Desfasurare Cupa Internationala a Romaniei-SARULESTI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
dan _city_center

Re: Desfasurare Cupa Internationala a Romaniei-SARULESTI

Mesaj de dan _city_center »

am participat la acest concurs si mea clasamentul ar fi trebuit sa arate asa:

LOCUL 1 SAKALU
LOCUL 2 IORGOS
LOCUL 3 KRANTZ

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

Sakal scrie:
Dan Mitranescu scrie:Sa vedem ce au facut "baietii cu caiacul" ...!?!? :D :D :D

Bilele de mamaliga si porumbul in combinatie cu aroma de caiac oare ce loc au ocupat ???

PARASCHIV EMILIAN , VASILE BABOIERU , CAPITANU NELU
@dan mitranescu

bai baiete pe mine nu ma batut nimeni la concursul asta !!!!!
prietenii tai au fost 5 in echipa !!!!
in regulament scria clar ca 3 cu drepturi depline !!
dupa ce am plecat la drum a inceput lumea sa ma sune si sa imi zica ce au facut ai tai
DIMINEATA LA PRIMA ORA O SA IL SUN PE RADUTA SI VOM CLARIFICA TOT !!!
DACA CONFIRMA SEFUL ARBITRILOR CA AU FOST 5 IN STAND PE TOT PARCURSUL CONCURSULUI
O SA IASA TARABOI MARE !!!!

Acuma cand m am uitat pe poze am vazut ca ''castigatorii concursului'' s au dat de gol singuri si s au pus 4 la pozat, unu a ramas la masa

Sa va fie rusine mai baieti ca nu stiti sa castigati un concurs fara sa incalcati regulamentul !!!!

restu le discutam maine !!
Chiar daca nu ne sta bine noua asa :D te felicit pentru rezultatul obtinut.
Cat despre ce sustii tu despre "baietii mei" vreau sa-ti spun ca au pescuit numai 3 ,exact cum prevede regulamentul . Baiatul care apare in plus nu a atins niciodata lansete ,minciog ,pesti ,saci si nici nu a influentat in vreun fel pescuitul celor 3. Ca apare in poza de la sfarsit este o copilarie si atata tot ... nu este o dovada ca a pescuit .

Si eu sunt ofticos si de aceea te inteleg ! :D :D :D

P.S. Daia nu ai prins tu decat un peste in ultima noapte ca au pescuit "mamaligarii" in 10 !!! :D :D :D

dan _city_center

@ Dan Mitranescu.
au pescuit 4! :oops: :oops: :oops:
declaratiile arbitrilor sint de ajuns?...sau ceva poze?...sau un mic filmulet? :wink:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

@dan mitranescu

bai baiete pe mine nu ma batut nimeni la concursul asta !!!!!
prietenii tai au fost 5 in echipa !!!!
in regulament scria clar ca 3 cu drepturi depline !!

@sakalul

Cred ca te infierbinti prea usor aplecand urechea la ce zice unul si altul .
Cand am trecut pe balta ,inainte sa ma opresc la tine am facut mai multe popasuri pe la standuri ,printre care si al invingatorilor .
Nu-i cunosc ,nu i-am vazut niciodata ,dar cea ce am vazut cu ochii mei la standul lor si va relatez este purul adevar si anume ca''ERAU TREI CARE PESCUIAU[UNUL IN CAIAC SI DOI PE MAL]
IN APROXIMATIV 10 MINUTE AM VAZUT 4 TRASATURI ,DIN CARE TREI S-AU PARCAT SI UNUL A FOST PUS PE MAL.NU AM VAZUT PESCUIND DECAT TREI PESCARI ,IAR CEL DE-AL PATRULEA FACEA MANCARE .MAI MULTE AMANUNTE CRED CA POATE DA FLOREATA CARE A PESCUIT FOARTE APROAPE DE BAIETI,DAR EU ,REPET '' NU AM VAZUT DECAT 3[TREI]PESCARI .
AU PESCUIT IN TIMPUL IN CARE AM STAT SI M-AM UITAT LA EI NUMAI CU BOABA DE PORUMB SI CEVA FLOTANT GALBEN ,SPUNANDU-MI CA AU INCRCAT SI CU BOILLIES SI NU AU AVUT NICI O TRASATURA .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

dan _city_center scrie:@ Dan Mitranescu.
declaratiile arbitrilor sint de ajuns?...sau ceva poze?...sau un mic filmulet? :wink:
Eu le-am atras atentia sa pescuiasca numai 3 de fiecare data cand am vorbit la telefon .
M-au asigurat ca asa fac .
In plus mi-au spus ca mai au fost echipe (in special straine) care au avut in componenta mai mult de 3 oameni si ca arbitrii nu au avut nimic de spus. Din acest motiv a ramas la ei cel de al 4-lea om care venise de fapt in vizita.

In 6 zile de concurs nu a avut nimeni nimic de spus ?

