pe poze am vazut ca ''castigatorii concursului'' s au dat de gol singuri si s au pus 4 la pozat, unu a ramas la masa .
ia si dovada !!!
randul de jos 4 persoane !!
Sa va fie rusine mai baieti ca nu stiti sa castigati un concurs fara sa incalcati regulamentul !!!!
restu le discutam maine !!
DragosNistor scrie:Arbitrajul a fost OK. Cel putin cei care au fost in zona mea. Crapi de 2,9 kg nu au fost punctati. Totusi, am vazut pe anumite siutatii zilnice multi de fix 3. La Iorgos jumatate din pestii prinsi marti au avut fix 3 kg![]()
![]()
Nea PamfletNaepamfil scrie:miroane lasa ma braconieri sa se bucure. ce mitranescule acu faci misto da pescari? aveti grija la el cind vine la concurs ca fura peste. inainte sa plec in spania acu 2 ani vorbeam cu mitranescu la el in baraca. stiti ce zicea? ca el nu poate sa dea drumu la un peste niciodata si ca nu renunta la sculele lui de obar niciodata. acu cind mam intors in tara il vad mare pescar da competitie. te pomenesti ca da cu bule dalea squid cu arome si atracti parca asa le spune si pune in ele si coproale dalea sa cace pestele repede si sa nu sa sature. uite unde a ajuns mitranescu. te pomenesti ca nici porumbu nul mai infige in ac acu pune rima pa rig. imi vine sa ma duc inapoi in spania.