Desfasurare Senior Cup Moara Vlasiei 2 -2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Re: Desfasurare Senior Cup Moara Vlasiei 2 -2010

Mesaj de Zarguzon Adi »

Zarguzon Adi scrie:
Val Pangica jr scrie:Nu meritau eliminerea .... merita Zarguzon un sut in fund .... pentru ca dpdv al arbitrajului ne da lectii morale la toti si el o comite GROSOLAN la niste pescari cu poate mai putina experienta de concurs , dar bine intentionati pe plan mental . Sau poate asta era misiunea lui la acest concurs ...organizat de Senior Crap?! Ma gindesc si eu , prea l-am vazut pe la multa lume prin stand , pesemne cauta punctul slab . Altfel , daca ma intrebai personal , credeam ca este concurent la vreo echipa , pentru ca nu inteleg atita prezenta "activa" in calitate de vizitator ( miercuri era la stand la vecinii mei , vineri seara il ajuta la eliminare pe Bora Burak , samd ) si slava Domnului ca vizitatori au fost multi , dar corecti , adica vine , te ajuta cu o paine , cu o sticla de vin , cu un pachet de tigari , si PLEACA ......
Ce memorie scurta ai; uiti cand in 2005 pe Hobaia ai ingesuit 7 ,8 pesti in papucul soferului (pentru asta tu meritai un sut in fund) si daca nu te opream luai tot; plus ca erai invitat la pescuit pe abonamentul lui solmon; sau poate si atunci ai crezut ca ai voie sa iei pesti de pe Hobaia;
si la Darvari la fel ai crezut ca au voie vizitatorii ( Silviu) sa-ti arunce lansetele ca sa prinzi si tu un peste;
IN REGULAMENT NU ESTE SPECIFICAT CA VIZITATORII NU AU VOIE SA RAMANA DUPA CE SE INTUNECA PE BALTA.
P.S. si sa stii in timpul concursurilor in regulament scrie ca TOTI PESTII PRINSI TREBUIE ELIBERATI IN BALTA.

Costel Stanila
Puncte: 0

Mesaj de Costel Stanila »

Ca o consecinta la cele intamplate , dl. Adrian Zarguzon nu mai poate participa , in calitate de concurent sau arbitru , la competitiile organizate de APCR , in anul competitional 2010.
Recomand cluburilor membre APCR , sa ia act de hotararea mea , si in competitiile pe care le organizeaza sa aplice aceeasi masura.
Costel Stanila
A.P.C.R.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Adi Zarguzon

esti prea prost bai baiatule si arunci in discutie niste chestii timpite , doar de tine stiute in capul ala mare . Daca scrii ce scrii ... este problema ta , din fericire soarta si viata m-a ferit de tentatia asta nefericita de a lua peste din balti .. e plin la Cora de peste proaspat si nici nu costa mult . In plus m-am cam saturat de lectile tale de morala ... convinge pe altii si alta data , deocamdata te-ai facut de cacao si oficial , pentru ca in folclorul de balta erai de mult . I-a vezi , mai gandeste un pic de pe la Darvari sau Tincabesti nu am "ciugulit" nimic proaspat ..????? Esti un dobitoc si atit .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@zarguzon

Te sfatuiesc sa nu te afunzi in penibil. Poti recunoaste fair-play ca ai gresit, si nu cred ca va mai avea nimeni ceva de comentat.

De asemenea, te sfatuiesc sa nu imi mai trimiti mesaje de amenintare. Nu este genul tau. Mai bine ti-ai cere scuze baietilor care au fost eliminati din concurs din cauza ta, ai profitat de lipsa lor de experienta si acum te dai la fund.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Mihai Teodor

Mesaj de Mihai Teodor »

Noi stim sa facem si deastea
Fişiere ataşate
PICT0055a.JPG
(95.27 KiB) Descărcat de 1383 ori

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Costel Stanila scrie:Ca o consecinta la cele intamplate , dl. Adrian Zarguzon nu mai poate participa , in calitate de concurent sau arbitru , la competitiile organizate de APCR , in anul competitional 2010.
Recomand cluburilor membre APCR , sa ia act de hotararea mea , si in competitiile pe care le organizeaza sa aplice aceeasi masura.
In lotul de arbitrii propus pentru CN organizat de APCR in 2010 , Adrian Zarguzon nu poate reprezenta nici un club sau asociatie inscrisa . Am rugamintea ca aceasta postare sa fie luata in considerare de toti cei inscrisi in CN , in acest an competitional . Recomand cu toata consideratia , APCR-ului , sa-l declare pe Adrian Zarguzon , persoana non grata , in anul 2010 , astfel incit orice legatura cu CN sa fie indezirabila .

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor precum si organizatorilor!

@ sunny

....se pare ca am avut dreptate legat de Paraschiv :D !

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

felicitari dan, dar in special felicitari paraschiv emilian care reuseste sa confirme victoria de acum 2 saptamani...felicitari tuturor participantilor...imi pare rau de vasile ca a prins aproape o tona si nu e pe podium...felicitari inca o data !

victoras, cat peste ai in balta ? :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

@madalin

Ai perfecta dreptate in legatura cu Paraschiv :wink: Jos palaria dom'ne.....pescar bun!!!!

Felicitari tuturor participantilor dar mai ales castigatorilor...!!!
Campion National 2011

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

Felicitari echipei U Cluj Carp Team:Catuna Razvan, Pop Dan, Gavris Marian, cea mai "tinara" echipa din concurs si tinind cont ca sunt la primul concurs, consider ca s-au prezentat foarte bine.
Felicitari clubului organizator, cit si arbitrilor(inca o data a-ti dat dovada de vigilenta :wink: )
Fir intins pt. Gavris Marian la Crapmania :wink: .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”