Au fost in permanenta acolo arbitrii ... a fost de multe ori d-ul Paco sau d-ul Raduta ...
chiar nu a sesizat nimeni "infractiunea" ?

dan _city_center

Dan Mitranescu scrie:
dan _city_center scrie:@ Dan Mitranescu.
Eu le-am atras atentia sa pescuiasca numai 3 de fiecare data cand am vorbit la telefon .
M-au asigurat ca asa fac .
In plus mi-au spus ca mai au fost echipe (in special straine) care au avut in componenta mai mult de 3 oameni si ca arbitrii nu au avut nimic de spus. Din acest motiv a ramas la ei cel de al 4-lea om care venise de fapt in vizita.

In 6 zile de concurs nu a avut nimeni nimic de spus ?

Au fost in permanenta acolo arbitrii ... a fost de multe ori d-ul Paco sau d-ul Raduta ...
chiar nu a sesizat nimeni "infractiunea" ?

a fost o scapare fara vina.si noi am fost 4 in stand dar nu am pescuit decit 2 :lol: :lol: :lol:

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Dan Mitranescu scrie:
Si eu sunt ofticos .......! :D :D :D
AMIN ! :D

Felicitari castigatorilor!
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

inteleg supararea sacalului.
totusi, castigatorii trebuie si merita felicitati.
acelasi loc al sarulestiului si aceeasi specie de peste a facut mare, odinioara, o figura de trista amintire a carpfishingului romanesc.
s-a stiut de la inceput ca se poate pescui la porumb si mamaliga si ca se puncteaza tenul si scoicarul.

tot de la inceput am stiut ca standul 11 este situat pe limba, langa 12, "pentru a mai diminua forta locului pe care a pescuit anul trecut brasovul" (citat organizator). in realitate, standul 11 a fost bagat 250 de metri mai in spate, chiar langa pontonul hotelului.
la concursul din toamna organizatorul ne-a spus inca de la inceput: "aici nu o sa prindeti niciun peste". asa a fost. ghinion, mi-am spus. de data asta am aflat ca standul 11 trebuia sa fie pe limba cu pricina, insa terenul era acolo mocirlos. bun, ghinion a 2 a oara.
daca voi constata ca in primavara anului viitor standul 11 va fi mutat din locul actual, pe limba (unde terenul nu va mai fi mocirlos :D ), sau va fi eliminat definitiv, voi considera ca ghinionul s-a transformat in pacaleala. prin urmare, voi crede ca am fost parlit de 2000 euro de catre organizatorul de competitii al sarulestiului.
la 25 de echipe puteau fi alese locuri cu adancimi variate.
inca o data bravo celor care au castigat.
The One Team

Saky

Mesaj de Saky »

@Mitranescu

Si tu recunosti ca au fost 4 !!!! de fapt au fost 5(cinci) !!
daca pescuiau 3 (trei), cu o medie a capturiilor de 3-4 kg asta inseamna 120- 140 de pesti,plus pregatit mamaliga,porumb,plantat,drill,cacat,pisat,pregatit monturi,etc.in ritmul ala dupa 3 zile erau morti daca pescuiau numai 3 !!asa ca nu mai incerca so le gasesti scuze.
Sti ce le au zis arbitri lui Dan Cyti ???? iau spus clar ca aia de pe 10 pescuiesc cate 2 la 3 lansete cu doua barci(caiacu si o Laguna de 4 m)si ca ei asa stiu ca sant echipe de 4 !!
Tu si in toamna ai fost in echipa cu astia si ati fost vreo 7-8 in stand non stop !!vam vazut eu .
Culmea ca nici atuncea Domnu Paco nu va zis nimica. :?: :!: :idea: :idea:
E usor sa castigi un concurs de 140 de ore cu 5 (cinci oameni frumosi) in echipa !!cand de fap in regulament scria clar 3 cu drepturi depline !!!!!Si culmea ca nici de data asta Domnu Paco nu a zis nimica !! :idea: la strainii aia in stand cei care au fost in plus de fapt erau cameramanul,translatoarea,si reporterul de la o emisiune de pescuit din Lituania care mai mult erau plecati pe teren si noaptea dormeau la Hotel ! nu stateau sa le prepare mamaliga la pescari.
Si pentru cultura ta generala sa sti ca am punctat cu 4 pesti(24,3 kg) si in ultima noapte !! :lol:

