Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Chiar daca nu ne sta bine noua asaSakal scrie:@dan mitranescuDan Mitranescu scrie:Sa vedem ce au facut "baietii cu caiacul" ...!?!?![]()
![]()
![]()
Bilele de mamaliga si porumbul in combinatie cu aroma de caiac oare ce loc au ocupat ???
PARASCHIV EMILIAN , VASILE BABOIERU , CAPITANU NELU
bai baiete pe mine nu ma batut nimeni la concursul asta !!!!!
prietenii tai au fost 5 in echipa !!!!
in regulament scria clar ca 3 cu drepturi depline !!
dupa ce am plecat la drum a inceput lumea sa ma sune si sa imi zica ce au facut ai tai
DIMINEATA LA PRIMA ORA O SA IL SUN PE RADUTA SI VOM CLARIFICA TOT !!!
DACA CONFIRMA SEFUL ARBITRILOR CA AU FOST 5 IN STAND PE TOT PARCURSUL CONCURSULUI
O SA IASA TARABOI MARE !!!!
Acuma cand m am uitat pe poze am vazut ca ''castigatorii concursului'' s au dat de gol singuri si s au pus 4 la pozat, unu a ramas la masa
Sa va fie rusine mai baieti ca nu stiti sa castigati un concurs fara sa incalcati regulamentul !!!!
restu le discutam maine !!
Eu le-am atras atentia sa pescuiasca numai 3 de fiecare data cand am vorbit la telefon .dan _city_center scrie:@ Dan Mitranescu.
au pescuit 4!![]()
![]()
![]()
declaratiile arbitrilor sint de ajuns?...sau ceva poze?...sau un mic filmulet?
Dan Mitranescu scrie:Eu le-am atras atentia sa pescuiasca numai 3 de fiecare data cand am vorbit la telefon .dan _city_center scrie:@ Dan Mitranescu.
au pescuit 4!![]()
![]()
![]()
declaratiile arbitrilor sint de ajuns?...sau ceva poze?...sau un mic filmulet?
M-au asigurat ca asa fac .
In plus mi-au spus ca mai au fost echipe (in special straine) care au avut in componenta mai mult de 3 oameni si ca arbitrii nu au avut nimic de spus. Din acest motiv a ramas la ei cel de al 4-lea om care venise de fapt in vizita.
In 6 zile de concurs nu a avut nimeni nimic de spus ?
Au fost in permanenta acolo arbitrii ... a fost de multe ori d-ul Paco sau d-ul Raduta ...
chiar nu a sesizat nimeni "infractiunea" ?
AMIN !Dan Mitranescu scrie:
Si eu sunt ofticos .......!![]()
![]()
![]()
Vali Bonto scrie:Un concurs interesant...cu standuri alese neinspirat in opinia mea ( cred ca si Vali Martoiu o sa fie de acord cu mine),mai ales ca jumatate de balta a fost libera,fiind doar 25 de echipe inscrise.
Arbitraj corect,dar cu cantare de tot rahatul.....de fiecare data saracii englezi aveau alte cantare care se defectau sau nu indicau corect (acelasi peste avea greutati diferite daca-l lasai pe saltea si-l ridicai din nou la cantar).
I-am intrebat de ce sunt probleme cu cantarele si mi-au raspuns ca acestea le-au fost oferite de organizatori.
Noi am acazut la Gurbanesti,chiar langa baraj,in acompaniamentul zecilor de masini care treceau zilnic (chiar in dreptul tevilor sunt 2 hopuri mari,iar daca treci cu viteza mai mare de 40 km/ora risti sa sari in baraj....cum a facut un camion plin cu butelii care era mai-mai sa ajunga la noi in stand....cred ca aveam gaz de fripturi 2 ani....![]()
).
Duminica la pranz doi motociclisti au facut o mica intrecere pe dig...la 5m de locul unde aveam instalate atropele si monturile.
Dupa ce i-am luat la injuraturi s-au lamurit si au plecat....![]()
Luni la pranz o echipa de la Apele Romane a venit sa ne dea o mana de ajutor (noua si lui Martoiu)...s-au urcat pe calugar si timp de 3 ore ne-au momit pestii cu lovituri de baros in tevile de la calugar iar ca atractant au folosit un generator diesel de mare capacitate care functiona pe principiul vibratiilor care induc starea de hranire frenetica....
Ziua daca aveam trasaturi era sarbatoare la noi in stand...tot pestele tragea noaptea sau dimineata intre 6 si 7.30.
Vreme capricioasa,presiune oscilanta,pestele se hranea pe apa de 4-6 m...n-am avut nici o trasatura pe apa mica....am insistat 3 zile cu 2 bete pe apa de 1-1,5m in golful din stanga sau pe langa dale...dar degeaba.
Oricum am avut pesti mari,crapi de 10,12,13,4 si 14,3 kg iar teni numai felii intre 9 si 14,7 kg.
Asta ne-a mai alinat suferinta galagiei..macar prindeam ceva mai rasariti.
Structuri ioc....doar tevile si pragul de cadere al barajului unde de altfel am prins toti pestii (undeva peste 210 kg).
Mai multe mai pe seara.
Felicitari tuturor participantilor si in special castigatorilor ...!