Desfasurare Senior Cup Moara Vlasiei 2 -2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Desfasurare Senior Cup Moara Vlasiei 2 -2010

Mesaj de razvan u. »

Zarguzon Adi scrie:
Val Pangica jr scrie:Nu meritau eliminerea .... merita Zarguzon un sut in fund .... pentru ca dpdv al arbitrajului ne da lectii morale la toti si el o comite GROSOLAN la niste pescari cu poate mai putina experienta de concurs , dar bine intentionati pe plan mental . Sau poate asta era misiunea lui la acest concurs ...organizat de Senior Crap?! Ma gindesc si eu , prea l-am vazut pe la multa lume prin stand , pesemne cauta punctul slab . Altfel , daca ma intrebai personal , credeam ca este concurent la vreo echipa , pentru ca nu inteleg atita prezenta "activa" in calitate de vizitator ( miercuri era la stand la vecinii mei , vineri seara il ajuta la eliminare pe Bora Burak , samd ) si slava Domnului ca vizitatori au fost multi , dar corecti , adica vine , te ajuta cu o paine , cu o sticla de vin , cu un pachet de tigari , si PLEACA ......
Ce memorie scurta ai; uiti cand in 2005 pe Hobaia ai ingesuit 7 ,8 pesti in papucul soferului (pentru asta tu meritai un sut in fund) si daca nu te opream luai tot; plus ca erai invitat la pescuit pe abonamentul lui solmon; sau poate si atunci ai crezut ca ai voie sa iei pesti de pe Hobaia;
si la Darvari la fel ai crezut ca au voie vizitatorii ( Silviu) sa-ti arunce lansetele ca sa prinzi si tu un peste;
IN REGULAMENT NU ESTE SPECIFICAT CA VIZITATORII NU AU VOIE SA RAMANA DUPA CE SE INTUNECA PE BALTA.
P.S. si sa stii in timpul concursurilor in regulament scrie ca TOTI PESTII PRINSI TREBUIE ELIBERATI IN BALTA.
Adi Zarguzon,
Uite aici un citat din regulament:
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la ora 18 si doar pe jos.
E suficient de clar ca nu ai voie noaptea in stand?
Sau da-mi voie sa te intreb la ce concurs au fost permise vizite in stand noaptea?
Si in loc sa iti aduci aminte nu stiu ce, iti aduc eu aminte ca barbateste e sa iti ceri scuze lui Burak si Pasa.
C. S. PELICANUL

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Zarguzon Adi scrie: Ce memorie scurta ai; uiti cand in 2005 pe Hobaia ai ingesuit 7 ,8 pesti in papucul soferului (pentru asta tu meritai un sut in fund) si daca nu te opream luai tot; plus ca erai invitat la pescuit pe abonamentul lui solmon; sau poate si atunci ai crezut ca ai voie sa iei pesti de pe Hobaia;
P.S. si sa stii in timpul concursurilor in regulament scrie ca TOTI PESTII PRINSI TREBUIE ELIBERATI IN BALTA.
A trecut prea mult timp de atunci ............in concluzie ........fapta este AMNISTIATA :lol: :lol:
Pe vremea aia era adeptul sistemului CATCH&PORTBAGAJ :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Val Pangica jr scrie:@Adi Zarguzon

esti prea prost bai baiatule si arunci in discutie niste chestii timpite , doar de tine stiute in capul ala mare . Daca scrii ce scrii ... este problema ta , din fericire soarta si viata m-a ferit de tentatia asta nefericita de a lua peste din balti .. e plin la Cora de peste proaspat si nici nu costa mult . In plus m-am cam saturat de lectile tale de morala ... convinge pe altii si alta data , deocamdata te-ai facut de cacao si oficial , pentru ca in folclorul de balta erai de mult . I-a vezi , mai gandeste un pic de pe la Darvari sau Tincabesti nu am "ciugulit" nimic proaspat ..????? Esti un dobitoc si atit .

Amice uiti ca la concursul de la Peris ai facut schimb de pesti cu Cornel Rosioru si l-ai privat pe Victor Oana de locul 2.
PS :,,SA FIE PRIMIT '' ESTE EXPRESIA TA DRAGA CAND BAGI PESTI LA PORTBAGAJ ,

