Adi Zarguzon,Zarguzon Adi scrie:Ce memorie scurta ai; uiti cand in 2005 pe Hobaia ai ingesuit 7 ,8 pesti in papucul soferului (pentru asta tu meritai un sut in fund) si daca nu te opream luai tot; plus ca erai invitat la pescuit pe abonamentul lui solmon; sau poate si atunci ai crezut ca ai voie sa iei pesti de pe Hobaia;Val Pangica jr scrie:Nu meritau eliminerea .... merita Zarguzon un sut in fund .... pentru ca dpdv al arbitrajului ne da lectii morale la toti si el o comite GROSOLAN la niste pescari cu poate mai putina experienta de concurs , dar bine intentionati pe plan mental . Sau poate asta era misiunea lui la acest concurs ...organizat de Senior Crap?! Ma gindesc si eu , prea l-am vazut pe la multa lume prin stand , pesemne cauta punctul slab . Altfel , daca ma intrebai personal , credeam ca este concurent la vreo echipa , pentru ca nu inteleg atita prezenta "activa" in calitate de vizitator ( miercuri era la stand la vecinii mei , vineri seara il ajuta la eliminare pe Bora Burak , samd ) si slava Domnului ca vizitatori au fost multi , dar corecti , adica vine , te ajuta cu o paine , cu o sticla de vin , cu un pachet de tigari , si PLEACA ......
si la Darvari la fel ai crezut ca au voie vizitatorii ( Silviu) sa-ti arunce lansetele ca sa prinzi si tu un peste;
IN REGULAMENT NU ESTE SPECIFICAT CA VIZITATORII NU AU VOIE SA RAMANA DUPA CE SE INTUNECA PE BALTA.
P.S. si sa stii in timpul concursurilor in regulament scrie ca TOTI PESTII PRINSI TREBUIE ELIBERATI IN BALTA.
Uite aici un citat din regulament:
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la ora 18 si doar pe jos.
E suficient de clar ca nu ai voie noaptea in stand?
Sau da-mi voie sa te intreb la ce concurs au fost permise vizite in stand noaptea?
Si in loc sa iti aduci aminte nu stiu ce, iti aduc eu aminte ca barbateste e sa iti ceri scuze lui Burak si Pasa.