Desfasurare Cupa Internationala a Romaniei-SARULESTI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Naepamfil

Re: Desfasurare Cupa Internationala a Romaniei-SARULESTI

Mesaj de Naepamfil »

miroane lasa ma braconieri sa se bucure. ce mitranescule acu faci misto da pescari? aveti grija la el cind vine la concurs ca fura peste. inainte sa plec in spania acu 2 ani vorbeam cu mitranescu la el in baraca. stiti ce zicea? ca el nu poate sa dea drumu la un peste niciodata si ca nu renunta la sculele lui de obar niciodata. acu cind mam intors in tara il vad mare pescar da competitie. te pomenesti ca da cu bule dalea squid cu arome si atracti parca asa le spune si pune in ele si coproale dalea sa cace pestele repede si sa nu sa sature. uite unde a ajuns mitranescu. te pomenesti ca nici porumbu nul mai infige in ac acu pune rima pa rig. imi vine sa ma duc inapoi in spania.

Saky
Puncte: 0

Mesaj de Saky »

Dan Mitranescu scrie:Sa vedem ce au facut "baietii cu caiacul" ...!?!? :D :D :D

Bilele de mamaliga si porumbul in combinatie cu aroma de caiac oare ce loc au ocupat ???

PARASCHIV EMILIAN , VASILE BABOIERU , CAPITANU NELU
@dan mitranescu

bai baiete pe mine nu ma batut nimeni la concursul asta !!!!!
prietenii tai au fost 5 in echipa !!!!
in regulament scria clar ca 3 cu drepturi depline !!
dupa ce am plecat la drum a inceput lumea sa ma sune si sa imi zica ce au facut ai tai
DIMINEATA LA PRIMA ORA O SA IL SUN PE RADUTA SI VOM CLARIFICA TOT !!!
DACA CONFIRMA SEFUL ARBITRILOR CA AU FOST 5 IN STAND PE TOT PARCURSUL CONCURSULUI
O SA IASA TARABOI MARE !!!!

Acuma cand m am uitat pe poze am vazut ca ''castigatorii concursului'' s au dat de gol singuri si s au pus 4 la pozat, unu a ramas la masa .

ia si dovada !!!
Imagine
randul de jos 4 persoane !!
Imagine

Sa va fie rusine mai baieti ca nu stiti sa castigati un concurs fara sa incalcati regulamentul !!!!

restu le discutam maine !!

DragosNistor

Mesaj de DragosNistor »

Sakal are dreptate. Si eu am vazut tot 5.
Catch and release! lasati si pe altii sa se bucure

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

pai arbitrii aia "engleji", nu stiau regulamentul ??? :mrgreen:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR !
Cam putine stiri, totusi, de la aceasta competitie, si, dupa cit se pare, organizarea n-a fost pe masura tam-tam-ului initial... :o Asteptam reactii macar de la participanti, dupa ce se odihnesc..

DragosNistor

Mesaj de DragosNistor »

Arbitrajul a fost OK. Cel putin cei care au fost in zona mea. Crapi de 2,9 kg nu au fost punctati. Totusi, am vazut pe anumite siutatii zilnice multi de fix 3. La Iorgos jumatate din pestii prinsi marti au avut fix 3 kg :D :D :?:
Catch and release! lasati si pe altii sa se bucure

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Un concurs interesant...cu standuri alese neinspirat in opinia mea ( cred ca si Vali Martoiu o sa fie de acord cu mine),mai ales ca jumatate de balta a fost libera,fiind doar 25 de echipe inscrise.
Arbitraj corect,dar cu cantare de tot rahatul.....de fiecare data saracii englezi aveau alte cantare care se defectau sau nu indicau corect (acelasi peste avea greutati diferite daca-l lasai pe saltea si-l ridicai din nou la cantar).
I-am intrebat de ce sunt probleme cu cantarele si mi-au raspuns ca acestea le-au fost oferite de organizatori.
Noi am acazut la Gurbanesti,chiar langa baraj,in acompaniamentul zecilor de masini care treceau zilnic (chiar in dreptul tevilor sunt 2 hopuri mari,iar daca treci cu viteza mai mare de 40 km/ora risti sa sari in baraj....cum a facut un camion plin cu butelii care era mai-mai sa ajunga la noi in stand....cred ca aveam gaz de fripturi 2 ani.... :lol: :lol: ).
Duminica la pranz doi motociclisti au facut o mica intrecere pe dig...la 5m de locul unde aveam instalate atropele si monturile.
Dupa ce i-am luat la injuraturi s-au lamurit si au plecat.... :lol:
Luni la pranz o echipa de la Apele Romane a venit sa ne dea o mana de ajutor (noua si lui Martoiu)...s-au urcat pe calugar si timp de 3 ore ne-au momit pestii cu lovituri de baros in tevile de la calugar iar ca atractant au folosit un generator diesel de mare capacitate care functiona pe principiul vibratiilor care induc starea de hranire frenetica....
Ziua daca aveam trasaturi era sarbatoare la noi in stand...tot pestele tragea noaptea sau dimineata intre 6 si 7.30.
Vreme capricioasa,presiune oscilanta,pestele se hranea pe apa de 4-6 m...n-am avut nici o trasatura pe apa mica....am insistat 3 zile cu 2 bete pe apa de 1-1,5m in golful din stanga sau pe langa dale...dar degeaba.
Oricum am avut pesti mari,crapi de 10,12,13,4 si 14,3 kg iar teni numai felii intre 9 si 14,7 kg.
Asta ne-a mai alinat suferinta galagiei..macar prindeam ceva mai rasariti.
Structuri ioc....doar tevile si pragul de cadere al barajului unde de altfel am prins toti pestii (undeva peste 210 kg).
Mai multe mai pe seara.
Felicitari tuturor participantilor si in special castigatorilor ...!

