Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Daca vrei sa-ti raspunda doar o anumita persoana, sfatul meu sa sa-i dai mesaj privat, altfel apar postari off-topic !CristianBadislav scrie:APP:
Aveti idee dc numai imi apare semnatura si poza de profil...
Din cauza ca fac parte din echipa MG? Nu am voie sa imi pun poza si semnatura cu echipa din care fac parte...
Astept un raspuns din partea administratorului accestui site...
Multumesc anticipat....
Cate vb frumoase, erai bun de politician.Fire intinse la cupa beriiCristian Brebu scrie:IN CONCLUZIE NU A FOST VINA CONCURENTILOR PT. PESTII MORTI CI NATURA IN SINE (APA RECE SI APA CALDA = SOC ). ideea este ca lui TONI ii mai trebuie ajutoare(2-3 arbitri cel putin ) ,nu se poate ca intr-un concurs sa faci totul de unul singur , cu siguranta trebuie sa umble si la regulament , oricum mie unul personal mi-a placut enorm si pe acesta cale tin sa-i multumesc lui Bax (Catalin ) pt. informatiile aduse echipei mele despre balta , colegilor de stand pt. ca ne-au inghitit glumele noatre (ficat ,ne-am calificat ), pt. colegii de la Pitesti (prietenie), pt. Toni ,prietena lui si cumnatul sau si nu in ultimul rand colegilor mei Trandafir si Ungureanu .
DANY BOSS scrie:Sa lasam parerile deoparte si sa incurajam omul pt ce a facut acolo.Toni lasa-i pe rautaciosi sa vb,daca ar avea idee de ce inseamna o balta nu ar mai vb, de cata munca si efort trebuie depus numai vb.........felicitari inca o data castigatorilor........salutari vecinilor de la standul 12 care au servit micul dejun intr-un mod nemaivazut...........stand 13