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

Felicitari tuturor participantilor.
Bravo castigatorilor!
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Razvan Ulmeanu scrie:
Zarguzon Adi scrie:
Val Pangica jr scrie:Nu meritau eliminerea .... merita Zarguzon un sut in fund .... pentru ca dpdv al arbitrajului ne da lectii morale la toti si el o comite GROSOLAN la niste pescari cu poate mai putina experienta de concurs , dar bine intentionati pe plan mental . Sau poate asta era misiunea lui la acest concurs ...organizat de Senior Crap?! Ma gindesc si eu , prea l-am vazut pe la multa lume prin stand , pesemne cauta punctul slab . Altfel , daca ma intrebai personal , credeam ca este concurent la vreo echipa , pentru ca nu inteleg atita prezenta "activa" in calitate de vizitator ( miercuri era la stand la vecinii mei , vineri seara il ajuta la eliminare pe Bora Burak , samd ) si slava Domnului ca vizitatori au fost multi , dar corecti , adica vine , te ajuta cu o paine , cu o sticla de vin , cu un pachet de tigari , si PLEACA ......
Ce memorie scurta ai; uiti cand in 2005 pe Hobaia ai ingesuit 7 ,8 pesti in papucul soferului (pentru asta tu meritai un sut in fund) si daca nu te opream luai tot; plus ca erai invitat la pescuit pe abonamentul lui solmon; sau poate si atunci ai crezut ca ai voie sa iei pesti de pe Hobaia;
si la Darvari la fel ai crezut ca au voie vizitatorii ( Silviu) sa-ti arunce lansetele ca sa prinzi si tu un peste;
IN REGULAMENT NU ESTE SPECIFICAT CA VIZITATORII NU AU VOIE SA RAMANA DUPA CE SE INTUNECA PE BALTA.
Adi Zarguzon,
Uite aici un citat din regulament:
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la ora 18 si doar pe jos.
E suficient de clar ca nu ai voie noaptea in stand?
Sau da-mi voie sa te intreb la ce concurs au fost permise vizite in stand noaptea?
Si in loc sa iti aduci aminte nu stiu ce, iti aduc eu aminte ca barbateste e sa iti ceri scuze lui Burak si Pasa.
UNDE SCRIE ELIMINARE? SAU TE-A DERANJAT CA A PRINS PASA 30 DE PESTI SI AI DECIS SA NU-I MAI CANTAREASCA ARBITRII, ACEEASI ARBITRII CARE CU CATEVA ORE INAINTE LA CHERMEZA DATA DE PASA NU II MAI DERANJAU VIZITATORII SI FAPTUL CA RANERII PESCUIAU IN DIVERSE STANDURI; PROBABIL E CEVA PERSONAL DAR E PROBLEMA VOASTRA.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Vladut Mateianu scrie:@zarguzon

Te sfatuiesc sa nu te afunzi in penibil. Poti recunoaste fair-play ca ai gresit, si nu cred ca va mai avea nimeni ceva de comentat.

De asemenea, te sfatuiesc sa nu imi mai trimiti mesaje de amenintare. Nu este genul tau. Mai bine ti-ai cere scuze baietilor care au fost eliminati din concurs din cauza ta, ai profitat de lipsa lor de experienta si acum te dai la fund.... :oops:
Mesajul trimis nu este de amenintare.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

[/quote]
UNDE SCRIE ELIMINARE? SAU TE-A DERANJAT CA A PRINS PASA 30 DE PESTI SI AI DECIS SA NU-I MAI CANTAREASCA ARBITRII, ACEEASI ARBITRII CARE CU CATEVA ORE INAINTE LA CHERMEZA DATA DE PASA NU II MAI DERANJAU VIZITATORII SI FAPTUL CA RANERII PESCUIAU IN DIVERSE STANDURI; PROBABIL E CEVA PERSONAL DAR E PROBLEMA VOASTRA.[/quote]
Adi,
Eu sa fiu deranjat ca au prins 30 de pesti? Eu sa hotarasc sa nu mai cantareasca arbitrii pesti lui Burak si Pasa? Mai ai si alte aberatii pe tema asta?
Tu chiar nu realizezi ca din cauza vizitei tale in stand au fost dati afara din concurs?
P.S. Burak este prietenul si partenerul meu de pescuit. Am vorbit cu el astazi dupa concurs si sunt mai mult decat mahnit de deciziile pe care le-a luat.
C. S. PELICANUL

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Razvan Ulmeanu scrie:
UNDE SCRIE ELIMINARE? SAU TE-A DERANJAT CA A PRINS PASA 30 DE PESTI SI AI DECIS SA NU-I MAI CANTAREASCA ARBITRII, ACEEASI ARBITRII CARE CU CATEVA ORE INAINTE LA CHERMEZA DATA DE PASA NU II MAI DERANJAU VIZITATORII SI FAPTUL CA RANERII PESCUIAU IN DIVERSE STANDURI; PROBABIL E CEVA PERSONAL DAR E PROBLEMA VOASTRA.[/quote]
Adi,
Eu sa fiu deranjat ca au prins 30 de pesti? Eu sa hotarasc sa nu mai cantareasca arbitrii pesti lui Burak si Pasa? Mai ai si alte aberatii pe tema asta?
Tu chiar nu realizezi ca din cauza vizitei tale in stand au fost dati afara din concurs?
P.S. Burak este prietenul si partenerul meu de pescuit. Am vorbit cu el astazi dupa concurs si sunt mai mult decat mahnit de deciziile pe care le-a luat.[/quote]
Concret UNDE SCRIE IN REGULAMENT ELIMINARE;

P.S. scrieti in regulament ca echipele vizitate de ZARGUZON vor avea de suferit sau mai grav vor fi eliminate

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

cornelserbu scrie:felicitari dan, dar in special felicitari paraschiv emilian care reuseste sa confirme victoria de acum 2 saptamani...felicitari tuturor participantilor...imi pare rau de vasile ca a prins aproape o tona si nu e pe podium...felicitari inca o data !

victoras, cat peste ai in balta ? :D :D :D
FARA NUMAR NEA CORNELE!!!! :wink:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

FELICITARI CISTIGATORILOR,FELICITARI CONCURENTILOR SI NU IN ULTIMUL RIND,FELICITARI ORGANIZATORILOR!!!!!!!!
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”