CEA MAI DUBIOASA FAZA !!!!!!!!!!!
A aparut arbitri la mine in stand cu clasamentul si aia de pe 10 erau trecuti in ziua aia cu 39 de kg,urmatoarea zi tot cand am primit clasamentul in ziua precedenta unde trebuia sa ramana tot 39 de kg !! SURPRIZA !!! era modificat si erau trecuti 91 de kg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! am luat repede masina si fuga la Hotel, cand i am chemat pe seful arbitrilor si pe Paco sa imi arate fisele cu cantarilile a inceput Paco sa imi spuna si sa imi arate ca de fapt el sa gresit si din greseala pestii de peste zi de la standul 10 vreo 51 de kg ia trecut din greseala la standu 3 si ca dupa aia a corectat si de aia a aparut la aia de pe sandu 10 91 de kg in loc de 39.!!!!! :!: :?: :idea: :?: :!:
Eu stau si ma intreb cum POLA mea sa gresit fix la aia ????????????????????????????????????????
Oare a vrut sa ne faca pe noi sa lasam garda mai jos si sa ne faca sa credem ca avem destul avans(100 kg) si putem sa ne relaxam un pic mai mult ????????? IA SI IESIT FAZA !!!!!! :( :( Cand l am intrebat pe Paco cine sant aia de pe 10 a zis ca nu ia vazut in viata lui !! de fap in toamna au fost in echipa ta mai Dane Mitranescule !! cu tot cu caiac !!!!! :idea:
Stati linistiti si sa fiti voi sanatosi si sa aveti parte de banii aia ca sa va mai cumparati vreo 3 km de plase sa puteti brancona in continuare !! :wink:
Eu oricum m am inpacat cu gandul si stiu ca am fost mai bun ca toata sandramaua ta cu tot cu caiac !!
ps
daca tu ajungi prim ministru eu ma fac branconier !!!! :lol: :lol:
si inca ceva !!
La Sarulesti am ajuns pe podium ineaintea ta !!!!!! :lol: :lol: :lol:

@ V Oana
:lol: :lol: :lol:
lasa vrajeala ca nu pun botu !!!!! stim ca baietii aia sant Pelicanisti de ai tai !
Cand ai venit mata la noi in stand si ai vrut sa ne sperii cu vrajeala ca ce bine pescuiesc baietii aia si ca au trecut de 200 de kg, ti-am dat si eu inversa si ti am spus ca la noi nu trage dar de fapt noi atuncea eram trecuti de 300 de kg !! :lol: :lol:
si sa sti si mata ca Floreata si Silviu erau la vreo 300 de metri de ei si nu aveau cum sa vada ce fac aia.

@Vladeanu
stai linistit ca nu imi dai foc :wink:

Saky

Mesaj de Saky »

Vali Bonto scrie:Un concurs interesant...cu standuri alese neinspirat in opinia mea ( cred ca si Vali Martoiu o sa fie de acord cu mine),mai ales ca jumatate de balta a fost libera,fiind doar 25 de echipe inscrise.
Arbitraj corect,dar cu cantare de tot rahatul.....de fiecare data saracii englezi aveau alte cantare care se defectau sau nu indicau corect (acelasi peste avea greutati diferite daca-l lasai pe saltea si-l ridicai din nou la cantar).
I-am intrebat de ce sunt probleme cu cantarele si mi-au raspuns ca acestea le-au fost oferite de organizatori.
Noi am acazut la Gurbanesti,chiar langa baraj,in acompaniamentul zecilor de masini care treceau zilnic (chiar in dreptul tevilor sunt 2 hopuri mari,iar daca treci cu viteza mai mare de 40 km/ora risti sa sari in baraj....cum a facut un camion plin cu butelii care era mai-mai sa ajunga la noi in stand....cred ca aveam gaz de fripturi 2 ani.... :lol: :lol: ).
Duminica la pranz doi motociclisti au facut o mica intrecere pe dig...la 5m de locul unde aveam instalate atropele si monturile.
Dupa ce i-am luat la injuraturi s-au lamurit si au plecat.... :lol:
Luni la pranz o echipa de la Apele Romane a venit sa ne dea o mana de ajutor (noua si lui Martoiu)...s-au urcat pe calugar si timp de 3 ore ne-au momit pestii cu lovituri de baros in tevile de la calugar iar ca atractant au folosit un generator diesel de mare capacitate care functiona pe principiul vibratiilor care induc starea de hranire frenetica....
Ziua daca aveam trasaturi era sarbatoare la noi in stand...tot pestele tragea noaptea sau dimineata intre 6 si 7.30.
Vreme capricioasa,presiune oscilanta,pestele se hranea pe apa de 4-6 m...n-am avut nici o trasatura pe apa mica....am insistat 3 zile cu 2 bete pe apa de 1-1,5m in golful din stanga sau pe langa dale...dar degeaba.
Oricum am avut pesti mari,crapi de 10,12,13,4 si 14,3 kg iar teni numai felii intre 9 si 14,7 kg.
Asta ne-a mai alinat suferinta galagiei..macar prindeam ceva mai rasariti.
Structuri ioc....doar tevile si pragul de cadere al barajului unde de altfel am prins toti pestii (undeva peste 210 kg).
Mai multe mai pe seara.
Felicitari tuturor participantilor si in special castigatorilor ...!

@Vali

da stiu ce ati patit ca mi a povestit Martoiu.
Raduta nu a vrut sa puna echipe si pe partea cealalta ca sa nu aiba arbitri mult de mers !
sa stii ca daca nu mai schimbam eu cu Grabmaier si cu Silvan standurile si le lasam asa cum lea pus Paco era mult mai nasol si nu se prindea nici jumatate din cantitata care sa prins !!
si eu m am cam saturat de combinatile astea de 2 lei(doi lei frumosi).nu cred ca mai la Sarulesti la concursuri,cel putin pana nu vad ca se respecta regulamentul.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”