Desfasurare Cupa Verii Green Paradise 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
radone

Re: Desfasurare Cupa Verii Green Paradise 2013

Mesaj de radone »

Felicitari castigatorilor si participantilor
precum si vecinilor de stand care au dat numai cu FICAT. a-ti fost super ok
restul e cancan

gor965
Moderator
Puncte: 0

Mesaj de gor965 »

CristianBadislav scrie:APP:

Aveti idee dc numai imi apare semnatura si poza de profil...
Din cauza ca fac parte din echipa MG? Nu am voie sa imi pun poza si semnatura cu echipa din care fac parte...

Astept un raspuns din partea administratorului accestui site...

Multumesc anticipat....
Daca vrei sa-ti raspunda doar o anumita persoana, sfatul meu sa sa-i dai mesaj privat, altfel apar postari off-topic !
Pana una alta, nu cred ca are cineva vre-o problema ca faci parte dintr-o anumita echipa, ci mai degraba ca se face reclama fara acordul administratiei... vezi in Regulament, pct. 2-Interdictii, litera "h" :
http://www.crapmania.ro/forum/announces ... 14359.html
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Cristian Brebu

Mesaj de Cristian Brebu »

IN CONCLUZIE NU A FOST VINA CONCURENTILOR PT. PESTII MORTI CI NATURA IN SINE (APA RECE SI APA CALDA = SOC ). ideea este ca lui TONI ii mai trebuie ajutoare(2-3 arbitri cel putin ) ,nu se poate ca intr-un concurs sa faci totul de unul singur , cu siguranta trebuie sa umble si la regulament , oricum mie unul personal mi-a placut enorm si pe acesta cale tin sa-i multumesc lui Bax (Catalin ) pt. informatiile aduse echipei mele despre balta , colegilor de stand pt. ca ne-au inghitit glumele noatre (ficat ,ne-am calificat ), pt. colegii de la Pitesti (prietenie), pt. Toni ,prietena lui si cumnatul sau si nu in ultimul rand colegilor mei Trandafir si Ungureanu .
Nu uita cine esti.

bax

Mesaj de bax »

Cristian Brebu scrie:IN CONCLUZIE NU A FOST VINA CONCURENTILOR PT. PESTII MORTI CI NATURA IN SINE (APA RECE SI APA CALDA = SOC ). ideea este ca lui TONI ii mai trebuie ajutoare(2-3 arbitri cel putin ) ,nu se poate ca intr-un concurs sa faci totul de unul singur , cu siguranta trebuie sa umble si la regulament , oricum mie unul personal mi-a placut enorm si pe acesta cale tin sa-i multumesc lui Bax (Catalin ) pt. informatiile aduse echipei mele despre balta , colegilor de stand pt. ca ne-au inghitit glumele noatre (ficat ,ne-am calificat ), pt. colegii de la Pitesti (prietenie), pt. Toni ,prietena lui si cumnatul sau si nu in ultimul rand colegilor mei Trandafir si Ungureanu .
Cate vb frumoase, erai bun de politician.Fire intinse la cupa berii
Carpbait

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Va astept pe toti la Cupa Berii, acolo sigur nu vor fi pesti morti...doar pescari morti... :D dar in alt sens ! :lol:

PS Toni, te astept si pe tine...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ciprianrpp

Mesaj de ciprianrpp »

Felicitari tuturor echipelor si organizatorilor! (si in special stadului 1 si 2 care au avut pesti marca "Houdini", si standului 3(bax) pentru "mustacios"). :D

Am 4 observatii de facut:
- Legat de pestii morti, toti au fost salonte in jur de 1,5Kg. Daca s-ar fi inchis ambii CALUGARI nu ar fi fost asemenea probleme (dar cum apa curge "non'stop" nu vad cum s-ar fi putut evita).
- echipele cu pesti morti au anuntat telefonic pe Toni sa vina cu cantarul pentru pestii care pareau mai apatici dar Toni nu a venit deloc sau nu a venit la timp sau a sugerat sa fie scufundati cu ajutorul unei pietre (poate isi revin), fiind ocupat si cu alte intrebuintari (tot respectul)
- nu cred ca a fost favorizata vreo echipa in competitia asta pe baza de tovarasie(cum insinueaza unu'altu') sau pe alta baza.
- Toni pe viitor sa inmanezi fiecarei echipe REGULAMENTUL COMPETITIEI (ca nu toata lumea are acces la internet) pe langa foile de cantar! :roll:

bax

Mesaj de bax »

ms frumos
Carpbait

radone

Mesaj de radone »

cu toate ca o sa fiu acuzat,ma risc si pun si eu cateva intrebari celor care vin cu tot felul de idei si sfaturi
cum putea Toni sa se puna cu Mama Natura??
a fost vreunul din voi sa vada cum venea apa din izvoarele de langa insula??
a fost vreunul la calungarul mare sa vada ca mai erau 3 cm si dadea apa pe supraplin

DANY BOSS

Mesaj de DANY BOSS »

Sa lasam parerile deoparte si sa incurajam omul pt ce a facut acolo.Toni lasa-i pe rautaciosi sa vb,daca ar avea idee de ce inseamna o balta nu ar mai vb, de cata munca si efort trebuie depus numai vb.........felicitari inca o data castigatorilor........salutari vecinilor de la standul 12 care au servit micul dejun intr-un mod nemaivazut...........stand 13
Hot pe hot cand s-a furat...si dracu s-a minunat...!

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

DANY BOSS scrie:Sa lasam parerile deoparte si sa incurajam omul pt ce a facut acolo.Toni lasa-i pe rautaciosi sa vb,daca ar avea idee de ce inseamna o balta nu ar mai vb, de cata munca si efort trebuie depus numai vb.........felicitari inca o data castigatorilor........salutari vecinilor de la standul 12 care au servit micul dejun intr-un mod nemaivazut...........stand 13

Pai pune si pozilii sa vaza si lumea despre ce e vorba :mrgreen:
catch&release

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”