Asta e pescar mare nu gluma.Nu-s multi ca el.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Ce memorie scurta ai; uiti cand in 2005 pe Hobaia ai ingesuit 7 ,8 pesti in papucul soferului (pentru asta tu meritai un sut in fund) si daca nu te opream luai tot; plus ca erai invitat la pescuit pe abonamentul lui solmon; sau poate si atunci ai crezut ca ai voie sa iei pesti de pe Hobaia;Val Pangica jr scrie:Nu meritau eliminerea .... merita Zarguzon un sut in fund .... pentru ca dpdv al arbitrajului ne da lectii morale la toti si el o comite GROSOLAN la niste pescari cu poate mai putina experienta de concurs , dar bine intentionati pe plan mental . Sau poate asta era misiunea lui la acest concurs ...organizat de Senior Crap?! Ma gindesc si eu , prea l-am vazut pe la multa lume prin stand , pesemne cauta punctul slab . Altfel , daca ma intrebai personal , credeam ca este concurent la vreo echipa , pentru ca nu inteleg atita prezenta "activa" in calitate de vizitator ( miercuri era la stand la vecinii mei , vineri seara il ajuta la eliminare pe Bora Burak , samd ) si slava Domnului ca vizitatori au fost multi , dar corecti , adica vine , te ajuta cu o paine , cu o sticla de vin , cu un pachet de tigari , si PLEACA ......