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Sakal scrie:
Dan Mitranescu scrie:Sa vedem ce au facut "baietii cu caiacul" ...!?!? :D :D :D

Bilele de mamaliga si porumbul in combinatie cu aroma de caiac oare ce loc au ocupat ???

PARASCHIV EMILIAN , VASILE BABOIERU , CAPITANU NELU
@dan mitranescu

bai baiete pe mine nu ma batut nimeni la concursul asta !!!!!
prietenii tai au fost 5 in echipa !!!!
in regulament scria clar ca 3 cu drepturi depline !!
dupa ce am plecat la drum a inceput lumea sa ma sune si sa imi zica ce au facut ai tai
DIMINEATA LA PRIMA ORA O SA IL SUN PE RADUTA SI VOM CLARIFICA TOT !!!
DACA CONFIRMA SEFUL ARBITRILOR CA AU FOST 5 IN STAND PE TOT PARCURSUL CONCURSULUI
O SA IASA TARABOI MARE !!!!

Acuma cand m am uitat pe poze am vazut ca ''castigatorii concursului'' s au dat de gol singuri si s au pus 4 la pozat, unu a ramas la masa .

ia si dovada !!!
Imagine
randul de jos 4 persoane !!
Imagine

Sa va fie rusine mai baieti ca nu stiti sa castigati un concurs fara sa incalcati regulamentul !!!!

restu le discutam maine !!
Sakale am pus pariu cu prietenii inca din prima seara ca anul asta tu esti pe calul din frunte.Daca tot l-am pierdut ,ce dracu s-a intimplat in ultima seara?Daca e adevarat ce zici ,fa-i de tot rahatul.Oricum felicitari si pentru locul doi.
Mad carp Team

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

DragosNistor scrie:Arbitrajul a fost OK. Cel putin cei care au fost in zona mea. Crapi de 2,9 kg nu au fost punctati. Totusi, am vazut pe anumite siutatii zilnice multi de fix 3. La Iorgos jumatate din pestii prinsi marti au avut fix 3 kg :D :D :?:

@Dragos Nistor

la echipa lui Iorgos ai vazut multi pesti pentru ca intradevar ia AVUT!
nici o clipa din viata ta sa nu crezi ca omul IORGOS , (fost sportiv de performanta,lot national cu echipa GRECIEI)accepta sau va accepta vreodata sa cistige ceva ceea ce nu merita.
te rog pe aceasta cale sa i-ti ceri scuze , pentru postarea de mai sus.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Naepamfil scrie:miroane lasa ma braconieri sa se bucure. ce mitranescule acu faci misto da pescari? aveti grija la el cind vine la concurs ca fura peste. inainte sa plec in spania acu 2 ani vorbeam cu mitranescu la el in baraca. stiti ce zicea? ca el nu poate sa dea drumu la un peste niciodata si ca nu renunta la sculele lui de obar niciodata. acu cind mam intors in tara il vad mare pescar da competitie. te pomenesti ca da cu bule dalea squid cu arome si atracti parca asa le spune si pune in ele si coproale dalea sa cace pestele repede si sa nu sa sature. uite unde a ajuns mitranescu. te pomenesti ca nici porumbu nul mai infige in ac acu pune rima pa rig. imi vine sa ma duc inapoi in spania.
Nea Pamflet :D de ce ma torni aici . Mi-am descarcat si eu sufletul in fata ta si acum sifonezi tot . Cu ce ti-am gresit ? Stii ca ma doare ! :D :D :D

Toata lumea stie ca am trait din peste pe perioada studentiei asa ca esti chiar banal ... :mrgreen:

P.S. O stii pe aia cu CLONA ?

...du-te in Spania !!! :D :D :D

Poate cand te intorci ma gasesti prim-ministru !!! :D :D :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”